- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #11488 üzenetére
Síszemüveg nagyjából 3 dolog miatt szükséges, de ezek egyike sem az UV sugárzás elleni védelem.
1. Napos idő, finom fehér hó - nagy fénytől nem látsz rendesen, mivel a hó is visszaveri a nap fényét, kellemetlen - javallott sötét lencsés síszemüveg.
2. Ködös idő - nagy tejszerű akármin nem tud áthatolni a fény és semmit se látsz - ekkor segíthet a sárga lencsés síszemüveg.
3. Sebesség miatt könnyezik a szemed - látásjavító szemüveg nem fog megvédeni, alatta és fölötte, valamint oldalról is be fog vágni a szél, kellemetlen és zavaró, főleg a magas hegyekben előforduló fagyos, éles szél.
4. (bónusz) A síszemüveg rendkívül rugalmas, ergó esésnél nem törik, de legtöbb esetben a megfelelő rögzítés (gumis pánt) miatt fejeden marad. Azonban ha mégis leesne, sokkal könnyebb megtalálni, mint egy látásjavító szemüveget.Szerintem.
P.S. Én egyszerre két szemüveggel síeltem idén, kicsit bugyuta az egész, de csak így volt megoldható, hogy a fenti körülmények elkerülhetők legyenek ÉS lássak is. Ja, nekem sötét narancssárga lencsés síszemüvegem van, ködben és napsütésben is megfelel nekem.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest