Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Írtózom az OTP-től, és az AXA-nak köszönhetően, ha nem lépek, OTPs leszek... még mindig ugyanolyan az üzletpolitikájuk mint régen? (Pl hajamat kitéptem attól, hogy egy számlavezető fiókhoz ragaszkodtak, máshol max egyszerűbb dolgokat lehetett elintézni - Én amúgy is gyűlölök bemenni egy bankfiókba...)
De nem tudom melyik másik bank jöhetne szóba, axanál nagyon kényelmes volt a netbank...
-
Drenadar
veterán
összesen. törvényi rendelet, ez minden banknál így van, legalább.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Nah akkor asszem én fel is mondom a bankszámlát és átmegyek inkább másikhoz...
-
Drenadar
veterán
válasz Thomas16 #2322 üzenetére
én ezért be nem mennék egy bankba... mondják meg telefonba...
(#2321) pietrasko :
Az AXAnál mindent lehetett állítani tudtommal, mind a 3 dolgot.
És ha jól tudom, nem szabadna rosszabbul járnunk egy váltásnál mint ahogy eredetileg zajlott ez a dolog...
Plusz vicces, hogy pénzbe kerül az sms értesítés a vásárlásokról, hogy papír alapú értesítőt akarnak küldeni minden hónapban.
Kíváncsi vagyok, hogy majd mennyi mindent lehet náluk telefonon elintézni, és milyen dolgok miatt kell bemenni.
Én gyűlölök bemenni, az AXAhoz se jártam be, még akkor se mikor megnyitottam a számlám náluk 2009-ben.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz dangerzone #2331 üzenetére
van.
ez kb minden banknál lehetőség, de ha megkérdezed őket ők tuti a netes számlacsomagot fogják ajánlani, ami egy virtuális kártya csak. de neked az is elég.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Telefonon őket felhív, panaszt tesz.
Ha valamilyen feltételnek nem felelsz meg, úgy is mondani fogják, én még nem vagyok benne az OTP technikai részeibe, de mindig az a leggyorsabb és legegyszerűbb ha felhívod őket, és rögzített vonalon tájékoztatást kérsz, és a hívás azonosító számot felírod magadnak egy wordpadbe, amit a felhőben rögzítesz.És nem, ez nem biztosabb annál, mint ha bemész rászánod egy fél napodat, és személyesen megbeszéled.
Ha az ügyintéző azt mondja neked, hogy holnaptól minden nap jóvá írnak neked 10 ezer ftot, csak mert szép a buksid, és különben is soha semmit nem kell visszafizetni, hiába fogsz te bármikor is erre hivatkozni, személyes beszélgetéseket, nem lehet vissza ellenőrizni, nem tudod soha megvédeni az igazad!Személyesen az ügyintéző azt mond nektek amit akar, ha a végén benézitek elég arra hivatkoznia, hogy hát igen sokan félre értik ezeket a pénzügyi dolgokat...
-
Drenadar
veterán
válasz radicspeter1 #2335 üzenetére
az otp internet bankban csak a jelszót kell beírni? semmi mást, amiben lehet tévedés?
ki ír bármilyen hiba üzit?próbáld meg a böngésző inkognitó módjával, tudtommal úgy nem használ semmi előre elmentett adatot, és írj be újra mindent hátha az segít.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz radicspeter1 #2337 üzenetére
ctrl+F5 után is próbáltad már?
böngésző frissítve?
-
Drenadar
veterán
válasz Jhonny06 #2340 üzenetére
Annyi a be etetés, mint bármilyen más "ajándéknál". Elkezded használni, megtetszik, elkezdesz többet költeni, egyszer kétszer nem fizeted vissza időben, és már számolják is a kamatokat rá.
Minden díjnak utána kell nézni, és ha az OTP-nél lehet, akkor beállítani egy csop.besz.-t a kifizetésre, hogy biztos ne járj rosszul.
ÉS ahogy előttem is írták, a betéti számládhoz semennyire nincs semmi köze sem, önálló hitelszámla van mögötte, durva kamatozással.
Ha szoktál "késni" a számlák befizetésével akár egyetlenegy napot is, akkor én azt tanácsolom, hogy ha nincs szükséged hitelre, akkor add vissza a banknak. (újra: kondicíós lista - késedelmi kamat/díj).
Ha pedig tetszik ez az 1-2%os visszatérítési díj, számolj utána, hogy mennyi mindent fizetsz ki bankkártyával, és nézd meg, hogy esetedben ez mit jelent évente, és vond ki belőle a kártya éves díját, számlavezetési díjat (persze ha van, általában 2-300ft/hó), és láthatod, hogy van-e értelme rizikózni.
remélem nem voltam érthetetlen
üdv!
(Nem ennél a banknál, de foglalkoztam elég sokáig hitelkártyákkal, és én mindenkit lebeszélnék róla ) -
Drenadar
veterán
Banki fogalmakkal gondban vagytok látom...
Bankkártya vásárlási tranzakciót tudnak csak végre hajtani átutalást csak bankszámláról lehet indítani...
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Van itt AXA-s rajtam kívül?
nem tudom mit ronthattam el, de az első akadályt nem sikerült vennem... bank kártya aktiválás... kaptam egy levelet, mikor hol mit hova nyomjak... nem sikerült és ki is bannoltak a telefonos ügyintézésből. Ez otépéjéknél normális?
nem kicsit bosszantottak fel, lehet nekem ennyi is volt
panaszt vajon emailben is elfogadnak?
-
Drenadar
veterán
Igen a kártya mellett volt a leírás és kizárt hogy 3x rosszul írtam volna be... szóval passz.
Lehet csak én vagyok ennyire szerencsétlen, egyetlen örömöm, hogy munkahelyen nem rég ment körbe egy másik bank flotta hírlevele, lehet váltok is oda... ha holnap se sikerül ezt a rendkívül bonyolult ügyet megoldani.Nagyon sajnálom az axát, jó bank volt
-
Drenadar
veterán
Kártyához mellékelt leírás szerint csak és kizárólag telefonon lehet aktiválni...
Holnap újra megpróbálom...
(#2356) [chelloZotya: igen a telefonos app nagyon jó volt, és könnyen használható... egyetlenegy pozitivum az otp mellett a használható netbank meg az app, de már a belépés is túl van bonyolítva. Plusz utóbbi időben a netbankkal csak a gond volt ahogy a médiából lejött...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
Az mennyire normális, hogy volt két napja egy paypalos vásárlásom, és nem látszik sehol? Persze az egyenlegemből hiányzik, meg a PP visszaigazolta, de a számlatörténet nem mutat semmit. Persze a boltos vásárlások kb azonnal látszódnak ott.
#2395) Zoty4 : igénylések menüpontban lehet igényelni, én migrált axás vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Sterilzona #2408 üzenetére
Nos... ez mind szomorú, viszont:
1, a hagyatékiban az örökség fedezi a terheket? (összegszerűen, a gyakorlat senkit se érdekel).
Ha igen, akkor OK.2, MNB az összes pénzügyi szolgáltató felügyeleti szerve, panasszal oda tudsz fordulni, valamint a pénzügyi békéltető testülethez, aki viszont max véleményezhet és javaslatot tehet, de azt kb senkinek nem kötelessége elfogadni... (vicces mi?)
SZvSZ kellett volna, hogy az OTP az inkasszóra felhívja a figyelmed még a részletkötés előtt, vagy most nem igazán tiszta, hogy mennyi idő telt el a kettő között?
3, volt - e a részletfizetésről bármilyen megállapodásod? (szerződés, amit mindkét fél aláírt?)
4, a részletre fizettél-e be?5, panaszt 30 napon belül kellene megválaszolniuk, tértivevényes levélben.
De ez a téma szerintem nem ide való, hiába OTP de lehet hogy igen.
Ha fizetési hajlandóságot mutatva befizetést is tettél, akkor nagyon nem "becsületes" magatartás a banktól az inkasszózás, ha nem kapsz valami pozitív választ 30 napon belül írásban akkor MNB-nél is kellene egy jó kis panasz, főleg, ha a mindennapi megélhetésedet is veszélyeztette az OTP akciója.
Gondolom az tuti 10000% hogy ugyanarról a tartozásról van szó, és nem végrehajtás indult ellened egy másik ügy/tartozás miatt?
Ha netán válaszolnál ezekre, javaslom a privát választ, a válaszok kényes/érzékeny mivoltából kifolyólag.
-
Drenadar
veterán
válasz maj-viktor #2424 üzenetére
kár hogy OKÉ-soknak semmi kedvezmény nem jár....
-
Drenadar
veterán
Juj, pedig rajtad kívül más tuti nem írt nekik
(Kedvencem, mikor az ügyfél azt mondja hogy pedig már 3 emailt is írtam maguknak. tegnap este, meg ma reggel, és most is!!! - lol)viccet félre téve, van 30 napjuk válaszolni ászf alapján...
Az én kérésemre, miszerint egy sima doksit kértem tőlük, 2 nap volt, és az volt a válasz hogy menjek be a "számlavezető" fiókba.
Van olyan fiókjuk ahol nincs számlavezetés?
-
Drenadar
veterán
válasz maj-viktor #2462 üzenetére
Én nem mentem be egy OTP bankfiókba sem számlát csináltatni, vagy kártyát igényelni, postáztak mindent...
-
Drenadar
veterán
válasz maj-viktor #2464 üzenetére
AXA-s vagyok, személyes találkozó nélkül vett át minket az otthon tartsd a pénzed bank!!
-
Drenadar
veterán
válasz maj-viktor #2484 üzenetére
A usert általában nem érdekli a technikai háttér...
Én csak azt mondom, hogy eddig másik két banknál ha a paypal levont valamit, és bementem a netbankba megnézni a számlatörténetet, akkor láttam a *kód* -ot. Ha vásároltam valamit, akkor láttam a tételt... tudom, ez egy nagyon ósdi felfogás, ha az ember látni akarja a vásárlásait!
-
Drenadar
veterán
infotv-ben tudsz utánanézni utánaolvasni.
adatkezelési nyilatkozatban az van, hogy visszavonásig kezelik az adatokat, ami persze lehet szembe megy az infotv-vel.
De ez úgy őszintén miért fontos most neked? Könnyebb volt új szerződést kötni velük?
írsz nekik egy emailt, miben közlöd velük, hogy az adatkezelési hozzájárulást visszavonod, és kéred adataid törlését és kész. Vagy ha nagyon utálod őket, akkor feljelented őket az illetékes hatóságnál.
-
Drenadar
veterán
válasz Juditta_56 #2549 üzenetére
hát logikus lenne ha a kedvezményeket pénzforgalom/számlacsomag alapján adnák, és nem is lehet őket nagyon megszólni érte...
-
Drenadar
veterán
Ez normális hogy az appban csak össze vissza látom a költéseimet és nincs is ott minden? Pl tegnapi költések?
Ez így nagyon gáz...
-
Drenadar
veterán
ez az internetes hú de biztonságos sms kódozás is pénzbe fog kerülni mi? mármint az sms küldés.
-
Drenadar
veterán
Amúgy ha már gépkocsi nyereménybetet a téma. Miért éri meg 50 ezres kötvényt vagy mit venni mint inkább 5 db 10 ezrest? Az ötvenesnek is csak egy sorszáma van...
-
Drenadar
veterán
Sok minden lehet a háttérben, ezt nem kell érteni! Viszont minden esetben érdemes írásos ajánlatot kérni a banktól, és akkor feketén fehéren le lesz írva, hogy pontosan mit engednek el milyen feltételekkel. Ha az ügyfélszolgálat nem akarja leírni amit elmond, akkor ott valami sumák van.
-
Drenadar
veterán
válasz Anonymusxx #6174 üzenetére
Max a szolgáltatónál tudsz kérni visszatérítést, ott próbálkozz.
-
-
Drenadar
veterán
de nagyon nagyot fognak nézni azok az emberek akik most önkényesen a FB miatt nem fizetnek, és szembesülnek vele majd 2021ben hogy elég rendesen kamatozott a tartozásuk... főleg egy hitelkártyánál... már várom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest