- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
3.4.3.9L-101_d39fd1f fw üzemel a MI-R3G routeremen itthon, ebben van dlna és transmission is, gondoltam rádugok egy terás 2,5 collos hdd-t usb házban. Fel is csatoltam a lemezt, elindítottam és beállítottam a szolgáltatásokat, feltöltöttem pár torrent fájlt, egy darabig szépen ment, aztán elkezdte ledobálni a vinyót, látszólag csatlakoztatva volt a lemez, de a tartalmát nem értem el, se ssh, se samba, se dlna, se transmission alól nem látszott semmi. Újraindítás, ismételt csatlakozás megoldotta egy ideig, aztán megint ez jött, mit rontok el?
Régi a fw, vagy kevés a hardver? Ha ezt el tudná látni a router akkor nem lenne szükségem a nasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest