Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igazából szituáció függően szinte az összes Lightning skillt használom, leírok egy példát.
Storm Wave-el felrakom a shockot(erre van supportolva is), aztán berobbantom Siphoning Strike-al(ettől kapok power charge-ot) amit vagy elköltök Charged Staff-ra és csapkodok Tempest Flurry-val vagy kivágok egy nagy AoE dmg-et a Falling Thunder a power chargeok álltal, emellett van Herald of Thunder a lightning damagehez és Lingering Illusion a további power charge generáláshoz. Nyilván kisebb szinten még nem volt a Lingering meg a Charged Staff.
-
Helmoras
őstag
Szerintem jó a Balance, van súlya a dolgoknak. Van elég ilyen jellegű játék ott a D4 vagy a LE lehet mást is játszani, én is monkozok(Lightning Bare Hand, és nem nem nézek neten buildet az megöli az egészet szerintem) ACT 3 közepe. 32 össz halálnál járok ez ilyen.
A játék komplex, több féle skill több féle kombinációja itemek potik stb, nyilván aki nem nagyon játszott még POE-t annak elhiszem hogy nehéz. Ha gyenge vagy fejlődni kell, kipróbálni más tárgyakat, skilleket, clearelni a teljes mapot stb.
A grafikai dolgra annyit hogy nekem az AMD driver egy frissítésnél bekapcsolt minden szart, nem is értettem hova lett a framerate, aztán rájöttem hogy mi a ludas, kikapcsoltam mindent és mindjárt jó lett.
-
Helmoras
őstag
-
Helmoras
őstag
Akinek PC-n laggol.
Nekem véletlenszerűen laggolnak egyes mapok, erre találtam megoldást.
Egy mapot vissza vagy előre majd ctrl+bal klikk az átjáróra és uj instance nyitása hipp és hopp már nem lagol. Olyan mintha másik realmre rakna amikor átmegyek(pedig nyilván nem) Remélem segít valakinek.
-
Helmoras
őstag
De balf*asz vagyok nem is tudtam hogy van a kettőnek topicja, így 300 óra játék után át is vándorolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HP omen 17-w131ng bontva
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest