Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RealJackal

csendes tag

válasz RealJackal #3074 üzenetére

Adok uj feladvanyt: Asus P4T533, RDRAM os, de ez mar a dual chaneles fajtabol, nem indul el, feszkot megkapja a taprol (led eg), de nem tudom elinditani.
    Probaltam 3 tappal, a trukk az lehet, hogy van rajta egy Molex csatlakozo (IDE feszko kabele) es erre is ra kell dugni a tapot, az a neve, hogy EZ PLUG. Vagyis amikor el akarod inditani az alaplapot, akkor a kovetkezoket kell feldugni a taprol:
    1. A tap fo ellato vezeteket (ez a 20 pin es szines szar, kozepen a fekete foldekkel)
    2. A P4 kiegeszito feszkojat. 4 pines fekete-sarga
    3. A Molex csatlakozot (IDE tap kabelhez hasonlo, csak apa)

Elvileg ez azert van, hogy ha olyan regi tapod van, amin nincs kieg fesz. akkor innen is megkapja.

Az elet am nem moka kacagas, biztos ami biztos, van meg ket tablanyai DSW kapcsolo (Deep Switch), ami azt allitja, hogy az alaplap milyen szorzoval milyen frekit szorozzon, illetve mennyi legyen az AGP slot feszultsege.

Probaltam 3 taprol, rammal, ram nelkul, procival, ket kabelt radugva, 3 mat radugva, ezeket valtogatva, meg se indul (rovidre zartam a grd,t meg a PWRBTN tusket).

Tovabbi segitsegkent itt a manualja:
    http://support.asus.com/download/download_item.aspx?model=P4T533&product=1&type=Manual&SLanguage=en-us

5let? Letezik az, hogy szar az alaplap, de a led eg rajta, es meg sem indul el?

Új hozzászólás Aktív témák