Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Egy alkalommal volt rá példa hogy magyar webshopból vásároltam (e-cigis dolgokat, tehát nem megújuló szolgáltatást), nem volt beállítva az automatikus fizetés (sőt addig a napig nem is tudtam hogy létezik ilyen), mégis 2 hétre rá levont forintra pontosan ugyanakkora összeget a kártyámról mint az előző rendelés összege, a cég 3 napos levelezés és telefonálás után visszautalta az összeget miután paypal ticket inditással fenyegetőztem már, de a mai napig rejtély számomra az egész, hogy hogyan történhetett, akkor javasolták és ellenőriztem is nem volt beállítva ez az automatikus fizetés, virus és egyéb kizárva többszörösen ellenőriztem, azóta nem fordult elő ilyen, de ezen okból merült fel bennem ez a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest