- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Egy kis OpenWrt-s elmeny beszamolo, akit erdekel:
Ugyebar nekem Xiaomi R3Gv2-m van mar joideje regi Padavannal, de elkovettem azt a hibat, hogy feltettem probabol a legujabb 23.05.0-rc2 openwrt-t, mivel elvileg 2Gbites routing sebesseg offload implementaciot lehetett olvasni rola MT7261-ben. De ez valami ultra instabil fw, pedig olvasgattam az orosz forumon h lehet atterni openwrt-re SSH-bol es ugy csinaltam, mtdwrite-al... Nem egyszer meg a beallitasokat sem akarta elmenteni az openwrt amit web feluleten beallitottam, ilyenkor el-eltunt a halozatrol is, DHCP-t meg egyszeruen nem akart osztani az istennek sem valamiert foleg 2,4GHz-en es internetet adni. Mondjuk a 2,4GHz-es reszenek stabilitasara mas is panaszkodott owrt alatt ugy olvastam. Eleve kb pilota vizsga kell a beallitasahoz, de persz ez tobb lehetoseget is jelenthet.
Ezert vissza akartam tenni a Padavant, amivel sikerult is teglazni az eszkozt atmenetileg. SSH-n feltoltottem a Padavan trx bint ra es ujraindiasnal hibat dobott, majd meghalt a webes felulete es SSH-n nem fogadta el tobbet a regi jelszot sem.
TinyPXE-es debrick meg baromira nem akart mukodni, de vegul csak a 4A router gyari firmware-jet megette. Fel, meg 1 orakat vartam elotte a villogo narancssarga lednel mintha olvasta volna a bealitott fw bint tftp-n, de nem jutott tovabb mas rommal. Egesz ejszakam, delelottom elment ezzel a pocsolessel, nagyon megizzasztott.
Ja es ezek utan a gyari fw-rol az oroszok scriptjevel ujra feltettem a Padavant es meg az eredeti beallitasaimat is visszahozta.. Valami nagyon el lett kefelve az owrt-vel vagy nem kompatibilis ezzel a particio kiosztassal vagy nem tudom...? Nekem ez magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest