Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Urak a SmartBank appot hogy tudom működésre bírni új telefonon? Megvan a régi is, azon be vagyok lépve.
-
petyus_
senior tag
válasz
nincsnév007 #9939 üzenetére
A közös wifi biztos nem számít. Ha tényleg nincs hozzá adva a te fiókod az ő telefonjához, akkor nincs ötletem, nekem két fiók van, feleségemá, és az enyém, így bármelyikünk kártyáját jóvá tudom hagyni.
-
Rickeffe
aktív tag
És ez véresen komoly, hogy ez a hulladék lesz a régi helyett?
(Az egy dolog, hogy szerintem ez a neumorf felület gáz és átláthatatlan, a egyéni ízlés kérdése de:)
- nem elérhető a gépkocsinyeremény
- nem elérhető a az autópálya matrica vétel
- nem elérhető a mobil feltöltés
- nem érhetőek el a mentett űrlapok
- nem érhető el érdemlegesen az értékpapír/BÉT szekció
A fentiekre lehet mondani, hogy van/lesz mindegyikre külön app de a f****mat ebbe az appfétisbe meg, hogy mindenre legyen külön oldal. Főleg úgy, hogy volt egy működő ahol ezek a funkciók mind elérhetőek egy helyen.- a lekötéseknél én még nem jöttem rá hogy lehet új lekötést indítani
- a portfoliónál nem tudom kiszűrni melyik számlákat lássam
- de mondjuk az sem világos, hogy a webes belépésnél miért nem lehet qr-kóddal belépni
- ...Vagy még erősen fejlesztik?
-
Zoty4
őstag
meg fog szűnni a smartbank és ez a digitalis vmi lesz helyette?
Néztétek h csak szeptemberig ingyenes utána 500ft/hó? -
MrPeekaboo
senior tag
A 19.20-as SmartBank app iPhone 6-on induláskor elszáll, mert nem találja a szelfis számlanyitás funkcióhoz a FaceKomSDK library-t. HWSW-n megjelent, hogy "Élesedett az OTP új mobilbankja és internetbankja", akkor lehet 09.30 után már lesz havidíj is.
-
petyus_
senior tag
válasz
nincsnév007 #9934 üzenetére
Smartbank apphoz nincs hozzá adva a fiókod anyukád telefonján?
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. hogy vásároltam az interneten jött is az értesítés hogy a Smartbank-ban hagyjam jóvá a fizetést. Sikerült is a vásárlás. Csak az a furcsa hogy anyu telefonjára is jön értesítés hogy ott is meg kéne erősíteni a vásárlást. Ez most mi? ki lehet valahogy kapcsolni? még sose jártam így. és az én telefonszámom volt meg adva.
-
válasz
norbi2010 #9926 üzenetére
Még az automatikus átállás előtt menj be a Smartra váltással, mondjuk legalább 1 hónappal, hogy ha gond van, akkor legyen idő.
Nekem Jumpról az átállás nem volt zökkenőmentes (link1, link2), az ügyintézőnek törölnie kellett az új digitális szerződést és a régi smartbank belépést is, persze erre lassan jöttek rá... ha neked is elakadna az ügyintéző ismeretlen hiba miatt, odavetheted neki, mint ötletet -
andor80
senior tag
válasz
Zozzant #9929 üzenetére
Akkor megint alkotnak valamit.
Eleve a hideg ráz eddig tök jó volt a simple erre kivették belőle az egyenleg ellenőrzést.Most két otpés appnak kell futnia? Mert az smartbankot csak egyenlegre hazsnálom....
Röhej banda...Remélem jön majd egy 3. app is amivel belehet lépni a kettőbe -
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Lassan 24 leszek, jött is két boldog szülinapot e-mail OTP-től, az egyik szerint Jump-ba a másik szerint Bázis csomagba fognak átrakni majd, melyik az igazság? Ha jól néztem Jump csomag már megszűnt. Bár szerintem a Smart lesz nekem az ideális, mikor lenne érdemes elkezdni intézni, hogy ne tegyenek át Jump/Bázis csomagba? Szeptember végén leszek 24.
Köszi.
-
Pet84
tag
Sziasztok,
lakásvásárlás közepén vagyok épp és volt ATM pénzfelvétel illetve több banki utalás is, plusz a lekötött állampapíromat is most adtam el az OTP-n keresztül.
Most léptem be az OTP honlapjára és Előjegyzett kártya- és számlaforgalmak mellett 191620 ft van. Ez most azt jelenti hogy ennyit le fognak tőlem vonni a bankkártyás tranzakciók miatt?
A Rendelkezésre álló egyenleg és a Könyvelt egyenleg közti különbség is pont ennyi.Köszi a választ előre is!
-
andor80
senior tag
smartbankban se és simplebe se megy a csekkbefizetés.Csak nálam vagy valami központi gebasz van?
-
törölt tag
Abban tudnátok segíteni, hogy mikor kell fizetik az éves kártyadíjat régebbi ügyfelek esetéb, mindenki ugyanakkor vagy változó?
-
Csak érdekességnek: bankkártyás fizetésnél megjelent választási lehetőségnek az SMS+Telekód jóváhagyás is, már akkor ezek szerint nem kell törölni hozzá a telefonos app regisztrációját.
-
Winne
nagyúr
A nemrég kapott kártyám érintéssel nem működik, bedugva pinnel igen, telón érintéssel szintén. Lehet rá valami megoldás, amit csak nem vettem észre, vagy ezzel is be kell mennem a bankba?
-
GreatL
őstag
válasz
Criminal017 #9911 üzenetére
2 elgépelés... LOL.
-
Criminal017
őstag
Újabb kérdőív az új internetbankról: [link]
Keresd a hibát
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Jól értelmezem a hirdetményt, hogy bármilyen bankhoz tartozó bankszámlára történő tranzakció esetén maximum 6e Ft a díj?
-
zzola
titán
Feleségemnek most frissítettem play-ből az appot és működik. Érdekes, hogy nálam iOS-en semmilyen probléma nem volt...
-
Mercutio_
félisten
válasz
[CS]Blade2 #9896 üzenetére
Ez nálam se működött
+ nem tudom az OTP Direkten belépve lekérdezni a korábban beállított SZÉP-kártya adatokat
Amíg .net csomagom volt ez ment gond nélkül, az új smart-nál nem emlékszem működött-e egyáltalán.
OTP Direkt-ben írtam "hibajelentést", arra azt válaszolták "átmeneti hiba volt", de a helyzet változatlan -
GreatL
őstag
Nálam is 20.2 nagy meglepetésre. Felraktam mellé a másik OTP-s hülyeséget, legalább tandemben működjenek, ha van rá esély :S
-
nhpeti
tag
Van új frissítés az appra, nálam megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest