Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz Wolfskin #14700 üzenetére
Portable alatt az USB-s módban telepített Operát érted? Most próbáltam ki direkt: az opera\profile\search.ini-t elmozgatva visszajön az eredeti (az alapértelmezett config) visszamásolva visszajön az egyedileg belőtt lista (a mozgatásokkor természetesen nem futott az Opera). A verzióváltások között valahol, úgy emlékszem, volt ezzel kapcsolatos szokásos Operás probléma (azaz a régi beállításokat nem tudta kezelni), de azt már meg nem mondom, hogy milyen verziók között.
The only real valuable thing is intuition.
-
Wolfskin
őstag
igen, usb opera.
kipróbáltam.,a 11.5-ben töröltem a search.ini-t, akkor csak két keresőmotor maradt (google, bing).
a 11.1-ben benne van a keresés a lapon, de ha átteszem abból a search.ini-t, akkor sem jelenik meg, csak az addigiak. (a mozgatásokkor természetesen nem futott az Opera).[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
szerintem az attól függ, honnan töltöm le. régen az opera blogon mindig volt az aktuális verzió usb változata is, a bejegyzések végén, amit az ottaniak raktak össze, mostanában azonban leszoktak róla, csak a 11.1 (meg 10.63) van fenn a központi helyen. úgy látszik, vissza kell térni a opera-usb.com-ra.
a mostani is egy olyan hibrid, ami frissítette magát véletlenül a netről. te honnan töltenél le friss usb operát?''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Nem találtam meg, hogy van-e az Operában olyan beállítás, hogy a beírt címek részleteiben is tudjon keresni? Arra gondolok pontosabban, hogy van pl. olyan, hogy prohardver.hu/valami.html cím, a címsorba pedig csak a valamit írom be, akkor felajánlja...mert jelenleg úgy néz ki nálam a dolog, hogy ha nem a p betűt írom elsőnek, akkor nem kapok semmi javaslatot. Ja és a legfrissebb verziót használom.
Köszönöm a helpet
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Dictator^ #14710 üzenetére
A P-re nekem is Nekem a F34R kolléga által említett instant kellett volna, tehát ha a ph-n belül keresek mondjuk bacsis-ra, akkor elég legyen bacsis nevét beírni, és kiköpné (persze ha már korábban meglátogattam az oldalt), ne pedig a prohardver.hu/...stb-t. De akkor ilyen funkció ezek szerint nincs az Operában.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
cousin333
addikt
Ilyesmi keresés régóta van az Operában. A Ctrl+F12, Haladó, Előzmények résznél lehet beállítani, hogy hány címet jegyezzen meg, valamint az oldal teljes tartalmában is lehessen keresni (de ehhez azt hiszem kell a disc cache).
Annyi a korlátozás, hogy az URL-ekben nem keres töredék szavakra, mint pl. a Firefox, hanem csak teljesekre. A példád esetében a "valami"-re ki kellene, hogy dobja a linket, de a "alami"-re nem fogja, míg egy FF igen. De a lényeg, hogy elég hosszú legyen a böngésződ emlékezete.
Például megnyitottam az adatlapodat (http://itcafe.hu/tag/traxx.html), és a következő üres oldalon "trax"-ot beírva ez lett az első találat.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
törölt tag
Helló, véletlen hozzáadtam egy szót a szótárhoz új szóként. Hogyan lehet ezt törölni?
-
nagyúr
Van olyan beállítás az Operában, hogy például a Facebook csak privát fülön működjön?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Rimuru
veterán
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni hogy egyes oldalaknál azt a betűtípust és méretet használja az opera amit én adok meg?Vigyázat, csalok!
-
leviske
veterán
Csókolom!
Mi a fészkes fene történt az Opera könyvjelzősávjával? Épp vissza akartam térni Cr-ról, de amint feltelepítettem és megláttam ezt a remek újítást, úgy elment a kedvem, hogy le is kapartam a fenébe. Az IE9-et is pont emiatt nem voltam képes még kipróbálni se főböngészőként, mi a fenéért vették át?
A másik meg, amit nem értek, hogy hogy nem voltak eddig képesek megoldani, hogy a Cr-ból importálni lehessen az előzményeket és jelszavakat? A Google megoldotta, hogy bármilyen böngészőről röhögve lehessen váltani, az Operánál is számba vehetnének egy tizen-huszonakárhány százalékos részesedéssel bíró böngészőt.
Van az importálásra és a könyvjelzősáv eltüntetésere (mint Windows alatt a tálcát) buheramentes lehetőség, vagy inkább hagyjam a francba? Utóbbi esetében próbáltam az "amikor szükség van rá" beállítást, de benéztem vele a dolgot.
-
nagyúr
válasz leviske #14720 üzenetére
könyvjelzősáv probléma:
Címsorra rákattint jobb egérgombbal> testreszabás> megjelenés >eszköztárfül> ki-be kapcsolgatás igény szerintJelszavak export-importálása:
WebBrowserPassView"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
törölt tag
Az igaz, nem néztem meg a kérdéses állományt mert menüből töröltem, amúgy meg nem szoktam sohasem plusz szót hozzáadni, ha aláhúzza - például angol szavakat ugye aláhúz, azt én nem szoktam hozzáadni, most is csak az bosszantott , hogy véletlen hozzáadtam egy hibás szót, holott a helyest akartam kiválasztani csak
-
-
kp78
addikt
Tegnap este egy váratlan áramszünet miatt kikapcsolt a gépem, miközben épp Operával böngésztem.
Visszakapcsolás után az Operában a legördülő menüből (nem biztos, hogy ez a pontos neve) eltűnt minden korábbi böngészési előzményem, ami hiányzik, mert szinte mindig csak onnan kerestem vissza a korábban látogatott oldalakat.
Előzmények menü üres.
Vissza lehet ezt még hozni vhogy?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kiskaktusz
addikt
sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy ha a címsorba beírok valamit akkor nem keres, csak kidob egy üres lapot. Ha beírok egy "g"-t és szóköz után gépelek sem történik semmi. A kereső motorokat szerkesztgettem, de visszaállítottam "google.hu"-ra, s nem történik semmi, ahogy azt az előbb vázoltam...
Másik proléma; a facebookos linkeket, példának okáért a youtubeos linkeket az adott oldalon nyitja meg, nem pedig új lapon... Keresgéltem megoldásokat, például a magyaropera.blog.hu-n de nem találtam rá megoldást...
Előre is köszi a segítséget!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #14725 üzenetére
Ctrl+F12 > keresés
goggle beállításai:
Kulcsszó: g
Cím: http://www.google.com/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8
Alapértelmezett keresőmotorhoz pipa, a többi üres"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kp78
addikt
válasz #41133696 #14727 üzenetére
Köszi a választ!
Nem dől össze a világ, de bosszant.
Ezentúl ami igazán fontos, azt könyvjelzőnek is beteszem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #14728 üzenetére
Nem bíztos, de rontani nem tudsz rajta:
Ctrl+F12 >Haladó>Fülek> Megnyitott fül újrahasznosítása előtt ne legyen pipa
vagy
Ctrl+F12 >Haladó> billentyűparancsok> Egérbeállítás, szerkesztés> Alapértelmezett"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz kiskaktusz #14731 üzenetére
középső gomb vagy görgő lenyomása
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Lehet ebben a böngészőben a Chrome-hoz hasonlóan kézi vezérlésűre állítani a Flash tartalmakat? (Hogy addig ne induljanak el, amíg nem nyomok rá egy "Plugin futtatása" parancsot.)"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
törölt tag
Aloha!
Valaki tudja, miért fordulhat elő, hogy gyakorlatilag bármilyen oldalt nézve az egér vissza -gombjával rendkívül gyorsan rendkívül sokat kell kattintanom, hogy elfogadja a dolgot, s végre is hajtsa? normál esetben elkezd tölteni, majd nem csinál semmit. Dupla katt néha elég, máskor előbb szimpla, majd gyorsan dupla, megint máskor előbb dupla, aztán szimpla katt kell.
Előre is köszönök minden segítséget, üdv Kopi
-
cousin333
addikt
válasz #06658560 #14736 üzenetére
Backflippel sem működik rendesen (jobb egérgomb nyomva tart, majd bal egérgomb lenyom)? Esetleg Shift és egérgörgő együttes használata? Vagy a Vissza gomb? Ezekkel is fennáll a probléma? Béna kérdés, de nem lehet, hogy esetleg az egér gombja rosszalkodik?
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Használom az űrlap kezelőt, azonban a keresztnevemet előre rakja, míg a vezetéknevet hátulra.
Ez ugye az amerikai/angol sztenderd, de mi magyarok, pont fordítva használjuk.
Lehet ezt valahogy "magyarosítani"?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Az lenne a kérdésem hogy a Speed Dialban nem lehet megoldani a füles lapváltást? Pl hogy Hírek, Játékok, Stb.. mint a Firefoxban így...[link] -
sekli
addikt
sziasztok,
A speed dialon nektek rendesen működik az időjárás extension? Nekem hol nem mutat semmit, hol beragad, most például szerinte 23°C van.
-
kiskaktusz
addikt
amíg beraktam kipróbálásképpen (ez 1 hetet jelent), addig kifogástalanul ment... ha az internetkapcsolatoddal nincs baj, akkor talán a szerverrel lesnek gondok... beállításainál nem tudod megnézni a frissítési idejét? eyáltlaán állítható? mer tlehet, hogy az a gond
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
sekli
addikt
válasz kiskaktusz #14745 üzenetére
Nem állítható semmi.
-
daninet
veterán
Üdv!
A jobb klikk viselkedése átállítható valahogy, hogy a többi böngészőhöz hasonlóan működjön?
Néha nagyon jól jön (jobbklikk tiltás nincs egy oldalon sem, az előugró menüpontokat nem szabályozza semmi), de a minden napi dolgaimban több gondot okoz (Log Me In szolgáltatások pl böngészőben ez miatt használhatatlanok, minden jobbklikkre előjön az opera menü.. chrome-ot kell mellette használnom)Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bobalazs
nagyúr
Volt e már ilyen kérdés, nem tudom.
Facebookon ha beillesztek szöveget státusznak, az elküldő gomb egyáltalán nem kattintható.
Refreshelek, újra beillesztem úgy se jó. -
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest