- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
válasz
cech19960320 #11461 üzenetére
Érdekes. Régebben én is jártam így, de nekem engedte elutalni és -9Ft volt a számlámon.
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm szeretne gépet venni, de nem tudja valamiért elutalni a pénzt. Az új mobilbank van neki letöltve, 25000 Forintot kéne elutalnia, ha jól láttam akkor 25009Ft van a számláján. Mindig azt írja ki hogy sikertelen tranzakció, meg valami szerverhiba lépett fel. Elképzelhető hogy azért nem engedi mert azt a szokásos 200Ft-ot nem tudja levonni minden utalásnál - nincs elég fedezet?
Próbálta az eladónak meg nekem is utalni, nem a számlaszámmal van a baj.
-
batyuska100
senior tag
Hali, má' megin' én!
Egy pár hete fel akartam adni egy csomagot Foxposttal, a saját kártyámat használva, de nem sikerült, mert azt írta ki, hogy "Tiltott kártya", a kérdésem az lenne, hogy ezt hol lehetne "feloldani"?
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Az egyik osztálytársam szerint hétvégén nem utalnak (az ösztöndíjat várjuk), de édesanyám volt hogy már utalt vasárnap is. Várhatom az ösztöndíj érkezését hétvégén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest