Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
- igen, használom a meditate-et, és az Eternal Youth-tal valóban nem használható. A Grim Feast mellett viszont igen, az az esetek 99%-ában bőven elég a mapokon a menet közbeni visszatöltésre, nem kell flaska. (a maradék 1%-ban meg meghalok, de hát ez van)
- Amuletre én a Subterfuge Maskot szeretném, de lehet, hogy a High Alert is jó (a CI 1HP-ja full lifenak számít). Én a magam részéről biztonságosabbnak érzem a folyamatosan visszatölthető, megújuló minél nagyobb ES-t, mint a nagyobb evasion értéket - persze úgy, hogy azért az eva-m már most is 71%.
PS: rátettem a High Alertet az amuletemre. 71%-ról 73%-ra nőtt az evasion, szóvel ez így lófütty, nem éri meg.
- Ha futottál Expeditiont, akkor eshetett ún. Logbook. Azt tudod Danningnál megnyitni. Ez egy spéci map, amin csak expedition ládák vannak és az azokból kiszabaduló monszták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest