Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
RealJackal
üzenetére
Adok uj feladvanyt: Asus P4T533, RDRAM os, de ez mar a dual chaneles fajtabol, nem indul el, feszkot megkapja a taprol (led eg), de nem tudom elinditani.
Probaltam 3 tappal, a trukk az lehet, hogy van rajta egy Molex csatlakozo (IDE feszko kabele) es erre is ra kell dugni a tapot, az a neve, hogy EZ PLUG. Vagyis amikor el akarod inditani az alaplapot, akkor a kovetkezoket kell feldugni a taprol:
1. A tap fo ellato vezeteket (ez a 20 pin es szines szar, kozepen a fekete foldekkel)
2. A P4 kiegeszito feszkojat. 4 pines fekete-sarga
3. A Molex csatlakozot (IDE tap kabelhez hasonlo, csak apa)
Elvileg ez azert van, hogy ha olyan regi tapod van, amin nincs kieg fesz. akkor innen is megkapja.
Az elet am nem moka kacagas, biztos ami biztos, van meg ket tablanyai DSW kapcsolo (Deep Switch), ami azt allitja, hogy az alaplap milyen szorzoval milyen frekit szorozzon, illetve mennyi legyen az AGP slot feszultsege.
Probaltam 3 taprol, rammal, ram nelkul, procival, ket kabelt radugva, 3 mat radugva, ezeket valtogatva, meg se indul (rovidre zartam a grd,t meg a PWRBTN tusket).
Tovabbi segitsegkent itt a manualja:
http://support.asus.com/download/download_item.aspx?model=P4T533&product=1&type=Manual&SLanguage=en-us
5let? Letezik az, hogy szar az alaplap, de a led eg rajta, es meg sem indul el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs