Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
De úgy indul újra, hogy amikor beállítok a biosban egy értéket, mondjuk 250-es FSB-t, akkor leáll 3-5mp-re és újraindul. A lap topikjában azt olvastam, hogy az Asusoknál ez természetes, még a 975-ösök is ezt csinálják.
Már 1.51Voltot adtama procinak, így elmegy 4.2GHZ-en, de néha újraindul, kikapcsol 3-5mpre és bekapcsol és szépen betölti a Wint. Ezek szerint még 1.51Volton sem stabil? Bár a Winben 1.48-at mér, eléggé alámér, ez is VDROP lehet?
A pofázást úgy érted, hogy pirossal jelöl? nekem az 1.5Volt a biosban már simán pirossal van megjelölve, de aláfeszel a lap, mondom, Winben simán kevsebbet mérnek a progik és biosban is. Most már a 802-es, legújabb bios van fenn.
'' nálad a 400 jelentené az 1:1-et (bár lehet 400-as opció nincs is), tehát ezt állítsd 533 vagy 667-re....''
Mostmár 667-es Kingmax ramjaim vannak.
''Egyébként ez az újraindulgazás, meg ilyesmi nagyon gyanús, hogy a táp hibája.''
Úgy érted, hogy a Windows alól? mert ez nekem is ganús. A lap ugyanis vadonatúj, bár attól még lehetne gond vele, de azért ne legyen.
Más: a PCI-E freki most is Auto-n van, így hajlandó csak elindulni.
Érdekes, hogy amíg újra nem indul Win alól, minden benchmark simán lefut rajta.
Más.a magas hőmérséklet miatt mások is panaszkodtaka lap topikjában, én is így jártam, de megnézem holnap még a hűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Last Epoch
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 2400G Vega 11 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest