Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Amikor először találkoztam a prometheusszal, akkor minden előképzettség nélkül egy orosz fórumról, google fordító segítségével tanultam. A többször linkelt cikk alapján, ugyancsak minden előképzettség nélkül, készítették el userek a saját padavanjukat.
Lehet nem cifrázom túl, de ha sorrendben elvégzed azokat a pontokat, amiket felsoroltam, akkor a saját szemeddel látod mi történik. Igen, lassú gépen nem 5 perces folyamat. De ennek ez az útja.
Két napja a rendszert sem ismerted, vagy 10-20 üzenetváltás elment arra, hogy egyáltalán feladd a read only fájlrendszer vagy a kész fw módosítását.
Nem értem egyébként, hogy értelemszerűen sorszámozott menüpontok egymás utáni elvégzése miért okoz problémát.
Főmenü 1, 2, 3, belépsz a 4-esbe. Ha módosítani akarod a konfigot, akkor 1, ha akarsz skineket 2, ezután (vagy ha az előző kettőre nem tartasz igényt) mehet a 3-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest