Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Olyan kérdésem lenne,hogy PayPal el fizettek nekem azt hogyan tudom a számlámra tovább utalni?Másik kérdés van fent egy notebookom eladó és afrikából jelentkeztek érte!Ez reális lehet vagy valami kamu?Irta hogy kifizeti a notebook arat es meg kuld 50€+ ba a postazasra!Es hogy adjam meg szamlat amire utalhatja a penzt...Persze számlaszámot nem adtam meg de kulldte, neki egy emailt paypal en keresztul tudjon fizetni.Ezzel ugye nem rontottam el semmit?En valameik nap ugyan igy fizettem Alibaban csak ott forditva volt én voltam a vevö ö adott egy email cimet es egy összeget amit fizessek es az atutalas sikeres volt.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz Hintalow #12355 üzenetére
En tudom...Mar nem az elso ilyen email volt!Regebben kb 2 eve is arultam egy notit,arra is afrikabol jelentkeztek...Meg olyan is volt hogy egy lany irt valami polgarhaborut emlegetett hogy meghaltak a szulei es hogy kuldjek neki penzt repulojegyre vagy mit akart...
És most is kaptam egy emailt faqcodpbwfrp@sofimail.com email cimrol,hogy mennyit tudok engedni a notibol...De utanna neztem ez is valami csaló!
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kernel #12359 üzenetére
Ma már a 4 email jött minden ki a notebook utan erdeklodik!A banki adataimat kérik hogy átutalhassa a pénzt!Nem adok meg semmit,irtam neki nincs üzlet!
Good to see your reply. I will pay through the fastest and the most
secure means, the money transfer. All i need from you now is your full
banking details for the transfer, as given below:Account HOLDER name:
Account number:
IBAN:
Bank name:
Country:
Total Cost:Get back to me as soon as possible so that i can proceed with the
transfer tomorrow.Erre irtam higy nem adom meg az adataimat nincs üzlet!
-
Szabikaa20
őstag
válasz Hintalow #12371 üzenetére
Bazos.sk ez szlovakia egyik leghiresebb oldala!Nagyon sokat casaroltam mar innen és adtam is el!Nem latni az email cimem!Söt ma reggel sms-t is kaptam email cimmel angolul...Sot majdnem mind azt irja hogy a fianak kene a notebook aki angliaban dolgozik es adjam meg az adataimat!Gondoltam,hogy megszuntetem a hirdetest de ki van emelve,fizettem erte szoval nem törlöm.
-
Szabikaa20
őstag
Hali!
Hol tudok reklamalni ha kifizettem valamit paypal-el és nem érkezett meg már február óta?Konkretan "vettem" két touch screent az alibaba.com-ról hong kong ból vagy nem tudom meik istenhátamögötti helyröl és ugye elöre kellett utalni 32$ söt a posta ebböl 18$!Azota rendeltem kinabol 2-3 het alatt megjöt ami free shipping volt amiert meg 18$ fizettem az még mindig nem ert ide!Irtam az eladonak,aki elöször azt mondta kell a tel szamom mert visszakapta a csomagot mert hogy hianyzott rola...utanna irt hogy meg varni kell meg mittom en...nem nagyon akar valaszolni...Mit tudok tenni?Mivel paypal el fizettem kervenyezhetem vissza a penzemet!
-
Szabikaa20
őstag
válasz aytukabozs #13198 üzenetére
Ezt nem tudtam....És ilyenkor mi van?Csókolom a pénzemnek?
-
Szabikaa20
őstag
válasz aytukabozs #13200 üzenetére
Most irt hogy i check...hat kivancsi vagyok!
-
-
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!Új bankartyat kaptam,mert az eredeti lejár ebben a hónapban.És megszeretnem kerdezni,hogyan kell megvaltoztatni a Paypalben a bankartya számot és a cvc kódot,mert ugye ez más lett....Köszi!
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy van egy PayPal számlám amihez szlovák bankártya van hozzárendelve Mastercard-os....Lehetséges hozzáadni még egy számlát ami magyar OTP-s és Maestro-s?
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kicsirics77 #14914 üzenetére
Köszi a gyors választ!És Maestrot is lehet már csatlakoztatni?Mert mikor még én regeltem jó pár éve akkor még csak Mastercard,Visa...stb volt...
-
Szabikaa20
őstag
válasz Szabikaa20 #14915 üzenetére
Közben látom,hogy van rá lehetöség!
Sikerült! Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Ha paypal-en keresztul fizettek nekem,az mennyi idő még megérkezik a bankszámlámra?Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz ViharVadász #15196 üzenetére
Nekem egy szlovák postabankos és egy magyar OTP-s van csatolva a paypal számlához...
-
Szabikaa20
őstag
válasz ViharVadász #15198 üzenetére
Persze!A beaalitasokban amelyik epp a Primary -ra van állítva arról veszi le a pénzt amikor fizetek...Elvileg fizetéskor is kilehetne választani melyikröl szeretned hogy levegye a pénzd,de nálam mindig újra kell írni az adatokat...
-
Szabikaa20
őstag
válasz ViharVadász #15200 üzenetére
Szivesen!Egyebkent en se tudok sokkal többet róla,de ezt pont tudtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest