-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
11.61: miért van az, hogy link másolásánál
pl: http://world.needforspeed.com/codes (drekt nem linkeltem)
nem ezt a címet másolja be, hanem ezt:
http://world.needforspeed.com/%E2%80%8Bcodeswtf?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Syl
nagyúr
Gyerekek, másnál is letérdelt az Opera Link? Sem számítógépről, se táblagépről nem tudok bejelentkezni. Már kértem új jelszót, de azzal sem megy.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
válasz bobalazs #15882 üzenetére
Letilthatod Youtube-on belül is. Én semmi ilyesmit nem szoktam kapni.
Az Opera levelezőjében is beállíthatod a spameket, akár kétféleképpen is.
Varázsold elő a Levelek oldalsávot (Eszközök - Megjelenés - Panelek - ☑ Levelek). Ha ez megvan, akkor a Minden levél - Levélszemét mappára jobb klikk - Tulajdonságok - Szabályok fülön új szabályokat vihetsz fel, ahol a kívánt tárgy vagy feladó szerint szűrheted a bejövő üzeneteket.
A másik, ha a főmenü Levelezés - Címkék menüpontját választod. Itt új címke (pl. youtube spam) hozzáadása után adhatod meg a szabályt.
Harrrr!!!!
-
olivera88
veterán
Más tapasztalt már olyat h az Opera elfelejti jelszót? Régi rendszeremen(XP nél) tapasztaltam ilyet h egyes oldalak belépési adatait elfelejti, de nem minden oldanál volt ilyen. Egyszerűen halványan látszott a kulcs ikon, úgy meg nem lehet belépni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
bobalazs
nagyúr
Hali.
Hogy tanítsam meg az operamail-t hogy jegyezze már meg ezt a mocsok szemét youtube spam-et végre?YouTube Service sent you a message: Your video on the TOP of YouTube
meg hasonlók. -
sekli
addikt
válasz Namelesske #15829 üzenetére
Tetszett a cikk, kedvet kaptam a levelezőhöz. A leveleket tudja gmail-szerűen beszélgetésekbe csoportosítani?
-
rebmeoh
csendes tag
sziasztok!
nem látszanak a firefoxból importált(html) könyvjelzők, csak a mappájuk.azaz csak egy üres mappát csinál. de kiírja, hogy egy bejegyzés lett impotálva
11.61-es verziót használok minden nélkül-bővítmény,etc.
mit kellene másképp csinálnom?[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
A következő a problémám:
A facebookra próbálnék belépni az accountommal, de a belépés után a következőt írja ki:
"Hiba a biztonságos kapcsolat soránEllenőrizze, hogy helyesen írta-e be a címet, vagy keressen rá az oldalra."
Más böngészővel viszont rendesen be tudok lépni.
Mi lehet a probléma? -
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15876 üzenetére
Nekem eddig fel sem tűnt, hogy globális kikapcsolásnál lenne rá lehetőség itt engedélyezni. (avagy ha nincs globálisan kikapcsolva, akkor meg éppen kikapcsolgatni)
read-only mode on the forum
-
feket663
tag
Azt hiszem a dupla jelzés probléma is megoldódott, eredetileg imap típust választottam a gmail-hez, most a pop-al jónak tűnik!
-
kiskaktusz
addikt
Na körvonalazódott a problémám... Nem a flash-vel van baja az operámnak, hanem a youtube-val.. :/ Lejátszok egy zenét, és, ha megnyomnám a replay gombot, vagy másra kattintanék, megfagy..
Win7nél sosem volt ilyen problémám. Most, amióta kint van a win8 cp, azóta van fent a gépen, és folyamat összeszarja magát az opera yt alatt... Már IE-ből kell frankón yt-oznom
Nem tud valaki megoldást? Vagy másnál nem fordul elő?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
AtHoS
nagyúr
válasz feket663 #15871 üzenetére
Értem
Akkor jobbklikk a frissítés gombon, Testreszabás -> Megjelenés -> Gombok -> Levelek -> és a Levelek gombot felhúzod a frissítés mellé a kívánt helyre
Mod:
Amúgy működik az Óra melletti Opera ikonon jobbklikk és a menüből Levelek olvasása is[ Szerkesztve ]
-
feket663
tag
Régebben a frissítés gomb mellett volt egy boríték gomb, ami egyből megnyitotta a bejövő levelek listáját, most ez nincs... az oldalsávot nem szeretem, mert kétszer kell kattintani ugyanehhez ( levelezés menü megnyítása, majd utána az olvasatlan levelek megnyitása)
A réges régi Opera volt a legjobb, ott a jobb alsó sarokban az opera logora kattintva is bejött a levelezés, már arról is nehéz volt az átállás, de ez meg már egyenesen idegesít! Kérem vissza a közvetlen gombot a címsorba! -
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15868 üzenetére
A Tartalom fülnél a Bővítmények engedélyezés csak szükség esetén pipájával?
feket663 #15869
Pontosan nem tudom mire gondolsz a címsorba való levelezés gomb elhelyezéssel. Én pl. az oldalsávból szoktam a levelezést nézegetni. Az oldalsáv "fülgombjai" pedig pont a címsorral egy magasságban vannak.Oldalsáv megnyitása/bezárása: F4 vagy az Opera bal alsó sarkában lévő ikonra kattintva illetőleg ha engedélyezve van, akkor az ablak szélénél lévő kis nyilacskára kattintva (Megjelenítés -> Panelek -> Panelkapcsoló megjelenítése az ablakszegélyen elé egy pipa)
Az újbóli levéljelzésre nincs ötletem, én még nem találkoztam ezzel a problémával
[ Szerkesztve ]
-
feket663
tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne a levelezővel kapcsolatban: mivel tönkrement a winchester a gépemben, ezért 0-ról telepítettem fel a 11.61-es verziót WIN XP-re. a könyvjelzőimet sikerült is visszaállítani az opera link segítségével, viszont a jól megszokott levelezés gombot semmiképpen nem tudom a címsorba tenni, ami régebben alapból ott volt, ezt hogyan tudnám kivitelezni? A másik dolog meg, ha érkezik egy levelem, és azonnal megnyítom, akkor a következő frissítés során (1 percre van az időintervallum beállítva) újból jelzi azt a levelet, ennek mi a metódusa, hogy ne történjen meg?
Köszönöm a segítséget! -
AtHoS
nagyúr
válasz Namelesske #15866 üzenetére
Mit értesz a gyári kivétellista alatt?
-
Namelesske
addikt
válasz Namelesske #15865 üzenetére
Jéé, most már a gyári kivétel lista is működik! Szóval a flashblock user js csak diagnosztikára jó, ha nem vagy biztos a böngészőben.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Namelesske
addikt
Hát ahhoz képest semmivel, max a kivétel listával. Meg ha opera hiba akkor nem tudhatod, hogy pl az On Demand plugin tényleg kikapcsolja a flasht, vagy csak azt látod, de közben simám összeomlasztja a böngészőt.
"Bár a "nem igazán működik jól" megjegyzés miatt inkább kihagyom"
Hát igen, az Opera valami miatt sokszor utólag akarja betölteni az userjs-eket akkor meg sok értelme nincs ha már elindult a flash videó és letíltja, csak erőforrás pazarlás, viszont diagnosztikára még jóljöhet, én sem használom már.
-
AtHoS
nagyúr
Belenéztem amatőr szemmel a flashblock userjs-be.
Szerintem az lehet az előnye az alap beépített védelemmel szemben, hogy a userjs-ben gombkombinációval kivételeket is be lehet állítani, ahol nem blokkol.
Bár a "nem igazán működik jól" megjegyzés miatt inkább kihagyomread-only mode on the forum
-
brd
nagyúr
válasz Namelesske #15862 üzenetére
Mire jó a flashblock userjs? Ill. mivel jobb használni, mint az igény szerinti beépülő-indítást?
The only real valuable thing is intuition.
-
Ambavir
aktív tag
válasz Namelesske #15840 üzenetére
Pl Blick. Napi szinten összeomlik vele. Amúgy nekem is többször naponta " Nem válaszol".
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
dqdb
nagyúr
Telepítsd fel USB módban és lehet tesztelni. Ezzel egy csapásra átugrod a profil, plugin, userjs problémákat.
A plugint nem, csak a többit.Nálam 12.00 snapshotból fut mindig a legfrissebb, mostanában meglepően sokszor roskad magába (sokszor = átlagban kétnaponta, de volt, hogy 5 percen belül kétszer, szerencsére azért messze nem hozza a 9.50 kezdeti szintjét, ami legjobb esetben is "csak" óránként dőlt össze), ez a fülek számától, a megnyitott oldal jellegétől és az elindítás óta eltelt időtől függetlennek tűnik.
Sokkal jobban idegesít a véletlenszerű módon maximumon tekert CPU problémája, ilyenkor kereshetem, hogy melyik fül akadt be. Általában a Flasht tartalmazókkal kezdem a lezárást, de többször szimpla szöveges oldalak is okoztak ilyet.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pierre75 #15853 üzenetére
Nálam folyamatosan 40+ fül van nyitva és nem omlik. 11.61b1250, 11.62 aktuális snapshot verziók (mondjuk a legújabb 1327 még nem lett telepítve nálam)
Ebből következik, hogy tud rendesen is működni. Szóval amit Namelesske írt lehet a probléma forrása.
Mondjuk annyival kiegészíteném, hogy problémás Opera profil is tud ilyet művelni.
Telepítsd fel USB módban és lehet tesztelni. Ezzel egy csapásra átugrod a profil, plugin, userjs problémákat.read-only mode on the forum
-
olivera88
veterán
válasz Namelesske #15855 üzenetére
Megnéztem pluginokat. És a Quick time player legalább 5x van egymás után. Miért?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Namelesske
addikt
A diagnosztikát kezdjétek az opera:plugins oldalon lévő bővítmények kilövésével. Ha ezek után is omlik a böngésző, akkor egyértelműen Opera hiba. Kapcsolgassátok egyenként őket és amelyiknél elhasal az lesz a ludas.
Ha kiegészítőket használtok ugyan ez. Ha userjseket akkor is.
-
Pierre75
senior tag
11.61 óta ha 3-nál több lap van megnyitva rendszertelenül, de napi sűrűséggel omlik össze az Opera. Egy-két éve már volt egy hasonló verzió, de ott a következő javítás megoldotta. Itt a 11.62 és a legutolsó béta is hasonló ütemben omlott össze nálam. Van erre esetleg vmilyen megoldás vagy bizakodhatok, hogy soron következő javításban erre is találnak gyógyírt?
-
Merder
tag
Tegnap kezdődött, és azóta már vagy 10-15-ször kilépett így az operám: http://img716.imageshack.us/img716/7465/operahiba.png
Mit csináljak? -
Namelesske
addikt
válasz Dluinet #15847 üzenetére
Felraktam neked két userjs-t ezekkel próbáld meg, plusz:
Antibrowsniffer
Ghostery
Opera AdblockA két user js a no click to activate és flashblock, nem igazán működik jól az utóbbi, viszont tesztképpen jól jöhet. Arra tudok tippelni, hogy a flash reklámok berogyasztják a böngésződet. Ha használsz reklám blokkolót akkor vedd semmisnek amit írok, vagy ha van több infód akkor bocs hogy hülyeséget írtam.
A kiegészítők pedig magukért beszélnek. a Browsesniffer segít az inkompatibilis oldalak használatában.
Ha sikerült kideríteni, hogy mi okozza a hibát, el is távolíthatod ezeket ha akarod és beépített tartalom blokkolóval hidegre küldheted a problémás dolgokat, ha tényleg erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz Namelesske #15844 üzenetére
Elméletileg dupla, van egy rész amivel tudok váltani közöttük...(vaio VPSCB2L1E)
Nehéz megmondani, hogy pont mi váltotta ki mert általában 5-7-8 oldal is meg van nyitva egyszerre. (fb, híroldalak, nőiportál, etr, mail stb)Módosítás: szinte semmi, eszköztippek megjelenítése ki van lőve, jelenleg a gyorshívókat is visszafogtam (21 van), de most még skin-ből is az alap van, csak betettem egy hátteret. (amikor le van korlátozva a netem -mobilnet- akkor be van kapcsolva a turbó) Ennyi...
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
nagyúr
válasz littlemamba #15843 üzenetére
Java vagy Flash lesz a hibás.
A legújabbat vagy eggyel régebbi változatokat kéne kipróbálni."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Namelesske
addikt
válasz littlemamba #15841 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy beépülő, vagy az Opera hibájáról van e szó. Java vagy Flash esetleg silverlight volt az oldalakon?
Milyen kiegészítőket, vagy módosításokat használsz a böngészőben?
-
nagyúr
válasz littlemamba #15841 üzenetére
Milyen videokártyád van?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
littlemamba
aktív tag
válasz Namelesske #15840 üzenetére
Lehetséges, hogy nem a megfelelő szót használtam, a problémám az, hogy rendszeresen (különböző oldalakon) előfordul, hogy a legváratlanabb pillanatban bezárja az egész böngészőt, kritikus hibára hivatkozva, viszont utána képes újranyitni mindent. Akkor kellemetlen, ha éppen írtam volna valahová valamit, utána újra bejelentkezéses macera. Hetente 2-3 alkalommal,van most, kb 2 hete még szinte naponta volt 1 eset. Legalább 3 éve használom az Operát, ez most nagyon bosszantó.
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
Namelesske
addikt
válasz littlemamba #15839 üzenetére
Tudnál mutatni példa oldalakat? Nekem még egyszer sem omlott össze amióta fent van.
-
littlemamba
aktív tag
Mostanában viszonylag gyakran összeomlik az Opera, tudok valamit tenni annak érdekében, hogy jobb legyen a szitu?! Évek óta használom, nem szívesen váltanék. Előre is köszi
-
wxppro
aktív tag
Üdv,
nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kilőni az operában azt a funkciót, hogy amikor egy weblapon egy hivatkozás címe vagy egy kattintható ikon fölé viszem az egeret, megjeleníti egy fekete keretes sárga mezőben az egész hivatkozási címet?
Online játékokkal játszok, és ugye ha pl. a térképen egy város fölé viszem az egeret, ott megjelennek róla különböző adatok, de ez a felugró kis infóablak ezeket rögtön eltakarja, szóval rohadtul zavaró. -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz kiskaktusz #15833 üzenetére
Ez így igaz
Máshol mindig hiányolom, amikor alternatív böngészőt kell használnomSamsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
kiskaktusz
addikt
-
creed33
aktív tag
válasz Namelesske #15829 üzenetére
A leírtak alapján még hanyagolom az operát.
Viszont ha jól láttam te inkább a Chromot favorizálod.
Lehet inkább azt próbálom ki.Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
vOrOn
tag
válasz kiskaktusz #15830 üzenetére
Nem.
Flash Player verzió: 11.2.202.221
Browser: Opera/9.80 (Windows NT 6.2; WOW64; U; Edition Next; Plomo o plomo; en) Presto/2.10.269 Version/12.00 -
kiskaktusz
addikt
Hali!
Másnál is megfázik az opera win8 cp alatt, ha 2 flash lap meg van nyitva?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Namelesske
addikt
válasz creed33 #15827 üzenetére
Van három hosszú olvasmányos cikkem ami kedvet hozhat az Operához.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok pár nyomós érvet említeni amellett hogy miért érdemesebb operát használni a firefox helyett?[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz daninet #15824 üzenetére
Greasemonkey emulation sript. Ez legyen az első userjs, ezért valahogy úgy nevezd el a UserJS könyvtárban, hogy aaxxxx, mert abc sorrendben futnak le a JS-ek (az utolsó infóim szerint).
-
daninet
veterán
Üdv!
Elakadtam egy user js-el. Firefoxban és chrome-ban tökéletesen működik, Opera nem akar tudomást venni róla
Ez egy Tumblr kiegészítés, hozzáadna pár funkciót az oldalhoz. [link]
Létezik, hogy simán nem kompatibilis operával?Vannak más scriptjeim azok működnek. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Ablakos
őstag
12-es verzióval van alap gondom. Hiába kattintok linken, nem történik a frissítésen kívűl semmi. Ha a linken új fül/ablak megnyitást választok, akkor azonnal bejön a tartalom. Másnál is előfordul ez a hiba?
-
amadeus11
senior tag
Üdv !
Használ valaki letöltésvezérlőt Operához ? Elég sokat töltök le , fontos a sebesség és a rendszerezés . Eddig egyedül a z Internet Download Manager működött 100 %-osan , csakhogy az nem ingyenes . Próbáltam az Orbit-ot és a Free Download Managert , tetszik mind a kettő , csak ha a letöltésvezérlő elkap egy letöltést akkor kapok egy fehér lapot , azzal a felirattal ,hogy nyomjak egy vissza gombot.Na de ez milyen már ? A beállításokban megnéztem minden letöltés át van adva a letöltésvezérlőnek. Ötletek ?
There is a star
-
sekli
addikt
válasz LLKobe #15818 üzenetére
Ha az uTorrent tud olyat, hogy az egy előre megadott mappápa pakolt torrenteket autómatikusan elindítsa, akkor az első gépen hálózati meghajtóként felcsatlakoztatod azt a mappát, az Operában meg beállítod, hogy minden .torrent fájlt kérdés nélkül oda mentsen. Nálam így megy az rTorrent.
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Összetett kérdésem lenne: 2 gépem van egy lanon. A kicsit csak torrentre használom, de erről a gépről elérem az utorrentet webui-n keresztül. Az megoldható valahogy hogy ha ezen a gépen egy torrentre kattintok akkor a másik gépen nyissa meg?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
AtHoS
nagyúr
A csütörtöki rendszerességet megtartva: 11.62-1324
Changelog since last 11.62
CORE-40077 (getAttribute on namespaced attribute in XHR response fails on metoffice.gov.uk)
CORE-44763 (Acid3 crash with Snap Links extension installed)
DSK-335820 (Opera replaces existing saved files without warning - crash fix)
DSK-340104 (Opera clipboard incompatible with synergy / vnc / rdesktop / VMware / VirtualBOX - was fixed on 12.00 a while ago, now fixed on 11.62)
DSK-340710 (New tab button overlaps the Extender menu button and tabs when Tab Bar is placed right or left)
DSK-351582 (Crash when writing in address field after bookmark has been deleted)
DSK-357896 (No Gtk toolkit support under FreeBSD 9)read-only mode on the forum
-
kp78
addikt
válasz King Unique #15726 üzenetére
Nálam is ugyanez van.
Win7(noti) és XP (PC) alatt is gondol egyet, és összeomlik az Opera.
Nem tudom mi okozhatja, de tényleg nagyon idegesítő.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
harcikoca
senior tag
válasz Namelesske #15810 üzenetére
Ez eddig megvolt, kipróbáltam a ctrl+F11-et is, de az a gondom, hogy hiába kapcsolom ki, a következő lapnál már bevan kapcsolva :/
AMD+Ati powee'R
-
Namelesske
addikt
-
harcikoca
senior tag
Na 1 másik kérdés az operával kapcsolatban. Bekapcsoltam egy illeszkedés nevű funkciót de nem jövök rá, hogy hogy kapcsoljam ki, és nagyon idegesítő. Hogy tudom kikapcsolni?
AMD+Ati powee'R
-
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
válasz harcikoca #15800 üzenetére
Melyik okoz gondot a következőkből?:
- Elindítani egy cmd.exe-t a futtatásból;
- létrehozni egy könyvtárat a c:-n (md c:\unwand);
- ide bemásolni a nevezett 3 db file-t (unwand.exe stb.)
- könyvtárat váltani a cmd.exe-re elinduló ablakban (cd /d c:\unwand);
- összeállítani egy parancsot, ami majdnem ugyanaz, mint amit én írtam, kivéve, hogy ki kell másolni az Operából a wand.dat helyét, ezt beilleszteni a parancssorba az általam írt c:\program files\Opera\profile\wand.dat helyére (idézőjel maradjon!);
- nyomni egy Enter-t;
- elindítani egy szövegszerkesztőt, és megnyitni vele a c:\unwand\pass.txt-t, majd rákeresni benne a faszbúkra.Opcionálisan, a sikeres művelet után javasolt a pass.txt-t törölni.
-
totyax
aktív tag
válasz harcikoca #15802 üzenetére
Egy gui nélküli/dosos programnál ez normális, ha nem mondod meg neki mit csináljon, nem is csinál semmit. Fentebb pontosan leírták mit csinálj, ha tudsz magyarul, talán nem okoz gondot. Olvasd el többször, lassan.
Röviden paraméterrel kell futtatnod a progit, ez lehet parancssorból (cmd), parancsikont lehet csinálni neki, vagy a total commander legalsó parancssorában is meg lehet adni, végre lehet hajtani.
-
Namelesske
addikt
válasz harcikoca #15802 üzenetére
nem exe. .dat
és nem lehet simán futtatni, ha jól vettem ki a korábbi kommentekből akkor parancssoros alkalmazás amit úgy kell hogy nyitsz egy parancssort és beírod a kiadott parancsokat. Vagy szerzel egy bat fájlt ami megcsinálja helyetted.
-
harcikoca
senior tag
válasz Namelesske #15801 üzenetére
megvan a wand.exe, azt nemtudom, hogy az unwandot hogy futtassam? mert ha csak simán elindítom akkor kiad 1 ablakot fél másodpercre, és eltűnik. ha beírom a futtatásba nemtörténik semmi, ha az operába írom be akkorse.
AMD+Ati powee'R
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest