Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 12:13:25

LOGOUT.hu

Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3239) csixy


csixy
addikt

Buildeltem én is egy Mahtab fw-t Mi r3g-re. Az első IP címe 192.168.0.1 ezen lehet elérni. A wifiket a LAN-on való belépés után lehet a padavan menüben beconfigolni, mert addig a látszat csal, de nem működnek. Transmission sajnos nincs benne, aria2 van. Kis gubanc van a logókkal, mert csak 3 működik belőlük, de ez legyen a legnagyobb baj, amúgy tök jól működik.
A letöltési linkje ez: [Mi-r3g padavan_Mahtab]

Nekem úgy sikerült, hogy telepítettem egy ubi 16.04.1-et, az xfce-desktopot lehúztam rá, hogy ne utáljam annyira. A /home/akarki mappába legitteltem, lett egy padavan-ng mappa és az ebben található common.izé.bizé tömörített mappát kibontottam a /home/akarki mappába és átneveztem Prometheus mappának (benne vannak az áhított ritka függőségek, úgy gondolom), majd a Prometheusba belevonszoltam a padavan-ng mappát. Beléptem a Prometheus mappába és kiadtam a chmod +x ./start.sh parancsot és ezután jött a ./start.sh és JUHHÉ ... :C
Először egy új router config kialakítása kellett, majd satöbbi. Meglett!

[ Szerkesztve ]

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.