Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A megoldas a kovetkezo volt (ejszaka nekialltam agyalni, mi lehet a gond): Van az Abit alaplap biosaban egy ilyesmi menu hogy: CPU default load error: enabled/disabled, vagy valami hasonlo
ha ezt Enabled re rakod, akkor ha valaki hozzanyul, es elallitja, autoban visszarakja a beallitasokat, es kidob egy uzenetet bootolaskor, hogy valaki elallitotta az ertekeket. Ha ezt disabled be rakod, akkor csak siman nem indul el.
Amikor eloszor probaltam allitani az FSB t, nyomtam egy pgdownt (vagy nem tom mar mi a laptetoje) es automatikusan a kov ertekre ugrott (ami 133MHZ es lepcso), es nem 1 -esevel lepett. Namost 18*133 az mar eleg sok, ezzel nem volt hajlando elindulni, hanem visszallitotta az ertekeket defaultra. Ugye ugyanezt csinalja akkor is ha a szorzot allitod le vagy fel, de akkor azert, mert szorzozaras. Summa, summarum, a ket hibajelenseg megegyezik, de teljesen mas a forrasa. Most hogy rajottem, kikapcsoltam ezt az opciot, es emelgettem az FSB t, szepen ment fel a ram feszkoja is, meg a procie is. Olyan 2070/460 MHZ nel hagytam abba, meg jatszom vele, aztan meglassuk mennyit bir
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konteó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest