Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Hi Mindenkinek!
Lenne 1nagyon nagy gondom.
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
GOndoltam probálkozom nem hagyott a kiváncsiság!!
Biosba be fsb-t 300ra
(Eddig csak 277ment max) cpu v1.6ra (Gyári hütö rajta
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?
Sajnos lekellet álljak mert én hülye a stock collernek az aljárol leszedtem a szürke szinű valamit
paszta szerüség és mostmár alapbol 80fokon megy és winbe lépéskor alapon levágja..
AMugy tegnap 4.2ön 67fok volt terhelés alatt szoval lekell hogy cseréljem a hütést.NA de nem tudom mitől engedte 1. naprol a másikra az ekkora előre lépést?Minden ugyanugy volt mint a 277es fsb beállitásakor csak az fsb-t emeltem meg +voltot a procinak,de ezt akkor is megtettem mikor elsőnek probálkoztam.
ÉS tudom off de tudnátok 4Ghz környékén is hatásos léghütést ajánlani?
Előre is köszönöm!
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?