Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
maci74
üzenetére
Igaz, hogy S90C -t használok, de nekem BN59-01315B van hozzá. Ott az INFO gombra kijön, hogy milyen műsor megy a TV -n. Ha pedig mégegyszer megnyomom, akkor kijön az adott műsor leírása is. A műsorújság pedig a GUIDE gombra jön ki.
Most vagy S95C -nél van valami komplikáció, vagy ennyit számít az, hogy a távirányító A vagy B.
Szerk.:
Jah és a távirányító eredeti, nem utángyártott. Egy másik Samsung tulajtól vettem, aki korábban ezt kapta a TV -hez, de sosem használta, mert nem szereti a sok gombos távirányítókat.A kábel közvetlenül megy a TV -be. Nem használok szolgáltatói boxokat. Így az univerzális távirányító részét sem.
Egyébként nálam ez nem dupláz.
-
Yodamest
veterán
válasz
maci74
üzenetére
Nekem 95b-van, ami bevált itt sok próbálgatást követően az a filmmaker, annyi változtatással, hogy a kontrasztjavító low-ra be van azért kapcsolva (anélkül egyszerűen túl sötét) és a maximum fényerő pedig highról mediumra van téve. Így pont jó a dinamika/fényesség nem túl “ragyogó” de mégis életteli és kontrasztos a kép. Ez most a hdr, de az sd is ugyanez a metodika, csak ott az alap medium maximum fényerő off-ra van téve.
-
szkutyi
addikt
válasz
maci74
üzenetére
Anno Pestre utaztam egy Sony készülék miatt.(Előre oda szóltam hogy tegyék félre.)
Már vártak, és azzal kezdték hogy meghallgatom-e őket? (Tudták hogy vásárolni fogok, nem hiába utaztam 150km)
1.5 órán keresztül húztam az agyukat, voltam már barát, sógor, minden is, aztán amikor mondtam hogy na hozzátok a sony-mat had fizessem ki, már nem voltam barát....cipekedni sem akartak segíteni, de ezt egy panasszal tudtam orvosolni...
. -
John D'oh
senior tag
válasz
maci74
üzenetére
A MM-ban anno én is néztem az S90C-t és és az S95D-t is, és egyáltalán nem nyűgözott le. Ennek ellenère azt mondtam otthon is látni kell mert úgy az igazi, max visszaküldöm. És mennyire jól tettem, eszméletlen milyen képe van, olyan színeket látok amiről nem is tudtam hogy létezik

-
szkutyi
addikt
válasz
maci74
üzenetére
Mindkettő tökéletes számodra!.
Ami miatt NEM választanám a samsungot: beragadt gamma, és kétes frissítések( volt hogy mindig elrontottak valamit)
Ami a Samsung mellett szól lg-vel szemben: nagyobb szín fényerő... (Homogénebb panel-bar épp most mutatott valaki egy eleggé bandingos samsungot)
Én LG c3-rol.tudok mutatni pár képet..(kalibralt a tv) [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
másból nem áll az MM tv osztály csak samsung
Vhiktor