Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Hát 1.9 turbo dízel megcsippelve mit vártál?
Nem tudom fejből, de talán 2 literes benzin turbó az opc, nem? Nincs akkora óriási különbség, főleg, hogy mondom, chippelve vagy szerintem.diablo1984 mi eredeti mi nem eredeti, erről lehetne vitatkozni. Számomra így eredeti, az meg egy giccses fogás, hogy krómozott műanyagbetűket ragasztanak a krómlécre
A márkajelzés elől-hátul mértani középpontban meg annyira dögunalmas, mindenki mindig mindent odatesz. Elől is és hátul is. Mintha mutogatni muszáj lenne, reklámozni, hogy ez itt egy X-Y autó. Én jobb szeretem a diszkrétebb dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom fejből, de talán 2 literes benzin turbó az opc, nem? Nincs akkora óriási különbség, főleg, hogy mondom, chippelve vagy szerintem.
A márkajelzés elől-hátul mértani középpontban meg annyira dögunalmas, mindenki mindig mindent odatesz. Elől is és hátul is. Mintha mutogatni muszáj lenne, reklámozni, hogy ez itt egy X-Y autó. Én jobb szeretem a diszkrétebb dolgokat.