- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalaiz
csendes tag
Anélkül, hogy bárkinek a pártjára állnék, ha én lennék gyártó/forgalmazó biztos nem örülnék ha azzal kellene foglalkoznom, hogy a hibát okozhatta-e a gyári szoftver/partíció/stb. módosítása, amivel a készülék nem volt teljeskörűen tesztelve. Felelősen erre garanciát én nem vállalnék. Persze biztos ki lehet zárni bizonyos változtatásokat, de lényegesen egyszerűbb kategórikusan szűkíteni a kört a gyártó által kontrollált környezetre.
Ráadásul ezen a fórumon is láttam 1-2 olyan embert belevágni az átparticionálába, hogy csak ültem és pislogtam. Ezektől egyéb gazság is kitelik.
Félre ne értsetek, root-oltam, jailbreak-eltem már én is kütyüt és rinyáltam is rendesen, nehogy gariztatásra kerüljön sor. Örülök is, hogy a kölykök egyelőre elférnek a minitárhelyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest