Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Hát nem vágom ezt a frissítést

Max zenéből, vagy nem tom miből...

-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

Én nem szedem, kilőttem az auto frissítést
Már van nagy 2 éves a winfos, lassan újra kéne rakni

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
venember83
üzenetére
...igazából ez csak olvasásra, és írásra alkalmas...100 mega letöltése kb másfél órácska...
......bolondembőr: jól hangzik...
... -
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az még nem ok

Én más lassan két éve elvagyok a megabites netemmel, diginet híjján

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
...nekünk a párommal egy kétszáz kilóbit per seces mobilnet is elég kettőnknek...
...
... -
Viszlát
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
30/20 megabit, azaz 3.6/2.4 MB/s.

-
Racecam
nagyúr
Hah.....
-
Esmein
nagyúr
az mit jelent, ha 2.5 éves a jogsim de még nem vezettem egyedül, azon kívül, hogy a szüleim még mindig nem bíznak bennem?
(konkrétan most azt kaptam, ha költözök, fater elhozza nekem autóval a dolgaimat, tényleg rendesek, de még mindig nem bízzák rám) -
pohár
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Baaaakker

-
BITBOYS
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szia!
Frappáns bejelentkezés
-
RoyalFlush
őstag
Szép jó napot!

-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép délutánt kívánok mindenkinek !

Megyek Bettikéért az iskolába..

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
ennél sokkal de sokkal durcibb, hogyha szombaton parti van, és sikerül valakinek kiugrasztania az ágyból. most nem volt buli, viszont nagyon felhúzott, hogy totál hülyének néz, s van mersze kora reggel zargatni a baromságaival.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem is csoda. én se nagyon fogom felvenni ezentúl, ugyanis:
vasárnap, reggel 9óra. céges telóm csörög, mondom ez jól kezdődik, cégesen hétvégén soha senki nem keres. nézem: rejtett szám. na ez csak vicces lehet (addigra már kicsit ki is pislogtam a szememből a csipát) ésakkor: hallótessék?!
Jót kivánok, xy vagyok a T-mobil magyarországtól, és tájékoztatni szeretném hogy a számítógép az ön telefonszámát sorsolta ki és nyert 300.000.- Ft-ot. Hogy az összeget megkapja, nem kell mást tennie, mint vásárol egy 10.000.- Ft értékű domino feltöltőkártyát, és azt a mi...
- Elnézést, szabad még egyszer a nevét?
- Őőőő, igen, őőő, xy vagyok.
- Na akkor kedves xy, mielőtt tovább folytatná, megkérdezhetem hogy milyen alapon zargatnak engem vasárnap reggel, amikor minden normális ember pihenni akar?
- Hát igen, csak ugye hétköznap az emberek dolgoznak, és nem szeretik ha zavarjuk őket a...
- Na akkor itt az első tévedés x-ecském, én nem dolgozom. Egész álló héten azt várom, hogy végre hívjon már valaki rejtett számról, mutatkozzon be a T-mobil nevében, és értesítsen a hihetetlen szerencsémről, hogy nyertem ennyit meg annyit, s ha magamévá is akarom tenni a nyereményemet, naívan töltsem fel a te kis kártyádat. Mégis mit gondolsz, mióta van veletek tele az internet, te utolsó söpredék patkány? Céges telefonon hívtál, 3 hónapig nem is volt használva, mit sorsolt ki milyen számítógép, te senki? Anyádat fogom apád ravatalán a te lábaddal meghúzni, te suttyó paraszt, úgyis elkapnak a rendőrök, telefonálgassál még! Te nyűvedelem szemét szar, hogy az...
BÍPBÍPBÍP...
-
Az egy fogalom, a fogalom pedig egy olyan dolog, amit nem lehett megfogni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mi az a "prémium" ?

-
Viszlát
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nah, akkor megint vacakol a teló, mert nincs rejtve a szám.

Na jó, akkor elárulom a jó hírt, holnap jönnek csillagpontos akármit szerelni, 1-2 héten belül hasíthat a 30/20-as net.

-
BITBOYS
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Nekem a mani kell. Persze jó mag fasza ez az asztal, de nem így ebben a formában.
A másik brigádunkból valaki azt mondja kapott, mások annyit mondanak, hogy nem is volt prémium
megy a kavarás ezerrel.bolondember: Valami ilyesmi lesz. Van annyi tartozásom, nagyon kellene a + zsé.
-
Viszlát
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem vesszük fel a telefont, he?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolynet
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
nekem is volt már hasonló ügyem, ott a nyári alkalmazotti +beszélésen aszondta a főnök h a év második felétől függ h lesz-e prémium vagy sem ... akkoriban volt az a gyurcsánycsomagocska ... na aztán az évvégi vacsin nagy mellveregetés h még így is milyen jó évet zártunk, erre már csak betelefonáltam az egyik belsős cimbinek (mi outsource-ok vagyunk) hogy ugyan ti kaptatok-é lóvét, mondja hogy miért ti neeeem?!?!?!
namondom akkor hivatkozva a nyáron elhangzottakra én mint senkiházi alkalmazott felhívtam a vezérünket hogy akkor ezt így mégis hogy, persze szépen kultúrált formába öltöztetev és láss csodát másnap a mi Bélánk hozta a borítékot ... csak ezzel az a baj hogy ennek nem így kellett volna lenni, megvan a véleményem maradjunk annyiban -
(Kolombusz)
veterán
-
zolynet
veterán
egy jófajta húsimádó pizza ... televagyok mint a délibusz
BITBOYS: vmivel viszonoznod kéne ezt a kedvességet
... ja akkor csak őszintén, kösz fönök bzm de a kp kell 
-
BITBOYS
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
Mondjuk annyit még hozzáfűznék, hogy egy beszállítonktól kaptuk, mert rengeteget vásároltunk tőlük. Nyár óta a raktárban parkolt, poénként megjegyeztem, hogy nekem mennyire van helyem otthon, megkaphatom? Több mint fél évet vártam a válaszra.
Most akkor köszönjem meg, hogy nekem adta? Haragszom rá a prémium miatt -más bezzeg kapott- így viszont nem szólhatok egy szót sem. -
BITBOYS
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hehe, ha ismernéd...
De akkor is, mi ez a se veled se nélküled

NoLF: Nem jött el a beszélgetésre, nem is hívott. Erre ma átküldi nekem ezt az asztalt.
Nem tudom mit mondjak/gondoljak.kételkedem: Én itt nem merek gondolkodni. Droid üzemmódot öltök mikor belépek a munkahelyemre.

-
BITBOYS
addikt
Hi!
Prémiumot nem kaptam, helyette küldött a főnököm egy ilyet: [link]
Most végképp nem tudom mire gondoljak
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
mindennek még nem tudtam utánajárni én sem
a 24es primátort már kóstoltam, a rengeteg alkohol miat olyan cukros, hogy az már nekem nem jó. a 16os ráadásul szőke, nem barna. szőkében meg még nem pipáltam 16os extraktot, úgyhogy most ezt próbálom ki. -
NoLF
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nem a staropramennel volt a gond, az ottani csap szerintem a rossz, vagy csak kevesen isszák a barnát és beposhad. szeretem a barna ale-t csak nehezen/drágán lehet itthon hozzájutni

vettem pénteken 16os primátort, egy 11es zlatoprament, meg egy 12es prémium kozelt, ebből a primátor és a zlatopramen még tesztelésre vár
-
pohár
félisten
Guten morgen

Ggrrr... Fázom
Pedig van fűtés
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
sikerült találnom valami kinyomtatott A4es anyagot, azt vittem be, próba szerencse jelszóval.
bejött.
én ma tuti lenézek a serpába 1-2 sörre
mondjuk a barnától voltak hasi gondjaim másnap, pedig egyáltalán nem ittam sokat... lehet, hanyagolni fogom ott a barnát. bár nemsoká meg is szűnik a csapolt, aszondták. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
jogos...

fáradt vagyok, RSM Line itemezek...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Az tűnt föl, hogy először lemented, majd feltöltöd azt a képet, ami már amúgy is fenn van a szerveren...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
most már az is baj, ha lustaságból a PH beépített képfeltöltőjét használom?!

@2l-kedM: igazából, megnéztek minket rendesen...

-
Pájinkás szépjóreggelt!
tök jó volt a pénteki sörözés, majd mehetnénk máskor is!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az utasok hogyan viszonyultak a szekrényhez?
NoLF: egy erős közepes mindig jól jön.

-
NoLF
veterán
höhö. 3as lett a szombati vizsga

-
Esmein
nagyúr
Kedves barátom, nem értette mi az a hungarotrensz. Elmagyaráztam neki. Au.
szerk.: van még hungarodensz is
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig szívem szerint a Hungárián kívülre tiltanám az autósokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Nekem a vasút nem igazán jó utazni, mert nálunk nincs vasútállomás, ha meg a legközelebbihez beautózom, /Szajol/ akkor már kicsivel többet megyek és beérek Szolnokra. Általában hétvégén éri meg így menni melózni, mert akkor a feleségem hazamegy utána a kocsival. Meg Pestre szoktam vonattal menni, nagy ritkán, a parkolási nehézségek miatt nem érné meg kocsival, meg legtöbbször amúgy is a belvárosban akad dolgom. No meg ingyen is van a vonat egyelőre...
kételkedem: Aki azt reméli, hogy megússza, arra általában nem hat elrettentő erővel.
Inkább a börtönökről kellenének filmek, hogy jobban féljenek azok, akik azt gondolják, hogy legfeljebb leülnek pár hónapot...... -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az a fúrcsa, hogy az USA-ban is kivégeznek 50-60 embert , ráadásul ott államonként eltérő a szabályozás. Ugyan azért a cselekményért az egyik államban kivégezhetnek, a másikban nem. Ezt lenne érdemes összehasonlítani, hogy adott bűncselekmény elkövetési gyakoriságára milyen hatással van az egyes államokban érvényben levő törvény.
-
Esmein
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Gondolom itt most a személyszállításra gondoltok, ágyat pl elég problémás trolin vinni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Te meg merre jártál, régen láttalak.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...

az totál halál lehet..
...fogsz még kopaszodni is...
...akkor már a röfikakis pólód sem segít rajtad...
...

Vasárnap reggelente ilyen durci szoktál lenni? 

-vel én már cipeltem szekrényt a hatos villamoson...