- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Ha friss kell akkor felejtsd el a 4PDA-t szerintem. A 3.4.3.9 az Alexey féle repoból van ami nagyon rég nem frissült, igaz én is ezt tettem fel. Mindenféle prometheus csoda szkript nélkül fordítottam WSL2 alatt, ami csak plusz hibaforrás. Egyszerűen csak lekellett klónozni a repot és bekellett másolni azt hiszem azt a fájlt ami ezen típus támogatásáért felel, a többi pedig a repoban lévő leírás alapján ment gond nélkül.
Viszont ha jól láttam a commitokat, akkor a mahtab repoba is bekerült nagy nehezen az R3Gv2 támogatás, amit folyamatosan frissítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest