- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom fizettél már valamelyik szolgáltatónak be pénzt internetes felületen. Belépsz a szolgáltató oldalára, kiválasztod a számlát fizetéshez átmész a szolgáltató bankjának fizető felületére, beírod a kártyaadatokat, rákattintasz a fizetés gombra, ők levonják pénzed.
PayPal fizetés esetén az aláhúzott helyére ez kerül: ha van PayPal fizetési lehetőség akkor belépsz a PayPal fiókodbaElőzetes azonosítás történik amikor a bankkártyádat hozzárendeled, azután nem fognak azonosítással nyaggatni, úgy mint a bankod minden egyes alkalommal, ez a gagyi banki módszer, megoldás, mindig mozognak a kártyaadataid, mindig írogatni kell.
Egyébként meg nem minden bank úgy működik ahogy írtad. Nekem nincs sms-s baromság, mert legtöbbször késve kaptam meg, vagy nem kaptam meg és drága, de haszontalan mulatság volt.
Amit leírtál a banki dolgaidról az nem egészen jó, ha a bankod úgy működik.
Személyes pénzfelvételnél pin kód kérés? Az biztos nem jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest