Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
válasz fatal` #14058 üzenetére
Ilyet én sem találtam, ezért beállítottam a Nézet > Megjelölés olvasottként > 1 mp után opciót.
Nálatok nincs olyan, hogy a kijelölés egy szövegbekezdés első soránál darabos lesz? (pl. sg cikkeinél 11.10 óta talán). Megadtam egy letöltési mappát de nem használja hanem az utolsó letöltési helyet dobja elém mindig.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
B@ldrick
aktív tag
-
B@ldrick
aktív tag
Sziasztok, Linuxon (Mint-Debian) hogyan lehetne megnövelni az egy görgetés nagyságát (3 sort a 3x-osára), nekem nagyon lassú így.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
B@ldrick
aktív tag
Frissítettem, de kár volt. A speed dial gombócom nem működik Aki ért hozzá megtudná bütykölni?
-
B@ldrick
aktív tag
Üdv. Még nem állítható be valahogy - mondjuk a 17-nél - hogy a gyorsítótár ne a lemezre hanem memóriába menjen? Köszi.
-
-
B@ldrick
aktív tag
válasz LonGleY #20251 üzenetére
Most az indokolatlan nyektetésről van szó amit nyugalomban, üresen is végez a session-jén. Miért kell ciklikusan írnia (cache áthelyezve másik meghajtóra), a többi böngésző ilyen nem csinál.
-
B@ldrick
aktív tag
Hogyan tudok a 44-es verzión maradni? Nagyon szaggat a görgetés és nem tölti be az oldalakat a 45-ös céges gépen.
-
B@ldrick
aktív tag
Köszi, de tisztán telepítve se jön be proxy-n, talán módosítottak valamit a 44-hez képest. Céges gépen driver esélytelen. FF-et lehet még használni de indításkor nem friss lapokkal jön be hanem cache-ből ami idegesítő, nem tudod esetleg mit kéne állítani benne?
-
B@ldrick
aktív tag
válasz myke01 #27099 üzenetére
"Opera" opció a régi opera görgetését adja, 140 step-pel gyors. FF után darabosnak tűnhet mert határozottabban görget. Default 140,600 animationnal elég megfontolt, hasonló mint az FF-é.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz tordaitibi #27916 üzenetére
Imwheel-re keress rá. Telepít, scripttel beallitod a méretét, inditopultba beteszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest