-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #15599 üzenetére
Állitolag az IE még nem fagy.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #15597 üzenetére
Te most viccelsz, voltál mostanában a Chrome topikban?
A Chrome és FF mostani változatai úgy fagynak, mint néger az Északi-sarkon."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Solar_Wind
senior tag
Hát én már régóta Opera-t használok, de már egyre több a probléma. Óriási memóriát használ, lefagyogat (ez a legújabb verzió sajátja). Egyre többször a Chrome-ot használom már.
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
Nexus 5
-
CUskater
tag
Üdv.
Keresem az operának azt a verzióját, ami úgy néz\nézett ki mint egy tabletes verzió csak pc-re. Elfelejtettem ennek a verziónak a nevét. Úgy működött pl hogy egy oldalon úgy tudtál görgetni, hogy klikkeltél és így nyomva tartva az egeret lehetett fel le mozogni. Úgy emlékszem még kinetikus görgetés is volt bent. Remélem nagyjából körül tudtam írni."Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
fene_vad
senior tag
talalkozott valaki mas is rajtam kivul az alabbi 2 hibaval a lgutobbi update ota?
1. nem szedi le az emaileket
2. wand elfelejtett minden passwordot.elegge felhuzta az agyam.
/e: rogton update utan master pass frissitest kert. Szerintem emiatt lehet, buktam a korabbi password file-t.
De ez milyen dolog mar?[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
ma elutasítottam egyik honlapon egy tanúsítványt és bepipáltam, hogy jegyezze meg. Az a gond, hogy mégis el kéne fogadnom, lehet ezt utólag valahogy módosítani?
-
M_AND_Ms
veterán
Operából a mobil oldalra visz, FF-ből nem.
Szerintem akkor is az oldal hibája, mert nem böngésző találja ki, hogy van mobilos link., és hogy az mi a pontosan.
Az oldal úgy gondolja, hogy az Opera 11.61- egy mobil böngésző, ezért átirányít a mobil verzióra.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dave™
nagyúr
Egy olyan gondom van a 11.61-el, hogy bizonyos linkekből mobil verziót próbál csinálni, így elrontja az oldalt. Eléteszi az m. előtagot és nem lesz jó az url. Ezzel is pl. [link] Ötlet?
-
sekli
addikt
Sziasztok,
Új hiba ütötte fel a fejét nálam mostanában. Néha nem tölt be képeket, gmail csatolmányoknál 50%-ban fellép, most nézegettem a picasat, ott is előfordult, de a blogspoton is, tehát lehet, hogy nincs összefüggés. Direkt linkekkel és beágyazott képekkel is előfordul. Előbbinél viszont úgy veszi, mintha rendben betöltött volna, mert lehet nagyítani, csak hogy nincs ott semmi.
Másnál nincs ilyen zűr?
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Nálatok van olyan ,hogy az utolsó lapot becsukjátok és nehezen csukja be?
Tegnap jöttem rá nincs jó böngésző
Nexus 5
-
용 Bob
senior tag
válasz troland26 #15577 üzenetére
Beállítások>>Haladó>>Biztonság>>Automatikus frissítés>>Ne keressen frissítéseket
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
troland26
őstag
visszatettem a 11.50-et azt hol tudom beállítani , hogy ne ajálgasson fel frissítésket minden újraindításnál ?
-
용 Bob
senior tag
Memóriafogyasztás problémák még mindig nem oldódtak meg, legalábbis nálam.
Annyit egyből leszűrtem, hogy a flash szemeteli teli a memóriát, aminél nagyobb baj, hogyha bezárom az összes fület, akkor sem ürül ki a memória (ODP-t használok).
Sőt hiába állítottam be neki a maximális 400 MB megengedhető fogyasztást, azt így is túllépi néha.
Az eredmény, 5-6 perc után élvezhetetlen a böngészés Operával.
Ezeket már próbáltam kb. majdnem mindet
1 2Gyorshívókból elég sok van, közel 30, de azokat lemezről, szerkesztett képekkel vannak készítve (periodikus frissítés=soha), nem tudom így is sokat eszik-e memóriából.
A mostani előzmény beállításaim, az olvasottak alapján
400-430 MB körül kajál így a limites memóriahasználattal, de az nekem sok. Ha memóriahasználatot automatikusra teszem, akkor volt, hogy 1,2 GB-ot használt
Szóval ötlet valakitől, esetleg van aki még ilyen gonddal küzd?
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
kispx
addikt
Firefoxból exportálod a könyvjelzőket
Firefox -> könyvjelzők -> importálás és mentés -> Könyvjelzők exportálása HTML-be, majd mentésOperában pedig
Opera -> könyvjelzők -> könyvjelzők kezelése -> fájl -> Firefox könyvjelzők importálása és kiválasztod az előzőleg elmentett fájltSzerk.: A jelszavakra nem tudok jobbat.
Beállítások -> biztonság -> mentett jelszavak -> jelszavak megjelenítése és az Operában egyenként beviszed.[ Szerkesztve ]
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Most ismerkedem az Operával, eddig tetszik.
Egy dologgal nagyon nem boldogulok : hogyan lehet a Firefoxból importálni a könyvjelzőket,jelszavakat ? -
Kunsztler
senior tag
válasz Kunsztler #15569 üzenetére
Szerintetek jó a Fanboy URLFILTER.INI
Ha igen melyiket válasszam?
Main List vagy Main List+Tracking List?
Nexus 5
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Egy pici kérdés. Már régóta nagyon bosszant, hogy egy csomó weboldalnál az utolsó elemet nem hajlandó betölteni, csak vár vár, homokórázik és nem és nem. Más böngészővel ugyanezek az oldalak totál betöltődnek egy szempillantás alatt.
Ezt mi a fene okozhatja, vagy egyáltalán másnál is jelentkezik ilyen?Az ncore oldalon pl folyamatosan jelen van ez a hiba, minden lapozásnál
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
-
Predator2
addikt
üdv
a gmail-ben megmaradt a hiba miszerint ha levelet ír az ember akkor nagyon aprók a betűk
a 11.61-ben is úgy kell javítani mint a 11.60-ban?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Dictator^
veterán
-
scott_free
senior tag
nálatok működik az ExtendTube kiterjesztés a 11.61-es Opera alatt? mert nekem a mai Opera-frissítés óta nem megy
-
Dictator^
veterán
Addressbarban nem lehetne megcsinalni, hogy a bepötyögött - látogatott websiteok mellé kiírná, mikor néztem meg utoljára?
Mint, ahogy a google is jegyzi pl, ha olyanra keresek rá, amit már megnéztem, hogy hány órája-napja visiteltem a linket.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
w.miki
veterán
Ok, akkor ez ilyen
Másik oldalon pedig egy-egy körkérdésekre kattintva nem töltődik be az oldal.
HotDog.Hu
Bekapcsolt Turbo-val.
Nálatok jó?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Egyes oldalakon pedig elcsúsznak a fejléc képek/ikonok, mint pl. a GigaTel.hu
Itt nem látszik a felső menü, lehet ezzel valamit csinálni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
A legújabb Operá-ban, a 11.61.-esben hogyan lehet a könyvjelzőket kihúzni, a könyvjelző eszköztára, felülre?
Nekem sehogy sem sikerülOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Archanon
őstag
válasz Dictator^ #15548 üzenetére
Eddig 5-öst használtam, aztán hol rosszul töltötte be a képeket, hol jól - néhány nappal ezelőttig lusta voltam visszaváltani a 4-es verzióra ( ), viszont egy szükséges gépreinstall következtében már nem telepítettem az 5-ös verziót. Azóta minden oké, de jött egy opera frissítés is, és kíváncsi vagyok, hogy akinek ilyen jellegű problémája volt, megoldódott-é. Hátha..
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Dictator^
veterán
válasz Archanon #15547 üzenetére
Ez engem is érdekel, de idő kell hozzá, nálam volt, hogy legalább 3 napig minden oké volt, aztán jött a hiba.
(Bár azóta NOD4 teljesít.. igazából semmi bajom vele, nem érzem se lassabb se gyorsabbnak..)(#15549) rétisün: mert a 4-essel nem is volt baj, az 5-ös csinálja (vagy csinálta) a hibát folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Archanon
őstag
A legfrissebb verzióval az Opera most már kompatibilis az 5-ös NOD32-vel? Nem zavar be a képek betöltésénél a webvédelem? (Ugye felcserélte a képeket egyes oldalakon, köztük a PH!-n is, és csak sokszori frissítésre állt helyre.) Próbálta már valaki?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
olivera88
veterán
Létezhet hogy az Opera összeakad MSN el és ez miatt bezárodik az MSN? Már 3x csinálta ma, mielőtt 11.61 telepítettem nem volt, meg 11.60 nál volt ilyen probléma egy darabig, de aztán megszűnt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nálam az Opera 12 (1213) úgy látszik nagyon nem szeret futni, próbáltam mindent, gpu driver csere, minden hardware-es gyorsítás kikapcsolása, usb módba telepítve, de mindig elküldi a gépemet a kék halálba, két hétig Operához nem nyúltam, nem is volt elhalálozás, de ahogy elkezdtem használni, "egyből" megfektette a rendszert. Igazából nem tudtam behatárolni, hogy mi miatt csinálja, még talán flash-vel nem lehet kibékülve, és kölcsönösen történik a baj, de más böngészőknél nem volt gond
Fejlesztők fele írtam, de sok hasznos adattal nem tudtam szolgálni, csak megadtam, hogy milyen gépem van, milyen hardware elemek vannak benne.
Majd kiderül, hogy valamire jutnak-e, meg persze a képet is küldtem, de semmi logot nem hagy maga után az összeomlás, viszont vannak alkalmak, amikor az Opera sessions/autosave.win fájlt teljesen felülíródik üres értékekkel.Kiadtam magamból amit tudtam
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
olivera88
veterán
Megjelent a 11.61 verzió.Már le is töltöttem,de nem próbaltam még csak pár percre.Remélem kijavították a hibákat!
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
brd
nagyúr
válasz Penge_4 #15539 üzenetére
Nem az a baj önmagában, hogy rájuk bízza, az a baj, hogy így feltehetőleg a sok lúd disznót győz elv alapján az azok által jelentett problémákat, vagy új ötleteket, akik láthatóan szabatosan fogalmaznak, és tudják is miről írnak, nem veszik figyelembe, de még csak válaszra sem méltatják, valószínűleg azért, mert túl sokan vannak azok, akik nem ilyenek, de ők is küldenek megjegyzéseket...
The only real valuable thing is intuition.
-
Penge_4
veterán
Miért, kire bízza? Ott a QA, akik ellenőrzik és a fejlesztők által is érthető formába öltik a semmitmondó "crash on the xy.com" megjegyzéseket. Ráadásul ők látják a forráskódot, konkrétan már úgy tudják továbbítani a fejlesztőknek, hogy a xy fájlban a 456. sor 34. karakterénél van egy végtelen ciklus.
A felhasználóknak van egy olyan tulajdonságuk, ami semmilyen fizetett bétateszternek nincs. Mégpedig általuk fut a szoftver milliónyi különböző konfigon és különböző szoftverkörnyezetben. Ha pedig terjeszteni akarják, akkor el kell dönteniük, hogy azt mondják "Hülyegyerek, ne buherálja a registry-t és akkor nem akad össze és nem ragad be a processz és nem produkál olyan hibákat, amiket másnál nem" és lemondanak ezekről a felhasználókról, vagy erőforrást fordítanak az elterjedtebb user error-ok orvoslására. Plusz itt már a konkurenciaharc is húzó erővel bír. Lásd: hulladék weboldalak, amik ha széthullanak Operában az lesz Mancika első érve, hogy "De hát a Firefoxban és az IE-ben miért nem hullik szét?"
-
용 Bob
senior tag
Úgy emlékeztem rá, hogy teli vágta fehér háromszögekkel a "flashes" oldalakat, steam-et, meg gametrailers-t pl. De végül is nem olyan gáz, mint amire számítottam.
Érezhetően gyorsabban is töltődnek az oldalak Asszem így marad
-
용 Bob
senior tag
Lehet vissza kéne raknom. Azzal volt a legkevesebb bajom nekem is.
Flash meg az agyon javascriptelt oldalak, mint a FB tesznek be amúgy. Elég egy DailyTunez+futó Twitch stream+ 1-2 youtube megnyitott fül = garantált flash plugin crash..
ODP-t kéne bekapcsolnom, de annál meg idegesít, hogy nem látom a vidik indulóképét.
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz troland26 #15517 üzenetére
Átérzem, nálam ugyanaz. Mostanában napi szinten többször is összeomlik az opera, pedig 10 fülnél többet soha nem nyitok....egyszerűen nem értem.
Előbb meg nézem miért lassú a gépem, erre opera a 2 GB ramomból épp 1,2-őt eszik 5 fülnél.
szerk.: Most jött az autoupdate, remélem lesz valami javulás. Ahogy elnézem a Changelog-ot, nem csodálom, hogy szopunk vele jónéhányan
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Predator2 #15528 üzenetére
opera névjegyében benne van minden olyan mappa, amit le kell menteni, átmásolni.
Elérési utak
Beállítások
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\operaprefs.iniLementett folyamatok
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\sessions\autopera.winKönyvjelzők
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\bookmarks.adrOpera mappája
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\OperaGyorsítótár
C:\Users\***\AppData\Local\Opera\Opera\cacheSúgófájlok
C:\Users\***\AppData\Local\Opera\Opera\opcacheLevelezési mappa
C:\Users\***\AppData\Local\Opera\Opera\mailBővítmények mappája
D:\Program Files\Opera\program\pluginsC:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin
Felhasználói CSS mappája
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\styles\userértelemszerűn a *** helyén a te windowsos felhasználóneved van. a 3 vastagbetűs, ami igazán lényeges.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
Predator2
addikt
üdv
újra akarom rakni a gépet de szeretném kimenteni előtte az operából a cuccaimat
az opera linkel mindent át tudok vinni majd az "új operába" ?
hol találom a személyes adatokat illetve a jelszavakat?THX a választ
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
troland26
őstag
komolyan mondom ..elegem van az Operából . Pár napig rendben tette a dolgát , most megint szarakszik . U.a a jelenség mint korábban bizonyos oldalak betöltése közben kifagy az opera , újraindításkor , ha nem álítom le a problémás oldal betöltését szintén .Tettem fel új flashplayert ( gondoltam , hogy a F tartalom betöltése közben történik valami , de ugyan az ) nem segített .
-
summoner
csendes tag
Sziasztok!
Készítettem egy sajatmenu.ini (BB-kódokat tartalmaz, ha jobb egérrel kattintok egy szövegmezőben akkor BB-kódokat tudok vele beszúrni) filet az Operához. Feltöltöttem a My Opera Blog-ra. Mit kell vele csinálni, hogy aki rákattint a linkre akkor a sajatmenu.ini file automatikusan települjön az Operába.
Kérdeztem az Opera Dev fórumot és ott valami mime típusokról beszélnek. Na hát abból én egy szót nem értek sajnos.
-
rétisün
veterán
közben megoldódott, nem tudom, hogy az operaprefs.ini "Browser Window" sorának szerkesztésétől, vagy mástól (mert most sem azok a számok szerepelnek benne, amire átírtam) de a lényeg, hogy most akkorában nyílik meg, amekkora volt bezáráskor.
az USB-s verziót nem néztem, ha már egyszer megjavult....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Ma kezdte azt csinálni az Opera, hogy a youtube videókat nem teszik ki full képernyőre, hanem csak az ablakban nagyítja ki. Ezt miért csinálja? (Legfrissebb verzió)
Üdv
István -
audi100td
nagyúr
válasz Crystalheart #15476 üzenetére
nálam most úgy néz rendbe jött a facebook, ha már volt akkor sorry
-
rétisün
veterán
nálam mindig 820x620-as ablakban nyílik meg (ha nem teljes képernyős volt amikor bezártam)
megtaláltam az operaprefs.ini-ben az ablak méretére vonatkozó sort, de hiába írom át, nem változik semmiwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
AtHoS
nagyúr
válasz rétisün #15507 üzenetére
Nem tudom nálad mi a helyzet, de nálam pontosan akkora ablakkal indul, mint amekkora volt bezárásakor.
Most direkt megnéztem és elkezdtem méretezgetni az ablakot bezárás előtt. Megjegyezte és indításkor ugyanakkora méretben nyílt meg.
Alap USB módban telepített verzióval próbálgattam
read-only mode on the forum
-
rétisün
veterán
azt hol tudom beálítani (már ha van ilyen egyáltalán) hogy akkora ablakban induljon az opera, mint amekkorában legutóbb bezártam?
teljes épernyős bezárásnál után ugyanúgy teljes képernyőn nyílik meg.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
AtHoS
nagyúr
válasz troland26 #15503 üzenetére
Esetleg tesztelésképpen megnézheted USB módban (ergo hordozható) különállóan (tehát külön könyvtárba telepítve) telepített Opera-val is a kérdéses oldalakat.
Ha a USB verzióval működnek az oldalak, akkor beállítási problémák lesznek, ha ezzel sem mennek, akkor nem az Opera-nál kell keresned a megoldást
read-only mode on the forum
-
troland26
őstag
sziasztok
Ma vettem észre , hogy az opera nem akar rendesen működni . Néhány weblap elindításakor lefagy és nem válaszol a böngésző . Újaindítás után is u.a a helyzet pl Origo , iwiw , etc etc ... Elméletileg a legújjabb verzió van a gépemen . Volt már valakinek hasonló problémája ? Mi a megoldás ?
-
nagyúr
válasz Sinistro99 #15500 üzenetére
opera:config#dropdown button
és pipáld ki"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest