Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Fáradtan nem lehet gondolkodást szükségeltető munkát végezni, jobb is, ha lefekszem, jóccak.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vakuljak meg, de még nem találtam olyan csatornát a 987 csatorna között

Lassan utána kell járnom...

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Biztos messze lakom a bekötőúttól, de nem esik le, hogy melyik castornára gondolsz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Van akinek ahhoy nem kell sehova se kapcsolni...

-
pohár
félisten
Nah néztem egy kis After Dark pókert a Sport2-n, most pókereznék egy jót

-
1010
őstag
jó akkor úgy mondom hogy az összes elzett zár elven működő zárát ki lehet nyit egyetlen kulcsal,
értlem szerüen ha kisebb a zár akkor kell egy kisebb kulcs de a fogazat ugyanaz.azt ajánlom használjin mágneses zárat mindeki interkativ résszel,vagy klasszikus zárszerkezet nélküli megoldást,msot az a legbiztonságosabb
-
nike_
addikt
Ja, most jut eszembe, párosban haverommal 3.-ok lettünk a versenyen
Egyéniben meg persze, hogy a legszarabb csoportba kerültem, a 3. legjobb ejtett ki a legjobb 8 közül.
-
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
Köszönöm, de ehhez hozzátartozik az is, hogy matek, meg irodalom, és hasonlót nem tanulok. (nincsenek ilyen óráim) technikusin vagyok első éves. Egy csomó olyan tantárgyam van, amit előtte semmit nem tanultam, de elég sokat már ismertem, h mi hogyan van. Meg hát egy csomó elektronikát lehet találni a neten, meg jó leírásokat. Ezekből rengeteget tanultam. Van egy tantárgy (PIC programozás) amit szinte csak netről tanultam, mert a tanár elég f@sz, és lusta magyarázni meg hasonlók
Meg van egy barátom, akinek jól megy a programozása, így tőle kérek segítséget ha nem megy valami, meg hát a fórumok 
ngabor2:

Kezd fogyni a karácsonyi szaloncukor készletem

-
bolondember
MODERÁTOR
a pék verné szájba a rohadt méleket - az ágensek nem bírták a tehert, és most nekem kell ezt kitakarítanom..
fakk.
okés, nem kis tapasznyalatom van, de azért, ha 18:00 óta sikerült 16-ot tolnom, nekik se lenne nehéz NAPONTA ennyit csinálni.
fakk.
nem jó darálni.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Kihez képest "kis"?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Még csak készülök oda. Engem nem fog senki sem megh...

@kac: ja-ja.

Vénség: nem fáj a fogam.

-
nike_
addikt
Sziasztok!
-
bolondember
MODERÁTOR
hajjajjj...
nem hangzik jól - mondtam, h ne szokj oda a Kék Osztriga bárba!

-
Tim82
félisten
Új rekord, már 17.14-kor zsinórban dobálja az 503-at a RIOS.

A konyhám szétverve (érzem, az összerakással lesznek még gondok
), a záróizmaim meg k*rvára edzettek. 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
itt éhen-halnod kell.
Bon3ss: és ha nem?
-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem volt komoly a kérdés, ha tudok, mindenképp itthon maradok.

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
tenksz, méj áj gó öbród?
-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
....júúú, mégegy félisten...
majd hozzátok imádkozom, ha akad a PH!. Mint pl. most. is, meg már hetek ÓTA. -
NoLF
veterán
vamzer, mi van ma? nagygép+kisgép csomag eladás, nettó 1,3 m
lassan úgy tűnik, van értelme itt dolgozni

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ismerős, úgy látszik ez már csak hagyomány lesz...

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
mod:
A tetű lassú net és a gyenge gépen memóriát faló IE "monnyon le" -
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Légtüneménytan... ez nagyon szép.

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az ónos eső a magyar nyelv egyik sajátos kifejezése, amelyet már a legelső magyar nyelvű meteorológiai tankönyv, Berde Áron Kolozsvárott 1847-ben kiadott Légtüneménytana is használt. A germán és a latin nyelvekben „fagyott”, „darás” vagy „túlhűtött esőnek” nevezik.
Forrás -
bolondember
MODERÁTOR
amióta az eszemet tudom, minden évben ezt játszák el:
december eleje:
"felékszültünk a télre!"első hópehely leesik, mindenki szarrá töri a verdát, beáll a város:
"meglepett minket a hirtelen jött hóesés!"
végülis nem negyedik naapja ígérték a Meteorológus Mihályok (b*zmeg), h zónoseső...
de miért "ónos"?

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Ha nem az "EKF"-ről, akkor éppen egy elszabadult sószóróról ismered meg, hogy Pécsett vagy.
Kíváncsi vagyok az illetékesek nyilatkozatára, hogy miért is érte őket "váratlanul" a ma hajnali ónos eső.
-
bolondember
MODERÁTOR
ez a morbid:
Megcsúszott egy sószóró Pécsen
A jeges úton megcsúszott és házfalnak ütközött egy sószóró jármű Pécs Vasas városrészében. A sószóró, mielőtt a háznak ütközött volna, villanyoszlopnak nyomott egy személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt, de a személyautóban és a házban károk keletkeztek. (MTI)

-
kételkedem
addikt
NoLF:érzed, hogy mióta a bokád belilult, szinte csak jó dolgok történnek?

-
NoLF
veterán
na, megint eladtam egy színes gépet. (nettó 1,2 m)

-
pohár
félisten
Szép jó délutánt mindenkinek

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ritkán esel, de akkor nagyot?

-
elmoraan (r)
aktív tag
Én meg reggel beleültem a kocsimba, aztán elmentem dolgozni, mint máskor. Fékhatás gyenge volt, dehát egyrészt nem leszálló repülőt vezettem, aminek a leszállósebessége adott, hanem autót, ami annyira megy, amennyire a gázt nyomom. Tehát nem nyomtam nagyon, és egy fia megcsúszás nélkül szépen meg is érkeztem a célhoz.
Pedig volt jég szépen. Meg még most is van. -
Winner_hun
félisten
Amikor kinyitottad akkor sem fagyott meg? Valahogy így
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
eltaknyolsz, mert nem vagy stabil. tehát instabil vagy.
-
BITBOYS
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én se tudok korizni, egyszer próbálkoztam vele. Csúszni tudok, megállni már nem annyira.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom

De annyira viccesen nézhetsz ki a nagy magasságoddal meg az instabilitásoddal ilyenkor

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Olyan magasról nagyot lehet esni, vagy gurulni:

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Na akkor most inkább vegyél fel korit. azzal biztonságosabb
A főzésről:
A főzés olyan mint a programozás. Vannak alapok, egy két hozzávaló, de utána már a kedved szerint variálod.
Múltkor csípős - mogyorós szószos csirke volt krumplival, csináltma már brassóit is (az igazi brassóiban kockára vágott a hús is és a krumpli is) , túrós csuszám is nyamma, és a pörköltet is jól csinálom.
Ez utóbbiból még a csirkenyakas, csirkecombos változatot, valamint a zúzás változatot meg kell kedveltetni az urammal
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ugyan, fijjjam, megy neked az is, ha odafigyelsz, tudom jol.

En viszont vissza a grafikonok es sorok koze.

-
bnss
veterán
Az, de most már kezd hatni a só, amit kiszórtak.
kételkedem: ez így van, de még csak váratlanul sem érte a közútkezelőt...
---
Szegény kutyák is alig mertek kijönni az ólból, inkább beengedtem őket a garázsba, mielőtt eltöri valamelyik a lábát.
bolondember: itt kb, 1-1,5cm-es jég van, a főbb utakon már megtette a hatását a só.
-
kételkedem
addikt
Szakács voltam, mikor még létezett hadkötelezettség és bevonultam sorállományú határőrnek. Szerencsére profi szakácsokkal hozott össze a jó sorom, tőlük sikerült megtanulni az alapokat.

Az autodidaktáskodást a flambírozás után tanultam
Str8 sk8r: ezért van nálunk létjogosultsága a futár cégeknek.

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
...nemigen...
...az egészben a vicc: DHL-lel elvileg csak párszázzal lett volna drágább, garantált 2 nap, és még házhoz is hozzák...
... -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Gyonyoru lehetett.

Tanulj meg a jegen jarni, fijjjam, nem olyan nehez. En csupan majdnem 2 evtizede sielek, es mar egyaltalan nem okoz gondot, ha csuszos talajon maszkalok.
-
ladybug
őstag
A sütés-főzés egyáltalán nem bonyolult, mint sokan hiszik. Vannak nehéz receptek, de amit hétköznap fogyasztunk, azokhoz nem kell semmi boszorkányság. A legjobb egyébként az egészséges önbizalom és megfelelő határozottság, mert úgy fogsz eljutni arra, hogy a receptekben leírtakat a saját kedved szerint változtasd.
Amúgy meg gratula, és jó tanulást.Holnapra is kaptam szabit.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem.
csak simán eltaknyolás-közeli élményem volt.

-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
De, jobb volna, legalábbis most.

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
elég fellapozni 1-2 könyvet, vagy elolvasgatni pár írást a neten, s máris konyhatündér válik az emberből
én folyton csak dícséreteket kapok, pedig sosem tanultam főzni, meg sem mutatott soha senki semmit, ellestem ezt-azt+autodidaktáskodás, s lám
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r
üzenetére
A Magyar Postának van még jó pontja?

yeti: Sikerült megfogalmaznod a főzés alaptézisét, grat! Jó eszközökkel, jó minőségű alapanyagokból már kis szerencsével is finomakat lehet készíteni. Tulajdonképpen csak néhány alapvető eljárást kell megtanulni. Persze ettől még nem lesz az emberből mesterszakács, de ha nem hal éhen, már megérte.

-
Str8 sk8r
őstag
...újabb rosszpont a postának...2 nap helyett 5 nap alatt ért ide, nem hozzák házhoz az utánvételes csomadot 1800-as pk-ért, ráadásul a feladó kihangsúlyozta, hogy az átvevőnek kerek 12000-et kelljen csak fizetnie, ki is fizette a pk-t, erre nekem kijön az értesítő, hogy 13800...beszéltam a FA-val mondta hogy kiderült náluk a postán rontottak, és elintézi...de már eleve: nem hozzák házhoz...
... -
7
addikt
Reggelt mindenkinek. Megint belevetem magam az adaz tanulasba, remelhetoleg ebben a szemeszterben utoljara. Holnap meg ket vizsga, illetve remenykedem, hogy a matekot hetfon nem kell ujrairnom.
Amugy elkezdtem magamra sutni-fozni, es rajottem, hogy nem is vagyok olyan szerencsetlen a konyhaban, mint eddig gondoltam. Csak jo eszkozok es alapanyagok kellenek, es egesz finomakat tudok osszerittyenteni.
A minap peldaul aranybarnara sult sertesfalatokat csinaltam tojasos-kukoricas rizzsel, meg meg racsaptam ket tukortojast. Nyamnyam. Lehet, hogy lassan recepteket is kellene olvasgatnom? -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tornásznak készülsz-e?

Tim: Ha a WC-n keresztül vezetne az út a konyhába, az sem lenne jobb!
-
Tim82
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Majd a Jómunkásembernél elismerően meglapogatom a válladat.

Egyébként szép jónapot mindenkinek! Az elmúlt napok szervezésének köszönhetően megkezdődött a lakásom felújítása a konyhával - említettem már, hogy a szervezetem pont ekkora időzített egy alapos hasmenést? És azt, hogy a WC-hez az út a konyhán át vezet, ahol épp verik le a csempét/ütvefúróval bontják fel a panelbelső tervezési csodájaként ismert tömör betonpadkát, amin a régi konyhabútor állt?

BE: na, az nem fogyott ki, abból kb. 14 tekercs van.

-
ladybug
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Maradok, naná. Legalább kihasználom az időt tanulásra. De most meg ebédet kell(ene) készítenem.
Tildy: Vajh, mi lehet a kólában? Annyira nem természetese anyag, hogy meg sem lepődnék, ha fagyálló is lenne benne.

-
kételkedem
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Itt Keleten nyoma sincs egyelőre semmiféle esőnek (ónos-óntalan). A TV, rádió, net tele van az ónos esős hírekkel. Pici az ország, mégis változatos az időjárása.
A gyerekek nem járnak suliba, mert sokba kerül az iskola fűtése. Az az iskola, amelyik nem rendelt el szénszünetet, az meg hiába várja a gyerekeket és a tanárokat, azok a csúszós utakon nem jutnak be. Még egy MÁV+BKV+MALÉV sztrájk kellene a hátunkra
Ha megteheted, ne menj sehova, maradj itt
Bean:régi történet, hogy a közútkezelő felkészül a télre, de ha lehullik a hó, vagy jeges az út, akkor megáll a tudomány

-
bnss
veterán
Sziasztok!
Pécs, reggel 8 óra - tömegközlekedés nincs, ill. a gyalogosok tömegben való vonulása figyelhető meg. A közútkezelő ismét felkészülten várta a beharangozott ónos esőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...ez mellett minden tiszteletem a tiéd...nekem eddig a full 4-es volt a rekordom...