Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Na, elkezdődött itt is a tüzijáték, meg a durrogás.
A szomszéd fekete macskája meg itt ül a ház előtt, és nézi.Csyppa: na az nem valószínű, teljesen hintaszék-párti vagyok.
Kidusnak mióta van ilyen frankó avatarja?
Lemaradtam.
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #4596 üzenetére
Nem lehetésges, hogy éppen az a poén, hogy nincs poén?
rarri: köszönöm, ez jól esett. A pálya szélén - bíróként - eltöltött pár év sokmindenre megtanít, pl. a részeg embertől mindig tarts pár méter távolságot.
elmoraan (r): lehet, hogy infarktust kapott és beállít a hullamerevség.
(én kérek elnézést)
-
Sipi16
őstag
válasz
Winner_hun #4560 üzenetére
[S40] Ilyenkor bánom, hogy csak sima 2.0T-nk van...
4596: Jó kérdés...
-
Winner_hun
félisten
Ezen a képen mi a poén?
-
bnss
veterán
Nyílván nem közlekedek így naponta, ez egyszeri eset volt. Már kinőttem ezt a kort. Viszont amióta bíráskodom nagyon-nagyon autómániás lettem - pedig előtte is az voltam. Épp úgy, mint a kolléganőim és kollégáim.
Az a kérdőjel eléggé huncut.
Winner_hun: nemHondáról van szó, hanem BMW-ről.
szerk.: TexT-BoY-nál a pont. BÚÉK!
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4593 üzenetére
bmw banyek.
na pisz mindenkinek, boldogak legyetek...
mindenkinek üzenem aki minden jót kivánt hogy 2008ba kurvára nem jott be,
2009be csak kézpénzt, váslrási utalványt és értékpapirokat fogadok el....
BUEK. -
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #4570 üzenetére
2.3
150 pacika. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4579 üzenetére
NEm szervezünk rá és ahogy jó idő lesz máris ráprobálunk
de a sört te hozod, snoopy megint beállit 6 sörrel egy rekesz hejett az nagyon rossz...
, és megvan a sztárvendég is:Olajcsik Feri barátunk az OHV Fordal
Na kellően fáradt vagyok, ideje bele menni az éjszakába
Winer: ha nemtudod, akkor lehet lemaradtál arrol a talirol, iszonyat forma a srác, és dizeleket megszégyenitő nagy hangja van a kis benzines gépének.
-
rarri
senior tag
válasz
Winner_hun #4572 üzenetére
Köszönöm, ezt nem is gondoltam. Látszik, hogy nem értek sem az autókhoz, sem az autópályákhoz.
Bon : Még jó, hogy nem mentél ennyivel városban !
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4573 üzenetére
igy választotta a pént
nem dumáltunk arrol hogy kell elválsztani, jooaz
Nyáron lesz ám lurdyzás hejett kertiparti nálunk
.
Majd akkor ugyis meglátod hogy kerek a történet.
boness mindenképp probáld ki, 150felett városban nagyon romantikus haladni.
autópályán fasirt vagy ilyen temponál, de városba, ott van az izgalom, mikor fordulnak eléd meg hasonló, mmmm.
Rarrinéne:
Gondolj bele, végig over 200 melyik versenypályán tudod ezt tartani? maximum oval nascar pályán. egyértelmüen egyenes csapatás a video
.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4558 üzenetére
van egy "kis" szobám, egy előszobám, és egy fürdőcském.
Lerajzolom -
ádyz
addikt
válasz
Az Audink szebben fektetei az órát.
-
rarri
senior tag
válasz
Ez az autó versenypályán ment? Mert máshol nem tudom elképzelni.
/ nagyon állat ! /
-
Algieba
őstag
Hoztam fel magamnak még egy deci gyümölcsbort.
És majd éjfélkor iszom még egy kis pezsgőt.
Sosem voltam még asztal alatt alkoholtól. Mindig ügyelek a mértékre. Azért a máj fontosabb annál, hogy alkoholba fojtsam. -
Winner_hun
félisten
-
Algieba
őstag
Szétküldtem az új évi sms-t néhány jó ismerősömnek.
Jönnek a válaszok.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #4545 üzenetére
neked is vág az eszed mit ne mondjak:
[link]téged se az eszedért visznek ma el
BUEK -
bnss
veterán
válasz
elmoraan (r) #4514 üzenetére
A pezsgő és a Jäger behűtve, utóbbi minősége ellenőrizve - természetesen autóvezetés után.
Str8 sk8r: mire gondolsz? A tápra?
Szia Diego!
-
Kidus
őstag
Most mondjatok, hogy nem all jol a kalap!
-
TexT-BoY
addikt
válasz
csapos2 #4529 üzenetére
vág az eszed, ott.... ( a pinyó pontosan az én szobám alatt van
.
lebetonoztam, kapott egy PVC burkolatot, leszigetltem, scak a kazán meg maradt, melette pedig van egy sarok étkező garnitura, a nyáron aranyat ér, laptop, sör, cigi le, aztán havaj dizsi meg lehet odafent 30fok felett.
-
Algieba
őstag
Én ezzel a képpel kívánok boldog új évet.
-
ádyz
addikt
Egy gyors kérdés: A petárdába mi az élvezetes?
Mert a tüzijátékt megértem...de ezt?
-
ToBeY
nagyúr
Szar lehet most kint az utcán lenni
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Én kókuszos muffint sütök hirtelen ötlettől vezérelve.. de ez diétás
(de tényleg!)
hanee
-
TexT-BoY
addikt
az akvárium az világos
Rarrinéni: élőben nagyon jó az akvárium, nem kell háttérképp
én nem birom amugy a giccses butaságokat, szerintem ez a szobán is látszott....
Igen, januárba jönnek a halak, addig megy 2 hetet, a növény elkezd élni, meg beáll az aksi naggyából.
csak 50liter, de summa 4000Ft-omba kerül hogy most ujra pompázik "találtam" a pincémbe
mert az is van ám nekem
-
Algieba
őstag
Nekem is van egy pici akváriumom, de jobb lenne egy nagyobb. Bár, a közel jövőben inkább a törpe vadállatomnak rendeznék be egy a természetes élőhelyére emlékeztető terráriumot. Az nagyon jól nézne ki! Ez a ketreces, forgácsos szállás olyan tré. Egy igazi, talajjal, növénnyel berendezett terrárium, amelyben tudna üreget kialakítani magának, nagyon jól nézne ki! És a törpehörcsög is jobban érezné magát.
Nem tudom őt már élő játékszerként kezelni. Az ilyen naiv állattartói szakaszon már túl vagyok.
A tengerimalacok is kapnak egy jobb kéglit. Ugyan sokat futkoshatnak a szobában. Sőt, a dél-keleti szoba, mivel beton padozatos, nincs leparkettázva, teljes egészében az övék. Sokat futkoshatnak, randalírozhatnak kedvükre, de ez sem természetes számukra.
Az ember úgy el tudja rontani a dolgokat. A háziasított tengerimalac a tarka bundájával, olyan akár a tragikus Harlekin bohóc. Egyik szemem nevet a másik sír, amikor elnézem őket, ahogy szaladgálnak. -
ádyz
addikt
Na, hát én is trónolni fogok itt, veletek.
Csendesen raktam be zenét, halja az egész tér, úgyhogy rendben vagyunk.
TexT-BoY: Akvárium?
-
TexT-BoY
addikt
képek, elmaradnak, nem találom a pot aksimat
ezért csak kompaktos ratyi képek, de az utolso pár képet jol nézzétek meg, aki kitalálja hogy és hol készült kap egy pirospöttyöt.
-
rarri
senior tag
válasz
Algieba #4516 üzenetére
Nagyon finomak lehetnek azok a minipogácsák. Nálunk sajtos rúd van itthon, anyukám sütötte. Meg islert is, mi meg vittünk Bettikével nekik délelőtt gyümölcssalátát. Nem kellene ma már többet ennem nekem sem !
Szerintem akkor lesz depressziós valaki, ha nem fogadja el azt a helyzetet, vagy azt a testet amiben él. Nem szereti magát és / vagy / a helyzetét amiben van. Én pont ma írtam le, hogy mit szeretnék a jövő évben, és az egyik ez volt, hogy mindig el szeretném fogadni a megváltoztathatatlan dolgokat úgy ahogy vannak.Mondjuk eddig sem volt ezzel akkora problémám, de azért néhány területén az életemnek eddig néha görcsösen változtatni akartam, amivel csak magamnak okoztam bánatot. Most már látom, hogy feleslegesen.
Tehát teljesen igazad van ! Depisnek lenni unalmas, legyünk vidámak és boldogok !
-
Algieba
őstag
válasz
ladybug #4517 üzenetére
Több dolog együttes hatása húzott ki a magam vájta gödörből. Először is visszaolvasom a napló jegyzeteimet, és a feljegyzéseimből okulok. Minden hétre előre tervezek. Sőt, minden napra igyekszem találni valami teendőt, még ha az csak egy apróság, mint pl. megnézni egy bolygó együttállást. A mobilom naptárja tele van bejegyzésekkel.
Elfogadtam, hogy az vagyok, ami. Jó érzés "gátlástalanul" önmagamat adni. Ilyen szószátyár, érzelgős pocokféle vagyok.És nagyon, nagyon imádom az életet: a sütiket, a virágokat, a csillagokat, az állatokat, a hatásvadász történeteket, és néhány embert.
-
Csyppa
senior tag
válasz
elmoraan (r) #4514 üzenetére
Lehet, hogy jövőre a hintaszéket rakod a kandallóba.
-
Algieba
őstag
A szám nagynak tűnik, de ezek alig 3 centi átmérőjű mini pogácsák. Az ízük remek, mert juhtúró, trappista sajt és tejföl van a tésztában a margarin mellett. Kicsi és laktató. Dugig vagyok. A virsli is holnapra marad. Ma már nem tudok többet enni.
A nagyanyáimtól lestem el, hogy hogyan kell boldogulni a konyhában. Recept alapján bármilyen ételt el tudok készíteni, nemcsak süteményeket.
De sose lennék nagyanyáimhoz hasonló konyha-szolga. Az nem igazi élet. Aztán sose értették, hogy miért is mardossa őket a boldogtalanság. Vagy értették, és csak azért nem cselekedtek, mert úgy vélték, öreg fát már nem lehet átültetni. Pedig az ember képes a megújulásra.
Az egyik 50-en túli ismerősöm depressziós. Annyira nehéz elhitetni vele, hogy ugyan lezáródott egy életszakasza, de nyílt egy másik! Nem hiszi el, hogy az élet még tartogat számára jó meglepetéseket. Sóhaj.
Voltam depis, de már sosem leszek. Unalmas. Nagyon unalmas. Pörögni sokkal jobb. -
dragonfx
veterán
gyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #4482 üzenetére
Tündériek ! És gyönyörű fényes a szőrük !
TexT -BoY: várjuk a képeket !
Algieba: 147 db. pogácsa !
Ügyes vagy !
-
Hujikolp
őstag
Idén van még egy szökő másodpercünk is
Minálunk pont még nem fog bekavarni, de nyugatra tőlünk mát igen. 59 után nem 00 lesz, és újév, hanem 59 után 60, és utána 00, vagyis újév. Ha jól emlékszem, akkor 3 évente van ilyen. Vagy 3 éve volt...
-
dragonfx
veterán
lexaorm buli van 2 deákból
-
Algieba
őstag
3 tepsi pogácsa sült ki, szám szerint 147 darab apróság. Ennek 60 százaléka már el is fogyott. Több senkibe se fér. Tele vagyok. Sőt, voltam annyira erős lelkileg, hogy elmosogattam. Egy szent vagyok.
Most pedig ööö (újraindítás)
Szerk.: Engem egy csöppet sem zavar, hogy itthon a meleg kuckómban szilveszterezek.
Minden megvan a jó mulatsághoz. Nyolctól hallgatom a kabarét, közben itt is vagyok, lehet velem beszélgetni. Aztán van rozé pezsgőm, virslim, (lencseleves holnap lesz) plusz bejglim, amit vasárnap sütöttem, és még van gyümölcsborom. Minden oké.
Ja, idén normál méretű papírdudám van, de megvan a tavalyi is, a picurka, mini duda, amit a megszorításokra való tekintettel vettem, de talán a válságos időszakhoz is jobban illik. -
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #4482 üzenetére
Én most értem haza a kutyával történő sétából, a durrogásokra figyelt de különösebben nem izgatta, nem a félős fajtából való. Szerencsére.
-
Winner_hun
félisten
Szétfagytam. De még épp élek. Kéne nekem is bunda. De inkább nem, megelégszek a ruhával
-
Mawyx
őstag
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest