Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz ludsimon #4809 üzenetére
Nagyon gáz...
Mondom, előbb angol, utána magyar, és konklúziólevonásGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #6409 üzenetére
Hát igen, ennyi erővel én már stylist lehetnék. De komolyan, a munkáik alapján úgy látom hogy úgy válogatják őket mint régen a rendőröket.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
aXXon
őstag
válasz ludsimon #6427 üzenetére
Gondoltam majd jól átjön a hasonlóság : Devil Nóri sérója <---> Alien buksija
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Killing
addikt
-
NoLF
veterán
válasz ludsimon #6483 üzenetére
autó kötelező, allianztól mentem az allianzhoz
nem, gondoltam sokkal jobban járok, ha nem a legolcsóbbat választom amit ajánlanak, hanem egy annál drágábbat. így esett választásom ismét az allianzra.
(hülye kérdés, hülye válasz )
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #6567 üzenetére
Nekem csak egy 45 fokos fordulat balra, és máris látom a TV-t. Ha valami érdekel miközben zongorázok a billentyűzeten akkor átváltok TV nézésre, majd vissza.
És persze közben nyomogatom az F5-öt.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz ludsimon #6610 üzenetére
Azért te sem vagy piskóta, ami azt illeti - kaptál egy választ és ahelyett, hogy megköszönted volna, nekiállsz minősíteni a jó szándékú fórumozót
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pisztillus
senior tag
válasz ludsimon #6610 üzenetére
Pedig ez a megfejtés a "kódolásra". Párszor előkerül ez a téma, ezért született az a hozzászólásom. Ja, és a sértegetést kéretik mellőzni!
Hű, banyek, venember megöl, elfelejtettem kiszedetni a modokkal...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Tim82
félisten
válasz ludsimon #13062 üzenetére
Én el tudom úgy képzelni, hogy a szüleim nem szólnak bele mindenbe. Ha te nem tudod, az szegényes képzelőerőre vall.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Red Dead Redemption PC teszt
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika