Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaki7
üzenetére
Nem vagyok nagy tudású de esetleg próbálok válaszolni.
Most már várnod kellene 1 napot.
Hogyan szeretnél belépni melyik böngésző, mert ma reggel például a Chrome velem is eljátszotta ezt mókát, de közben kiderül hogy épp frissítette magát.
Kezd azzal hogy ne legyen anonim böngészés, VPN, a böngészőben legyen engedélyezve a 3. fél süti is, reklámblokkoló leállítva PayPal-on, törölni a böngészőből a PayPal sütiket és a gyorsító tárat.
Én böngészőről ezen a linken lépek be. Most megpróbálhatod a PayPal appról történő belépést is. Ha ott is elutasít akkor pihentesd holnapig.
A jelszó cserére figyelj, ha sms a jóváhagyása akkor a telefonszámodnak pontosnak kell lenni. -
válasz
szaki7
üzenetére
Amiről itt a Prohardveren írok az a magyar regisztráció. Ha közlöd hogy a tied nem az, akkor a válaszom az hogy nem tudom. A normál regisztrációnál van Top up, az üzletinél meg minek?
Ha ez mobil app-os oldal, akkor lépj be böngészőn keresztül talán lesz top up.
De a Transfer money mit ad fel?
De ha ránézel az általam feltett képre és az általad látható képre akkor egyértelmű, hogy te más verziót használsz, eleve a felső menüsor nem stimmel.
Ha megadnád hogy milyen a PayPal fiókod akkor hamarabb kapsz segítséget. Nem kell találgatni. -
Sordoran
addikt
válasz
szaki7
üzenetére
Hogyan tehetek pénzt a bankszámlámról, átutalással a PP számlámra?
Évente háromszor, négyszer szoktam utalni a számlámról és az három nap múlva ott megjelenik
Megválaszoltad saját kérdésed. Nekem mondjuk 1 munkanap nap alatt megvan, ha bankzárás előtt 1 órával legalább elutalom. Értelemszerűen, ha 4 után utalok, akkor 2 nap, vagy ha mondjuk pénteken utalom este, akkor keddig tart míg átmegy. Ezen kívül bankszámláról csak az instant feltöltés van, amiben nem bízol.
Én is múltkor kerestem módszert gyorsabb feltöltésnek, vagy a bankkártyám kapcsolom hozzá, vagy az instant átutalás, utóbbi lett. Erste-nél vagyok, így SMS belépés mindig jön, de ha nem lenne megbízható az az oldal, nem ajánlaná a paypal. Amennyiben neked nem szimpatikus ez a módszer, marad a lassú folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/