Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Igazából rosszul fogalmaztam. A 14 nap tényleg felesleges. A bekapcsolásnál sok minden eldől. Ha nem lát a vásárló hibát és nem tapasztal problémát akkor ugye egyre kevesebb az esély, hogy az pont a 11. napon jönne elő, főleg ha addig ment már 50+ órát.
Szóval: Az első 40-50 óra a kritikus. A hibák nagyrésze jelentkezik már ekkor is. Ami ezek után lép fel az csak jóval később fog. -
Quadgame94
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én nem írtam oda hogy örök élete lesz ezt már csak te teszed hozzá. Megy ameddig megy, ez senki nem tudja megjósolni. A "nem lesz baja" azt jelenti, hogy garanciális időn belül nagyvalószínűséggel nem fog elromlani.
Ha Samsungon lenne DV már rég S90C-m lenne az biztos. Szóval egyáltalán nem a szerviz háttér miatt döntöttem az LG mellett. Ha meg elromlana az biztos, hogy rájuk szállnék és addig nem nyugodnék, ameddig nem javítanák vagy intézkednének. Már telefont kellett javíttatnom náluk. Nagyon hamar ment minden.
-
torma1981
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy akinek pl 77-es tv van azt pont nem talpra teszi. Az már a súlya, mérete miatt is sokkal biztonságosabb a falon, mint egy instabil állványon pl. Kisebb tv-k az okés, de ekkorát már tuti a falra tenném csak. Már lehet 65 colosat is. Külföldi tesztelők is szinte mind a falra teszik fel otthon a tv-t.
-
gooool
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Éjszaka még én is kutakodtam mindenfelé és megleltem, nem lettem boldogabb.
Úgy fest néznem kell hozzá egy VESA talpat, és azzal kiváltani a gyárit, szerencsére találtam erre alkalmas állványokat, remélem jó lesz.
Illetve azt is, hogy a TV is beválik.
Köszönöm a segítséget.

-
Lujo123
junior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
A félreértés szerintem abban van, hogy általában a leakciózott termék, nagyon valószínű, hogy visszaküldött. Ez esetben viszont elárazásról volt szó, nem hagyományos "visszaküldött" akció volt. Akik tudtak vele élni nagy valószínűséggel a legjobb ár/értékű tv versenyt megnyerték

-
fulton
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
Én raktam rá UHD HDR anyagot amit elérni neten, de nem voltam hasra esve. A 3D anno nagyobb durranás volt nekem. Egy FHD szebb nekem mint egy UHD Hdr. Pl néztem az "egy igazán dühös embert HDR ben" és rendesen sercegett a kép, vagy minek nevezik.
Az hogy 1m a tv, nem egyenlő azzal hogy nem éri meg 1080p anyagot nézni rajta, mert maga a megjelenítés sokat dob hozzá a filmhez. LCD vel összevetve. Nyilván nem csak azért vesz ilyen tv-t az ember mert akkor innentől 40-60 Gb os UHD akar csak nézni rajta. Mindössze annyit jelent, hogy nekem jobban tetszi ka természetesebb 1080p filmek, és helyet sem sokat foglalnak. Ami nem mellékes, 60Gb os verziókkal szemben.
-
Rogiii
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

inkább mm.

Vhiktor