Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zarbi
tag
Üdv!
Van egy p4 631-es procim, ami alapjáraton 3ghz.
Sikerült felhúznom 3,78ghz-re, de csak a PCIE frekvenciával együtt.
Tehát CPU fsb 252 míg PCIE freki 115. Azt mondják 115 még nem tesz kárt a dolgokban de ennél feljebb nem is szabad tovább menni. Ha csak Cpu fsb-t húzom de pcie frekit hagyom 115-ön, akkor nem hajlandó tovább huzatni magát, míg ha szinkronban húzom akkor igen de ugye akkor nagyobb PCIE freki. Egyébként ha pcie frekit hagyom 100-on és csak a cpu fsb-t húzom egyből 252-re, úgy se indul el.
Tehát a kérdés adott: hogy tudnám még jobban húzni a procit, úgy hogy a PCIE nem kap 115 mhz-nél többet.
Az alaplapom asrock conroe1333-d667 (tudom nem a legjobb, de erre futotta
). Ha valaki tudja, hogy a biosban hol tudnék több voltot adni a procinak megmondhatná mert akármennyire kerestem nem találtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ha valaki tudja, hogy a biosban hol tudnék több voltot adni a procinak megmondhatná mert akármennyire kerestem nem találtam.