Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
mycso ott vagy valahol?
Miskolci cimbi, lenne egy kérdésem hozzád: 3.79GHZ-en 253-as FSB-vel, ahogyan korábban írtam stabilan megy a 3GHZ-es Prescott. Most 1.61Voltra emeltem a feszkót a biosban, így megemelkedett a hőmérséklet is, de: az olyan MSI szoftverek, mint a Corecenter, meg a Fuzzy Logic, kiírják ugyan, hogy a biosban mennyia feszültség, ez korrekt, de pillanatnyi feszültségként csak 1.49 voltot ír ki mindkettő. 
Ez miért lehetséges szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miskolci cimbi, lenne egy kérdésem hozzád: 3.79GHZ-en 253-as FSB-vel, ahogyan korábban írtam stabilan megy a 3GHZ-es Prescott. Most 1.61Voltra emeltem a feszkót a biosban, így megemelkedett a hőmérséklet is, de: az olyan MSI szoftverek, mint a Corecenter, meg a Fuzzy Logic, kiírják ugyan, hogy a biosban mennyia feszültség, ez korrekt, de pillanatnyi feszültségként csak 1.49 voltot ír ki mindkettő.