- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
kételkedem #26631 üzenetére
Minden olyan kocsinál ahol a vizpumpát a vezérműszij hajtja a pumpát szijcserekor cserélni kell, mert ha utána nemsokra feladja, akkor elszakad a vezérműszij és szétmegy a motor.
Szóval én a helyedben nem nézetném meg, hogy cserélni kell-e, mert amelyik szerelő ezt nem mondja alapból, azzal nem szereltetném a kocsimat.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
fele annyira, mint tehettem volna, nem egyenlő a nemmel.
Ha meg egy hazaútról van szó, akkor minek görcsölni? Itthon úgy sem kell költeni, hiszen nem hetekre jöttök és a vendéglátók ilyenkor úgysem hagyják, hogy elmenj étterembe, mikor az otthoni főzőcske sokkal jobb...
tovább is van mondjam még?
ui: a repjegy meg nevetségesen alacsony még magyar fizetésekhez viszonyítva is.
-
I_Am
veterán
válasz
Psychonaut #9544 üzenetére
Chrome-hoz nincs véletlen valami ilyen?
-
I_Am
veterán
válasz
hejesírásó #9019 üzenetére
Igen, nem tetszett visszaolvasni, mert sok dolga tetszett lenni egész nap és csak látta a cikket.
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
ne_nezze #7705 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy mivel nem ma kezdtem itt 99%-ra veszem, hogy nem az első nicked a fórumon a jelenlegi. Kevés az olyan olvasó, aki csak olvasni jár fel rendszeresen és nem szeretne hozzászólni és regisztrálni.
A tartós tejes rész mögött ott a smiley, de tedd a szívedre a kezed és mond meg, ha nincs igazam.
-
I_Am
veterán
válasz
ne_nezze #7699 üzenetére
Hmm....
"nehogy már olyan legyen mint nekik"
Ezt hogy is értsük? Valami problémát okoztunk számodra az itt eltöltött 115 napod alatt?
szerk: tavalyról? Na azt hiszem ideje lesz akkor kicsit munkálkodni megint, mert látom valaki nem szeret minket és véletlenül ezt a tudtunkra is adta. Tartós tejet már ne rendelj a fórumon és köszönj el mielőbb mindenkitől.
-
I_Am
veterán
válasz
philoxenia #7691 üzenetére
Oké, Te fotózol én sminkelem és öltöztetem Őket.
-
I_Am
veterán
Chopperező Mikulásod van már, ami a Born To Be Ride-ot énekli és fekete bőrkabátban nyomul a motoron?
Nekem van, meg egy részeg szaxofonos is aki a hintaszékben nyomja a jazz-t.
(nem, nem Race-re gondolok, hanem csak másolatra.
)
-
I_Am
veterán
válasz
philoxenia #7666 üzenetére
Ő asz enyém!
Cakissz asz enyéém!
A dlágasszágoom!
-
I_Am
veterán
válasz
philoxenia #6936 üzenetére
java runtime lenne a hibás? Pedig friss, esküszöm.
Ráadásul Chorme-al nézem, szal még plugin sem kellene hozzá.
-
I_Am
veterán
válasz
philoxenia #6932 üzenetére
Azt ne mond, hogy nálad igen, mert akkor megyek én is szervizbe.
-
I_Am
veterán
válasz
hejesírásó #6895 üzenetére
yin és yang
ha már helyesen akarjuk írni.
-
I_Am
veterán
Francba!
Átnéztem az egész topicot és fel sem merül a nevem. Tenni kellene valamit a dologért, hogy bekerüljek. Mondjuk a fél on-topic kap 1 napot akkor valaki beírja a nevem?
Viszont PeterkeT javaslatát, miszerint a legfrappánsabb jelzők kikerüljenek a nevünk alá, támogatom.
Hatalmas ötlet.
-
I_Am
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest