Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
36/40 challange-nél befejeztem a ligát, toltam egy yolo szállítmányt pár nap gyűjtése alapján:
Az eredmény:
5 D
2 time rune /1,5 D kb.
5 mountain rune / 1 D kb.A cuccok kb. szemetek volna, talán 1-1 gyűrű elmenne 50 c körül vagy lentebb.
A patch óta nagy szar volt a hajó nekem, hiába írták, hogy "buff" volt, inkább szarrá nerfelték. Állandó érc hiányom volt, hiába toltam szarásig a map-okat, a kikötős bónuszaim beragadtak a crimson iron, bismuth, verisium trió között állandóan, így igazából a kajákra sem nagyon voltak "extra" értékeim soha, noha a farmer-eim rank 8-10-ig kapáltak 1000-rel.
A mapper-ek hozogattak, de azok meg eszméletlen sok gold-ot ettek rank 8-10-en. 5% alatti halálozással toltam velük rare corrupted T16 map-okat chisel nélkül.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest