Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
"Nem tud bejelentkezni? Ha nem tud bejelentkezni PayPal-számlájára, telefonon kérhet tőlünk segítséget. A számla biztonsága érdekében e-mailben nem tudunk bejelentkezési támogatást nyújtani."
Találtam egy 06-1-7777-944 -es számút, csak csak angolul magyaráztak, pedig elvileg ez egy Budapesti szám.
-
Truman
senior tag
Most nincs kéznél másik telefon. De nem is mutatja azt az ablakot, mint régen, ahol látszott a telefonszámom utolsó néhány számjegye, csak egyből beadja nekem ezt az üzenetet. Ha rányomok a segítség gombra, egy angol oldalra irányít, ahol nem kapok segítséget, mert mindenhova be kell jelentkezni, amit meg nem tudok.
-
Truman
senior tag
Eltelt egy nap, és most olyan böngészőből jelentkeznék be, ahol nincs felugró ablak se semmi letiltva, de mégsem enged be. Fel sem ajánl semmit, hogy mit tudnék ezzel kezdeni.
Akkor ennek most reszeltek? Kezdjek keresni másik szolgáltatót, vagy van még remény, hogy valamikor beenged?
Update: Felraktam a telefonra is a PayPal app-ot, de ott is ugyan az van. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ilyenkor mi van?
Tuti jól adtam meg a jelszót, mobilos azonosítás is be van állítva.
-
Truman
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Azóta úgy tűnik megcsinálták.
Már gondolkoztam rajta, hogy kikapcsolom ezt a védelmet, mert elég sokszor vacakol. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Másnak is van gondja az SMS kódos belépéssel?
Tegnap óta nem jönnek meg az SMS -ek. Újra küldetés után se. A végén már le is zárolta. Ma reggel megint. Sehogy sem tudok belépni.
A telefon biztos jó, a telefonszámból megjelent 3 szám is.
T- mobilos vagyok ha ez számít.---
Ja látom van egy sorstársam is, nemethchek19. -
Truman
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megoldottam! Töröltem a a böngészési előzményeket 24 órára visszamenőleg. Teszteltem egy olcsó 1 eurós játékkal, hogy mi történik. Hála istennek megint feljött a PayPal ablak a jóváhagyáshoz Legközelebb jobban figyelek arra, hogy mire nyomok. Úgy látom a kényelmi beállítások, komoly biztonsági kockázatok is egyben.
-
Truman
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen én is arra szoktam, de már nem emlékszem reggel mire nyomtam. Viszont ettől még az SMS -t nem kéne megkerülnie, max a jelszót beírni magától. Úgy látszik ezt is ki lehet játszani, méghozzá úgy hogy nem akarja az ember. Hát még milyen eredményes lehet az, aki akarja is.

-
Truman
senior tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket!
Mi történhetett?
Még délelőtt vásároltam a Steam -ről egy játékot 15 euróért, akkor még feljött a Paypal ablak, kérte az SMS kódot ahogy kell. Most az előbb is vettem egyet 5 euróért, és semmit nem kért, simán megtörtént a vásárlás. Se SMS se bejelenezés nem kellett. Kicsit aggasztónak találom a dolgot. :/---
Még annyi, hogy az előbb a paypal.com -ra történő bejelentkezéshez megint kellett minden, ahogy megszokott. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nektek sem küld SMS -t a paypal? Nekem kéne a bejelentkezéshez, többször próbáltam, most még a telefonszámom utólsó számjegyeit sem mutatja, azt mondja néztek vissza később.
-
Truman
senior tag
Úgy tettem, de úgy sem volt jó.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem sikerül regisztrálnom.
A harmadik lépésnél: "Link a Bank Account" Majd feljön egy űrlap:"Link Bank Account
Country of bank
(x)Hungary ( )USA
Legal name
-->nevemBank Name: OTP Bank
Account Number: Beírom a 16 jegyű számlaszámomat.A "Contiune" -re kattintok. Majd jön az üzenet: "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later."
Már vagy 10-szer nekifutottam, tegnap is ma is. Ugyan az van. Én nem csinálok jól valamit? Vagy mi a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest