- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
KeepassXC-vel szeretnem hasznalni a bongeszot, van hozza egy olyan bovitmenyem KeepassXC-Browser. Nem igazan akar bongeszobol mukodni az autofill, csak magabol az anyaprogramobol. Ott a billentyuzet kis ikonnal ki is tolti amit kell. Van mas hasonlo megoldas ami nem ennyire "kenyelmetlen" es biztonsagos is? Gondolom az ilyen online tarolok mint a Bitwarden nem nagyon javalott hasznalatra, ugye?
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Tud itt valaki segiteni nekem ? torolten a myopera.com-s fiokomat, igen am de ezzel nem torlodott az email igy oda meg mindig jonnek levelek. Contact mail.t nem talalok ahhoz meg hogy a forumra beirjak myopera-s account kell .
-
F34R
nagyúr
Megadta magat a regi mail cimem es regisztraltam myopera mail-ra, tetszik gyors meg minden, de miert beta meg mindig ? remelem egyik pillanatrol a masikra nem huzzak le a rolot es tunnek el a sullyesztobe.
-
F34R
nagyúr
Nem tudom ki volna az aki tudna segiteni, igy gondoltam hogy ide cimzem a kerdesemet.
a MyOpera-s fiokot es a hozza tartozo mailt (az egesz accountot nem lehet torolni csak ha emailt kuldesz nekik , nos ez megvolt most is es regen is angol nyelven , es megsem tettek semmit. )
Vegulis akkor ez egy orok mail cim marad mindhalalig -
F34R
nagyúr
Sziasztok , autoscroll funkciot hogy tudom elerni linux alatt hiaba nyomom a kozepso gombot es huznam lefele nem navigal az oldalon . Tudom van a bal gomb nyomvatartva huzom le-fol stb . csak az meg nagyon lassu nekem.
Valami olyasmi kellene mint ami firefoxban van ...
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #17272 üzenetére
Nem tudom a mikentjet a tesztelesnek azt tudom hogy joval kevesebben vannak mint mondjuk a firefoxnal. Igazabol sokkal tobb snapshotot adhatnanak nagyobb gyakorisaggal igy a felhasznalok is konyebben visszajeleznek a problemat melyet gyorsabban ,megoldhatnanak mint most. nekem hiaba van megfelelo hardverem akkor is kikapcsolva hagyom a hwa-t nem csak operanal.
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #17270 üzenetére
nem , a hardveres gyorsitas a fontok renderelesere van hatassal , vagyis mivel keson fogott hozza a fejleszteshez , es az opengl -essel is probalkoznak egyszeruen elbassza a betuket. Firefox 4 korai snapshotaiban is volt ilyen hiba.
-
F34R
nagyúr
van valakinek azzal tapasztalata hogy 11.51 skinváltáskor miért száll el hibával ? (linux)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
a letöltés ikont le lehet valahogy az állapotsávba tenni ? csak azt a gombot nem találom sehol :S.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok kellene egy beállítás cachre-re és hálózatra , sose állítgattam , jó a default vagy használtok erre is valami speciálisat ? turbo sincs szükségem. valamint mint ha másképp viselkedne linux allatt és nem úgy venné figyelembe a kapcsolatok számát stb.
5 Mbit/s a netem. -
F34R
nagyúr
Az miért van hogy a firefox vagy internet explóder által linkelt google képtalálatokat (fehér szegélyes valalami ) nem nyitja meg a képet csak dob egy üres google-t.?
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Sziasztok , tud olyat az opera akár userjs-el is hogy formázott szöveget egy az egybem átlehet másolni ? vbulletinon firefoxal meg lehet
-
F34R
nagyúr
sziasztok két kérdésem lenne az egyik melyik tartalomszűrőt használjam , vagyis a kérdésem arra irányul hogy még mindig nincs display:none és ezt kelljen használnom?
[link]a másik kicsit változott az opera:cache hogyan lehetne flash-t kiszedni onnan vagy mp4-t stb?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok már régóta nem volt fent opera , most viszont meguntam a sok szívást más böngészővel.a speed dial hogy áll nem volt kipróbálva mióta az új van benne, ha pl:50 lap van benne akkor elvesznek vagy csak szinkronizálásnál adódik ez a hiba? Mondjuk addig marad fent ameddig ki nem jön a 11.50-s addig már nem akarok vele szórakozni , clean install kell nekem.
*
A WebGL/HWA mikor kerül bele ?gondolom már csak a 12.0- ban lesz. -
F34R
nagyúr
válasz Steelmanus #13727 üzenetére
levelezőbe is tudsz hírolvasókat olvasni az más kérdés hogy valamiért egy sem viszi 5 perc alá a frissítést. nekem ilyen szempontból jobb volt az opera de már én sem használom.
-
F34R
nagyúr
Hmm sziasztok
Szeretném törölni a myopera accountomat és az operamailt , hogy lehet nem találok semmilyen menüpontot (csak próbakép néztem meg a mailt és ahhoz myoperásnak kell lennem ).
Előre is Kösz: )
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13585 üzenetére
valaha biztos mivel követni akarja a többi böngészőt még ha a sajátos módján "kicsit" lassan is haladnak.
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13578 üzenetére
nah én is felraktam tényleg kényelmesebb akkor veszed elő mikor akarod , nem vagyok a kiegészítők híve de ez jó kis extension
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13530 üzenetére
ilyen szempontból jobb megoldás , de szeretném a legkevesebbre leredukálni a kieg. számát.
Az ami nekem kell azt tudja a beépített Session manager is. -
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13527 üzenetére
Jó a kis manus , + nekem a kedvencem a Miranda IM
Tab Vault minek mikor van alapból session manager ?
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13516 üzenetére
Nah ezt nem csak te szeretnéd, a neve aero peak és nem csak operára vonatkozik, utálom én is az xp-s nekem jobb volt.
opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails
ezt fejlcébe beillesztedet és kiveszed a pipát előle.
-
F34R
nagyúr
válasz Penge_4 #13315 üzenetére
operában volt először az is nemtudom megnevezni pontos nevén (ha nyittál két tabot egyiken képet vagy hivatkozást beilleszteni hide,code vagy akár img tag közé mikor feljön az ablak simán tudsz fülre váltani ami sokkal egyszerűbb ellenben a legtöbb böngésző csak "kattogot" és nem engedte a tabra váltást amíg benem zártad, utólag ff4-be már beletették , de chorme-ba és ie még mindig nincs , hasonló zavaró a reklámok felugró ablakok új ablakkban vakó megnyílása mennyivel elegánsabb az operánál hogy csak külön tabra teszi.
összeségében én még mindig jobban szeretem mint akármelyik többi böngészőt az firefoxal szemezék még nagyon úgy a 7-s verzió felé igéretes lesz addig pedig marad
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13279 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13196 üzenetére
Hát igen lásd vbulletin , ha akarod szerkeszted nem 5 perc hanem akármikor , vagy törölheted is ha nem oda való , ph-nak is könnyebb lenne modiknak sem lenne annyi dolguk
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13193 üzenetére
Az idegesítő dolog nekem is , akkor mikor duplán "klattyintasz" az ok-ra akkor is ezt csinálja (vacakol az elküldéssel, azt hiszem hogy nem fogja elküldeni ezért még egyszer klatty és akkor arcomba nyomja a double postot )
-
F34R
nagyúr
Azt szeretmém megkérdezni hogy a mail clientje tudja-e azt a funkciót hogy ha a kliensből törli akkor magáról a hotmail/gmail-ről is ? (vagy ez semmilyen levelezőkliensnél nem megy)
hotmailnél nincs spam kategória pedig oda szoktam kapni rengeteget. Nem szeretnék már belépni webesen így kényelmesebb lenne -
F34R
nagyúr
Xp-n nincs Cleatype így az ubuntu.hu oldalon a betűk nagyon csunyák (recések )
Mivel lehetne smooth a betű? a firefox alatt úgyanazzal az OS-el így tudtam
gfx.font_rendering.cleartype.always_use_for_content;true -
F34R
nagyúr
Mikor lesz már végleges? , annyi rc- van már és véglegesnek a szaga még csak a levegőben sincs
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13022 üzenetére
a címsorban a gombok nem a betűk szépen is nézne ki szivárványban pompázna , nincsenek banki dolgaim szerencsére úgyhogy lehet teszek egy próbát
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13020 üzenetére
kicsit zavaros de , nem itt pH-n tökmindegy milyen böngészővel írsz kommentet , csak a programkóddal tudod formázni őket , míg egy Vbulletinre épülő fórumban ráböksz és nem a code tag közé rakja hanem egyből formázottan tudsz írni , ha rányomsz a képre akkor sem a picture tag közé rakjra be hanem egyből látszik az egész kép a szövegdobozban
Igen Firefox 5-re gondoltam ,( web , http, ftp https) ezeket színesen jeleníti majd meg dettó mint az operában.
Más Opera Link-be mikor kerül bele a jelszó szinkronizáció ?
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13016 üzenetére
Igen pl az 5-s verziójukba a domain színezés , nincs operában drag-n drop sajnos pedig hiányolom nagyon én is , FF- formázott stílust is ki tud másolni ha olyan az adott környezet , itt nem lehet látni de Vbulletin-on a képet is egyből beszúrja nem csak az url-jét , vagy pl benyomod a félkövér betűtípust és nem ez lesz belőle-> {b}szöveg {/b}, (szándékosan raktam kapcsos zárójelbe ) hanem egyből úgy tudod írni ezek az "apróságok" hiányoznak nekem is
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok egyéni keresőket hogy tudok felvenni hogy működjenek is ?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Aha , az én megszokott oldalaimnál + 100 nál is több könyvjelző között sem akadt nagyon olyan , csak kivételes esetekben
(#12965) hunfatal
tudom a tdu2 topic-t néztem direkt azért írtam , hogy egy kicsit
Opera tudom hogy nem használ de ff-t kérdeztem mert korábban nem volt benne smooth és én bekapcsolva se vettem észre semmit.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #12928 üzenetére
Operánál nincs drag'n drop funkció így nem Skydrive-t nem tudom ha más böngivel emgy akkkor próbáj FF-re maszkolni
-
F34R
nagyúr
hülye sárgabéka a png-t kicsinyíti
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Sziasztok van valami sallangos módszer hogy ezt a plugint opera alatt elérjük , firefox nélkül ?
Csak addig marad meg operában amíg nem uninstalláltuk a rókát
-
F34R
nagyúr
Linkify plus jó lett eddig csak azon a két oldalon rakoncátlankodott , Unite userjs managerrel letiltom ha kell
-
F34R
nagyúr
Sziasztok tudnátok egy használható linkify userjs-t ? mert a Greasmonkey-s linkify plus összenyomja a Sg-m és myvipen szöveget és linkesítve jelenít meg
-
F34R
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Penge_4 #12684 üzenetére
Igen operában jó tudni hogy már pre alphaval is megkapjuk a teljes feature-ket , firefox 3.7 el kezdte anno és úgy építgette bele a webgl-t és a HW acceleration-t , elképzelhető hogy operában is valami ilyesmi lesz ? vagy csak akkor mikor biztosan azzal érkezik egy build
-
F34R
nagyúr
omg mi ez a kavarodás operáéknál ez a verziószámozás őket is megbolondítja
-
F34R
nagyúr
RTLmost.hu-n a Videókba nem lehet tekerni a kis kék pöttyre kattintva (részletváltás ) sem reagál /maszkolással, Antibrowsniffer -el sem / firefox alatt jó
Van valami megoldás ezek úrjaélesztésére?
-
F34R
nagyúr
Yeah _0_ nemsoká akkor végeleges verzió
Azt valaki meg tudná mikor kapunk jobb oldalkompatibilitást ? rtlmost csak maszkolással megy normálisan és még sorolhatnám , WebGL és HWA mikor lesz már ?
-
F34R
nagyúr
A google suggestion-t hogy tudom működésre bírni mert csak keresődobozból megy a google oldalán nem! (vagy legalábbis nem úgy mint FX 4-nél hogy dobja a találatokat egyből )
-
F34R
nagyúr
Beállítások-haladó - hálózat- ott próbáld az összes kapcsolat számát 128 ra állítani
-
F34R
nagyúr
Nekem a trackitdown-nál a player nem működik FF alatt megy rendesen meg lehet halgattni a preview-kat ,ill PH-n ha erre kattintok akkor nem ugrik az oldalra hanem csak itt megy le mindig egy sort
-
F34R
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #12286 üzenetére
xD nem arra gondolt hanem ami a címsor mellett van
Címsor jobb egérgomb - megjelenés - gombok- alapértékek és ott van a kulcs húzd a vissza gomb mellé , ha esetleg nem lenne ott
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest