- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát itt írtam (#30680, 9-el feljebb) hogy az automata üzenet esetén mit kell csinálni:
Arra az e-mailre válaszul küldd el az amit az üzenetben írtál és fognak válaszolni.
Ez a mondat a tiédben is benne van: If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible.
Arra max 48 órán belül az Üzenőfalon belül válaszolnak. -
Borítékoltam, hogy valami játékos oldal téma. De ha megnézed hogy kinek lett címezve amit megvettek, akkor egyértelműen jelezheted a gondot a PayPal-nek.
Közben utána néztem, nem találtam ilyen "feltörést", egy csomó bank használ ilyen kétlépcsős azonosítási rendszert, ha nem lopják el a mobilt is hozzá a belépési adatokhoz fizikailag képtelenség belépni, feltörni és ha mégsem lenne biztonságos, nem használnák a bankok sem. -
croli
aktív tag
Mióta használod a Lastpasst? Én valamikor 1 vagy 2 éve olvastam hogy feltörték őket és elég sok jelszót elloptak. Javasolták hogy a master jelszót azonnal változtassa meg mindenki.
De amúgy a két lépcsős azonosítást lehetetlen feltörni lényegében. Pont a Paypal-nál biztos nem fordulhat elő ilyen...
Amúgy már egy erős jelszó akadályoz abban hogy feltörjék, a két lépcsőssel meg tényleg lehetetlen. Még életemben nem hallottam olyat hogy a kétlépcsőst feltörték. A Samsung retina szkennerét hamarabb feltörték mint ezt valaha is fogják...
Szóval javaslom az erős jelszó használatát amit csekkolj is le a Howsecureismypassword oldalán. -
Akkor Guiness rekord történt, te leszel a világon a legelső ember akinek a kétlépcsős azonosítását feltörték.
Hogy a fenébe fértek hozzá a telefonodhoz, leklónozták? És ezzel együtt megszerezték a PayPal azonosítóiodat?
Ne haragudj, ezt egyszerűen nem hiszem el, nem lehetséges ilyen.
A PayPal mit írt vissza ebben a témában?De az utolsó kérdésedre ott a válasz az Összefoglaló 9. pont, 2. Nem mi vásároltunk, nem mi engedélyeztük a tranzakciót. Unauthorized transaction témájú dispute.
-
A refund, esetleges visszatérítés miatt okozhat gondot.
Az hogy te mindig ugyanazt a kártyát adod hozzá az eltér a normális folyamattól.
De ha valaki eltávolít egy kártyát és kap visszatérítést, akkor mivel ahhoz a kártyához tartozó számlára kerülne vissza, az nem fog összejönni, neked kell a bankodban megkerestetni és lekönyvelni.
Másik a kártyás fizetések banki könyvelés lehet akár 5-6 nap is. -
Nyilván akkor még nem ismered az SMS belépési védelmet, így 0-hoz közelít a feltörési lehetőség, ha viszont minden alkalommal küldözgeted oda-vissza a kártya adatokat az szerintem kevésbé biztonságos.
Valójában minden kártyán lehet a limiteket csökkenteni és növelni ha van netbankod, mobilbankod.
Azt hogy véded ki, hogy a bolti fizetésnél, automatából pénzfelvételnél ne lopjanak meg?
Én nem a szabályosságra utaltam, amit csinálsz az ellentmond a Paypal használat logikájának. Egyébként meg feleslegesen terheled a Paypal rendszerét.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest