- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
ludsimon #21506 üzenetére
pedig az volt a legolvashatóbb, mert a színek amennyire lehetett, harmónizáltak egymással. ez az új sokkal hosszú távon zavaróbb, ez a kékes szín mosódott és nehezebben kivehető, miközben a háttér és a szöveg erős színellentéte nem valami szempihentető.. de szigorúan szvsz.
mindegy, szokjuk majd úgyis idővel, ha más nem lesz -
fokukac
nagyúr
válasz
ludsimon #16372 üzenetére
ismerem ezt az érzést...
én úgy 3 éve voltam már nagyúr is, de aztán a nem szakmai hozzászólásokat ledegradálták, engem meg lefokoztak addikttá...és mivel már vagy 5 éve nem fejlesztettem gépet, szakmailag nem pörgök, csak itt szólók be ezeknek a hülyéknek... de már csak kábé 2 év, és nagyúr leszek megint
-
Sipi16
őstag
-
kételkedem
addikt
válasz
ludsimon #16320 üzenetére
Vagy mehet gyalog, mint Balog. Tény, hogy lassú, azonban ingyen van, zsebre rakhatod a kezed, nem akar eltaposni minden sofőr stb.
Szerintetek ő mit akar közölni:
Szevasztok!
Mi előtt feltelepíted inddics újra a gépet!
Remélem megszűnik a fekete képernyő.
Windows 7 64bit-en futamot. -
-
Winner_hun
félisten
válasz
ludsimon #16192 üzenetére
de viszont
Így nem igazán illik használni
A fogalmazás is fura 1-2 helyen.
Imagerz meg szintén felejtős, idő után törlik a képet, úgy meg nem sok értelme van.
A Digitális fényképeim topik amúgy nem lett volna jó -
válasz
ludsimon #15451 üzenetére
Semmi különös,csak a hóban bicikliznek
Nem rég volt a top Gear-ben egy ürge.Északi sarktól kezdve,mindenhol volt.Lefagyott 4 újja és 2 hónap után inkább levágta maga a garázsban
Azt mondta,hogy az észai sarkon volt,ahol kevesebb mint -100 fok volt.a Földön a leghidegebb -89 fok volt így nem tudom mennyire igaz,de a légkörben elég magasan még hidegebb is van.
Az biztos,hogy nem mennék arrafelé nyaralni.Jó nekem a tengerpart -
venember83
nagyúr
válasz
ludsimon #15422 üzenetére
Francokat, a helyzet vázolását innen-onnan fizetett, "objektív" szakemberekre bízom! Ők tudnak beszélni, akár mellé is. Max a véleményemet osztom meg. Ha akarom. De most nem. Most legszívesebben dug... vagyis nem. Most azt sem. Jóccakát.
Pisztillus: Jókat kérdezel. Nem szoktam A vitamint reggelizni s béta karotint se ebédelek.
Legutóbbi átfogó orvosi vizsgálatok szerint testem egészséges, minden funkcióm rendben van. Bár vitaminkészletet kétlem, hogy mértek volna. Ha eszek A vitamint és béta karotint tartalmazó étrendkiegészítőt, vagy valami gyümölcsöt, ami tartalmazza a fent leírt két cuccot, akkor tuti a javulás? Vagy, mint mindig lehetnek más okai is? Vitaminhiányra utaló jelről nem tudok, különben, ha ez bármit is számít. Ja, apró kérdés, miben van mindkettő? A sárgarépára tippelek, legyek nyúl?
-
ludsimon
veterán
válasz
ludsimon #15080 üzenetére
Na, hát ez az a film amit még egyszer tuti nem bírnék végig nézi.
Az egészből 10 perc volt jó rész. Most el is ment a kedvem a filmnézéstől, nem igaz, hogy csak ilyen ratyi filmeket tudnak csinálni 2009-ben.
Maga a történet az jó volt, de a forgatókönyv, hát....
SPOILER!
Mikor a csávónak levágták a kezét ilyen hús vágó bárddal, vagy mi is az, meg a végén mikor a helikoptert várták, akkor történtek még izgalmas események, ennyi izgalom volt.
/SPOILER!Holnap meg suli, úgyhogy jó beszélgetést estére!
-
tildy
nagyúr
válasz
ludsimon #15199 üzenetére
Az enyém se lett jó, pixeles lett. 1280x800kellene.
Sipi:
tiszta penész az ablak alatt a fal, kétnaponta töröljük az ablak felett a plafonról a párát. Különben ránkcsöpögne.
Ezek se a téli gumit, se a szigetelést nem ismerik...
Odalenn jobb idpő van,a konyhában kb 21 fok. De itt fenn... jó ha 15-17. -
coqito
tag
válasz
ludsimon #15104 üzenetére
Akkor ha majd megoldható úgy hogy a tápot amit beviszek hogy hibás ráfizetéssel vehetek helyette egy Chieftech 400W akkor annak örülni fogok, bár nem tudom hogy anno menyiért vettem
De tiszta dilemmában vagyok mert sata vinyót akartam volna venni egy 1t -at BrüHüHü
NoLF: Most is az volt, és elég sok gondom volt vele! De meglátjuk hogy egyáltalán lesz -e levásárlási lehetőségem ...
-
hejesírásó
senior tag
-
Mawyx
őstag
válasz
ludsimon #14894 üzenetére
Nem illene bele, nem rejtőzne el benne, hanem kirikítana, hogy mit nyomjak, aszondaná, hogy iiide bökjél ni
De fa*a, hogy megint nem tanulok csak a gépet nyomkodom
Felhív anyám délben, hogy mit csinálok. Mondom az ideg szétb*, holnap vizsga. Csodálkozik, hogy holnap??? Leordítom, hogy amúgy is ideges vagyok, holnap hát, azt mondtam, nem, hát de, akkor meg mi van. Aztán mondta azt hitte szombat van. Hívja fatert is és már majdnem megtérítettem őket, mikor csöngettek hozzájuk. Jött a szomszéd persze megint kölcsönkért vmit és a szombat nyert. Mondom rég örültem így szombatnak
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Könyvajánló
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest