Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez nem semmi.

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Van az LG-nek ilyen önkéntes garanciavállalása a webshopos(nem hivatalos viszonteladótól származó) tévékre. Azokhoz egy többnyelvű A5-os garifüzet tartozik, és csak az itthoni számlát kérik bemutatni. A tévéket is be lehet regisztrálni az oldalon, és ott online igényelhető, követhető a folyamat. Tehát 2 évig ez működik a tapasztalatok alapján. A leíráshoz annyit, hogy elvileg csak Bp-en van kiszállásos javítás. De mivel önkéntes, akár meg is tagadhatnák, és akkor maradna a bolti garancia. A Samsung például csak 1 év garit vállal a tévékre, amit nem az itthoni képviselettől van.
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ezt én is tudom... de ha van Magyar nyelvű garancia, akkor a cserét is az LG bonyolítja. Ennek a feltétele, hogy szerződött LG partner legyen a forgalmazó, de a Digitalko nem az. Persze nem dől össze a világ, csak akkor ha a Digitalko tönkremegy és nem lesz aki cseréljen.
Míg szerződéses partner esetén az LG magára vállalja a csere költségét is, hiszen ők voltak az importőrök. Ez lényeges különbség azért szerintem, de ettől azért nem fogok sírva fakadni... viszont lehet, hogy valakinél ez "perdöntő" lehet.(#4782) Ijk: Én is...

-
kutyuska
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogy érdemes megnézni egy adott gyártó garancia feltételeit is egy esetleges külföldi vásárlás előtt.
A LG-hez semmi köze. -
kutyuska
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
vagy a Panasonic..[Pan European Guarantee – Páneurópai jótállás
]. -
Bibgr0
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Felhívtam az Alza-t. Cseh garancia van rá és ezt a TV-t nem hozzák házhoz; az üzletükben kell átvenni és Te viszed haza. Ha gond van vele, hozzájuk kell visszavinni és Csehországba szállítják garanciáztatni. Törvényileg 30 napjuk van erre és elmondásuk alapján ezt tartják is.
Közben az MM-ben megerősítette tegnap egy LG-s képviselő, hogy nagyon kevés üzletnek van LG Európai szinten érvényes garanciális szerződése. Az Alza nincsen ezek között.
Olyan mintha az edigital nyitna üzletet Csehországban és itthonról szolgálná ki a vevőket. Az Alza is otthon nagy.
+ itthon is bele lehet futni más cégekbe akik kintről hozzák a termékeiket. Pl a Telekom is németországi központi raktárról szolgál ki minket.
Szóval olcsónak tűnik nagyon, de nem sarki kisbolt az Alza. Persze semmi sem biztos a jövőre nézve :-)
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Van olyan webáruház ahol fals dolgokat árulnak, árultak aszt eltünnek(tek) a zsével?
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"Nem esetleg, hanem biztos .... Pl. az emlitett Avatar 4K HDR "kölcsönzős" verziója sokkal jobban mutat egy nem 4K és nem HDR OLED-en is .... érdekes és elgondolkodtató ...."
Nem biztos, hogy az így lett eredetileg elkészítve.

Bár mivel szinte az egész 3d-ben lett felépítve, lehet vele szórakozni utólag is.Azért a 3d-s verzióhoz nem ér fel a 4K/HDR-es sem.
Ha hasonlítgatni akarsz akkor nézd meg a Planet Earth II HDR-es és nem HDR-es verzióját.
Ott sokkal jobban mutat a HDR. És az biztos úgy is lett eredetileg elkészítve. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mikor is lesz pontosan?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Rtings-re én is gondoltam. Van 9100-as kalibrációjuk, aminek a beállításait én is használnám magamnak, de ha sarlatánok, akkor inkább nem. Viszont mi van helyettük? Van egyáltalán, aki oledet kalibrál ma M.O.-n?
Ha lenne ötleted, szívesen hallgatnám/olvasnám.
(#4722) torma1981: Akkor nagyon jó a szemed. Csak egy példa arra, mekkora legyen az optimális nézési távolság... Mindenesetre FHD-hoz 55" esetén 2.2 m lenne. Ez nálam alig tér el. Ennyi...
60"/4K viszont nem kicsit más nézési távolságot kívánna... ha Te ennek ellenére 3m-ről nézed, az a te dolgod. -
Dadan01
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Rtings C7 ajánlása alapján van rendesen beállítva.
-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
tök lényegtelen volt bemásolnod, teljesen egyetértek

tényleg nem veszekedeni, vagy kötözködni akartam, csak megjegyeztem hogy most fizettem mind a két helyünkön a TV-t és kb. hasonló csatornakiosztás mellett a UPC és a T párszáz Ft eltérést mutat (digi errefelé nincs, kertvárosba felénk nem mozognak csak a panelt szeretik a madzagolás végett) -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ráadásul úgy, hogy alzán már 487ezer a b7.
-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"a "borsos" előfizu mellé
"
- van UPC-s TV előfizetésünk is meg T is, a Telekomos kb. ugyanannyira jön ki (nem Magenta). -
Rbert
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Próbáltunk azért korrigálni rajta...
-
krx21
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azt csak nem várhatod el, hogy mindegyik tv-t, műszerrel bekalibráljanak ilyenkor?
-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor mesélj mivel lesz szebb a kép? Mint a mostani? Amikor már ez is gyönyörű.
-
Gaben360
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ugye nem rég óta vagyok oled tulaj,és mindössze full hd-tud,én bőségesen elégedett vagyok így is.
Biztos jó a 4k meg a hdr,de az nem ennyibe kerül,hanem a duplájába,nekem nem ér annyit főleg tartalom híjján.
Épp ezt írtam a múlkor,hogy ameddig nem normalizálodik a helyzet,hogy mit is akarnak a gyártók bt.2020,hdmi 2.1,hgl,hfr,8k qkuled meg ki tudja mi,addig én boldog leszek a 910v-vel is.
Ennyiért vehettem volna 4k lcd-t is,de.....minek,még a"prémium" samsungok is szarok. -
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Mi ez a nagy BT2020 mánia? Semmi extra. Túl misztifikált dolog szerintem. Nem hiszem hogy annyi extrát tudnának hozni be jövőre. Mibe tudnának javítani?
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Persze, ezért írtam, hogy "demokrácia van, mindenki azt vesz amit akar".

Szerencsére van választék.A családunk egyik barátja egyszer anno mutogatta nekem az új csaját az okostelefonon lévő fényképalbumban. Mondván, hogy szerinte "a világ legszebb nője". Mondom neki, "rendben, mutasd ha már ennyire ódákat zengesz itt róla..."
Kinézetre kb kisebbségi ribanc kinézete volt a 18 éves kiscsajnak, mellesleg még jó rondának is tűnt.
Persze ez csak a külső... ettől még akár lehettek hatalmas belső tartalékok is.
De a srác bele volt habarodva, neki ő volt a "legjobb".
Kinek mi az igénye.
Engem nem lehet arra rávenni, hogy ívelt tévét vegyek, de ha valakit nem zavar = hát vegye.
Fogyassza egészséggel.
-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Alapban is jobbak. Pont ezek miatt. A 4k sokkal szebb mint a FHD. Főleg hogy felskáláza a tv az FHD tartalmakat. Ez nem elég?
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Már önmagában az ívelt képernyő hiánya megér ennyit.

-
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Pontosan azért drágábbak. Azért nem mindegy hogy 4k vagy FHD. Akár a HDR sem mindegy. Amúgy nem 2x annyi. A Telekomnál 498k a B7. Nem sokkal drágább mint a régebbi tv-k.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ez megint nagyon igaz. A Panasonic eladása közben jöttek visszhangok arra, hogy LG oledre cserélem a plazmámat. Nem egy közülük kinyilatkoztatta, hogy ő bizony a büdös életben nem venne LG tévét. Úgyhogy létezik az az ellentábor és van gond a fejekben is...

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szerintem is becslés volt a 30e óra, hiszen nem volt kellő tapasztalat. Pontosan erre gondoltam, amikor olvastam erről itt a fórumon, meg egyéb helyeken.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Csak így behozzák a futárok.

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Most jobb lett ...már nem izgulok.

De az amúgy szar kép még szarabb lett, csak fényesebb.

-
krx21
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hű, ezt rossz volt nézni...

-
rendon
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor úgy mondom hogy, még a vastag régebbi változat

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Félek is, mint ördög a tömjénfüsttől, de elmenni nem tudnék/tudtam volna érte, mert annyi volt ma a dolgom.
A péntek többnyire agybaj a munkahelyemen. Bízom benne, hogy a transoflex nem olyan brutál, mint a többiek... Majd kiderül..
Gaben360: Ja, elment... és gondolom/talán hétfőn megjön. Rosszul fogok aludni a hétvégén.

-
Rbert
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ha ha ha...
Jó lesz az olcsóbb is... Annyi csak lehet ,hogy idén más színre fújták a kávát.de a specifikációba beírtak még vagy 4 értelmezhetetlen szót ,és azt mondják,hogy mennyivel jobb lett. -
Rbert
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ha esetleg hasonlit a menüje az LA,LM szériához akkor kikapcsolom a TruMotiont,legalább annyit látok,hogy mennyire' röcög' az LCD -hez képest
-
Rbert
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Viszem magammal külső HDD-n ezt a filmet és letesztelem. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Lehet a telefonod ilyen vacak, de semmit nem látni a sávosodásból..?

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Na igen, ez valóban fekete. Még lcd-n keresztül is.

Azon gondolkozom, miért csinálnak ilyen "elrettentő" teszteket? Gondolom az lcd-s ellentábor ezzel akar bizonyítani. Mindenesetre rendesen rám hozta a frászt. Az még kérdés, hogy valós körülmények között mennyire látható ez a foltosodás/csíkozódás. Vagy nagyon nehéz összehozni az ennyire látványosan rossz képet ?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nyilván az is fontos, hogy látványos legyen egy film - illetve az is ad az értékéhez valamennyit. Azonban a baj inkább az, h az igazán látványos filmek nagyon rosszak
Nyilván nem anyagi okai vannak, egy látványos filmnél nem hiszem h a cgire szánt pénzt a forgatókönyvíróktól vonnák meg, inkább csak arról lehet szó, h az egyszerű buta filmekre több az érdeklődő, akit csak a látvánnyal meg lehet venni... Nomeg remake reboot prequel hátán mindenhol. Azért van 1-2 szerencsés kivétel is, hogy HDReset említsek, az Arrival pl szerintem minőségi film, hamár nagy büdzsé, s hdrben is elérhető 
-
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen... csak hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy FILM bizony nem ezektől jó.

Hanem először is van jó forgatókönyve, története, azután jók a karakterek, színészek... megfelelően el van készítve stb... minden csak ezután jön.
A HDR is, a 3D meg a *** stb.Ha maga a film szar VHS minőségben, az még nem lesz jó HDR/4k-ban (sem).
-
mexel
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem bútor, fal, az ajtót kellene kisebbre venni hogy beférjen
Nem nekem kellene, csak én intézném szülőnek, még teljesen tanácstalan vagyok mi legyen típus, rendszer tekintetében. -
Gaben360
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Pont ezért nem vettem 4k-s oledet,meg persze az ára miatt.
Mire eldőlnek a szabványok és nem nagyon lesz új ficsőr évente,addig kihúzom nagy nehezen a 910-el.
Bár nekem ez is bőven elég amit tud produkálni,tegnap a trónok harca odab@szott rendesen,főleg lcd után. -
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Sorozatoknál is van ami baromi látványos hdrben, pl a Marco Polo ilyen, illetve azért van 1-2 film is, de igen, nyilván a 2 perces demok az igazán állejtősek, hiszen ott kifejezetten az előnyeit élezik ki

(#4420) dgyuri0123 De pont h a hdr nem a magas fényerőről, hanem a magas dinamikatartományról szól.
Itt pl 2percnél pont azt emeli ki, h sdrnél túl fényes
Amikor van valami fényes, ott az árnyékos részek is látszanak, amihez egyrészt nyilván spéci kamera is kell, másrészt kijelző is. Tényleg érdemes megnézni vmi rendes paneles tévé esetén 
A 3dnek meg akkor adhatsz esélyt lgnél a passzív szemüvegeivel
?(#4422) torma1981 Ja, én is vhsen nézek mindent
Egyébként igen, a bt2020 még csak kialakulóban van, lesz majd hfr, meg jobb színlefedettség, magasabb nit stb. Mi ezzel a baj? Végre beindult kicsit a tv piac, a sokévnyi nyüglődés után... -
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ja majd kitalálnak minden évben új formátumot amit persze a régebbi tv-k nem támogatnak. Ez a biznisz.
-
krx21
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Pontosan. Elektronika, illetve a vezérlés módosítva lett.
Talán a 2018-as panelek tudnak majd 1000nit-et... -
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
"Az benne az üzlet, ha esetleg nem veszed észre ..."
Bezony.
Vagy észreveszi, de nem meri visszavinni.
10 emberből - hasonló hiba esetén - szerintem 8 nem viszi vissza.- 2 észreveszi, de bemeséli magának, hogy majd együttél vele,
- 2 észreveszi, de amikor a haveroknak/családnak mutogatja, akkor a hibát elfedi, takargatja
- 2 észreveszi a hibát de nem meri visszavinni és konfrontálódni az eladó céggel.
- 2 nem veszi észre
- 2 észreveszi = visszaviszi és kicserélteti, visszaszerzi a zsozsót.Ezért biznisz.
De be lehet helyettesíteni bármilyen terméket, szolgáltatást. Bármit. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Annak az ára jobban kellene szerintem neked is.

Samsung reklámfilm helyett egy cikk: Philips OLED vs. QLED Shoot-out results! -
daneel_hu
addikt
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azt megerősíthetem, hogy az E6 után nagyon nehéz bármi máson nézni bármit is...

(pedig van otthon plazmatévém, nem is szar) -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor ezek után részemről no para.

Csak vigyék el a jelenlegi tv-t. Remélem mihamarabb írhatok élménybeszámolót. Addig is olvasgatom az Oled fórumot.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
És (#4326) Partizan182
Kösz a választ srácok. Akkor nem parázok emiatt. Így azért másképp fest a dolog. Amúgy a plazma sem tökéletes... Pixelhiba nem zavar (különösebben), amíg nem feltűnően (zavaróan) sok és persze sem tesztábrákkal, sem nagyítóval nem áll szándékomban vizslatni.
Filmnézés közben (2.5m-ről) ne lássak ordenáré rondaságokat, ez lenne a lényeg. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Rájuk írtam no meg érdeklődtem a fekete péntekről is.
Német gamer bolt. [link] -
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Neme? Hdready, fullhd, 720p,1080i,1080p, bluray, hd-dvd, dvb-d, dvb-t, még (digitális) videókazetta is volt HDben.
Ehhez képest most van a HDR10 meg a Dolby vision. Samsung tolja a HDR10+-t, meglatjuk mi lesz belőle. HLG meg standard broadcastingra. Sose volt ilyen egységes a tv piac ha új formátumokról van szó.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Annyira amennyire pl a HD-t. Emlékszel, amikor először megjelentek a HD ready TV-k mennyi HD anyag volt? Semennyi.
Mostmeg ugye. Mindig a techno húzta a kontentgyártást, a legtöbb rendező a fél karját odaadná hogy ne a REC709 -ben kelljen szorongani, ez kompromisszum ami senkinek se kell. A 3D nem ilyen volt, azt a studiók tolták hogy el lehessen kérni a +5 dodót a mozijegyért, meg aztán a Samu hogy váltsál tévét. Kreatívok (1-2 kivétellel) a hátuk közepére kívánták a 3D konverziókat, sokan nyilatkozták is hogy a 2D verzió az ő preferált változatuk. HDR-nek ellenben mindenki tapsol.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen, content nincs nagyon (ami van az is 2K intermediary-t használ mozinál), de most nem erről van szó, hanem hogy mennyire vannak még fejlődési távlatok az Oled technóban.
Szerintem vannak, kilóméterek, nem csak a meglévő szint csiszolgatása.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Itt már csak a szolgáltatással és a mérettel fognak játszani egy darabig. Tényleg a drágább dvga-hoz adnak esetenként játékot. Egy ilyen drága készülékhez nem járna egy wellness hétvége?

Lg.com- on olvasni hogy 6hónap netflix előfizetés jár az oledhez. Itthon számíthatunk bármi hasonlóra? Vagy ha mást nem, egy virgácsot.
Madwe csak van gyenge pontja ami 5 6 év múlva megfárad. Jóesetben.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Köszi. Csak nem te is sztereóra váltasz, hogy eladod a házimozid?
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
LGD nyilatkozataiból indulok ki, van tökéletesen működő 3D filterük de nem teszik rá a 3000USD+ Oledjükre mert senkit sem érdekel.
És tényleg, ismerőseim 80%-ának 3D képes tévéje van, senki sem néz rajta 3D cuccot pedig megtehetné.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Az otthoni 3Dt nem a technológiai korlátok nyírták ki hanem a fogyasztói érdektelenség. És az nem felbontásfüggő.
Egy esetben tudom ezt elképzelni, ha kijön valaki egy fasza glasses-free 3D technológiával. De most minden gyártó fényerőt meg színteret kerget, szvsz senki se fejleszt 3Dt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ahoz az kéne hogy hazaerjek amikor süt a nap
de valóban, fényben én is feltolom valamennyire... -
torma1981
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Helyes.
Minimum. 
-
atom18
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ki tudja... Lehet valamelyik alternatíva

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Rajta vagyok az ügyön. Elkaptam mint floki a lábtörlőt.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Engem már nem nagyon izgat. Ezért vagyok az oled topikban. Mindeggyik lcd led táborban van valami gebasz, itt meg csak dícsérik. Aszem oledet akarok.

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem a +garis árról beszéltem, sajnos. Ahhoz képest inkább sokkal kevesebbnek kellene lennie.

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Volt most olyan 2017 es samu a miskolci mm ben ahol 180ezerbe számolták be a sajátot.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Láttam a napi "árfolyamot". Nem is nagyon tudok a seggemen megmaradni, de kénytelen leszek. Van egy keret, amit nem léphetek túl... és ez még mindig több egy kicsivel. Ja, ez van, ha nem vet fel a zsé'...

-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Azt figyelem mint állat, hogy mikor lesz "végkiárusítás" 910-ből és azonnal repülök... Na, ez is kockázatos dolog, de nem tehetek mást "asszonyfaktor" miatt. Nincs mese, van mikor nem ér semmit a "józan" érvelés..

-
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nem éri meg a ráfizetést.
-
krx21
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ezek HDR lámpák?

-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ne haragudj.

-
claire78
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Vajon mi mást is várhatnánk el a Prohardver BFI egyesületének az elnökétől és szónokától.
Szerintem ezeket a betűket már régen törölték volna az abc-ből, ha nem emlegetné ennyiszer.
A másik rigmus a nézzünk 1.5 méterről 65-75" tévét. -
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szórjál homokot a szemedbe, majd attól elég gyorsan pislogsz hozzá.
Az a gond hogy a valóság nem 25 meg 50 fps, de gondolom fogalmad sincs az egészről, ezért írsz újabbnál újabb okosságokat.
-
junior11
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére

-
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Hm érdekes ez a nagy villódzásellenesség, akkor lehet hogy tűzre kell dobni az összes bfi-s tv-t és gamer monitort. Képhomogenitás meg nyilván nem előny, ott te úgysem látoda különbséget.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Vagy vegyen olyan szemüveget ami villog magától
kicsit meg kell mókolni az aktív 3ds szemüvegeket s kész is a home made bfi 
-
index31
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
BFI-vel nincs meg oké de akkor a mozgás penge

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Egyébként én nem is az "elavultsága" miatt nem venném, hanem lehet az a pár darab még forgalomban lévő, ide oda utazik az országban mert mindenki visszaküldi valamilyen hiba miatt aztán keresnek vagy várnak megint egy madarat. Lehet már az összes mm es alkalmazottnál megfordult egy kis konzolparti kapcsán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Franc aki megeszi ezeket a rafkós vágottszeműeket.
Kellene már egy videoton oled!!!!!! -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Akkor nem új.
ha mindenki csak lg oledet venne azért az elég nagy kasza. Samu meg csak pislogna mint a huggyozó malac.
Melyiket adják ennyiért? -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
zavin kívül nem nagyon ismerek megbízható boltot. A német árukeresőben 550ért van a legolcsóbb b7es szal az nem pálya.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
1,5-2m-re kell a 65", ha nem csak dísznek vagy tevezesre kell hanem rendes hazimozira.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én csak helyeseltem.

Ijk: már ez a szint is meghaladja a mögötte álló gazdasági helyzetet sajna. 1millát kell beosztanom. Tv hangfal erősítő robotporszívó.

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ha az uhd és az 55col fixx akkor a legolcsóbb amit árukeresőn találtam az 499800ft és kitudja mikori kiadás. Azon a nyolcvanon már nem fog mulni legalább lesz egy két új feature.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A legolcsóbb verziónál mire gondolsz? Az uhd fontos lenne, ha már a méretet elengedem. Lehet karira beújítok egy xbox onex et.
Pro Koryak: du. Beszaladunk a miskolci mm be mert tegnap este már úgy beizgattam magam, hogy muszály meglesnem. De a vásárlás még várat magára még 1.5 hónapot. Jön még hozzá egy faszányos hangfal és egy frankó integrált sztereo erősítő no meg egy xiaomi robotporszívó. Szal nagy a várakozás.

-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen. Elképzelhető ez a verzió is.
Nálam nagy a dilemma mivel "hatalmas" tv-szeretnék, amit, ha kibontok az legyen az első szavam: anyád,mekkora!
Viszont lehet bekapcsolás után meg az oledre mondanám, hogy anyád, mennyivel szebb a képe.
Szal vagy egy samu av paneles pl. ue65mu8002
Vagy egy 2017-es lg lg65sj810v suhdVagy egy lg b7v
Jelenleg egy c650 es samut lesek aminek gyönyörű a feketéje. Nemtom hogy utánna mit szartak el vagy mit loptak ki az lcd panelekből hogy szürke lett de szerintem nálam emiatt gond lehet az ips panel.
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Szerintem átmegy a srác az lg-hez.😋
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Remelem hogy igy lesz. Nagyon várom es remelem azt az élményt nyújtja, amit várok. LB650v után azért lesz különbség. Beállításokat néztem, de akinek van mar tapasztalata, attól örömmel veszem a tanácsot. Még egy kérdés: Győrben kalibrál valaki?
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen oda. A Tesco csak a helyet biztosítja. A minőséget remelem az LG.😋
-
index31
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Őszintén nem keresgéltem többet. Az Rtings-et szoktam olvasgatni, így bukkantam erre is.
-
index31
tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ott a link

-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
En hiszek neked de a szememnek meg jobban.
A fehernel latszik a legjobban. Egyszeruen warm-nal sargas a kep. Odaraktam a kaibralt monitoromat amit referenciakent hasznalok a feher beallitasahoz es nagyon messze volt a tokeletestol. -
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Pedig már tiszta ideg vagyok. Már alig varom a beégéseket.😝 Én a Tescóba kertem. Onnan gyalog is hazaviszem.
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Én személyesre kértem, még nem kaptam meg. Győrben, hozzáteszem.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
IR élményem volt pont a minap: nappali módban (2.2 gamma 70 oled light) pici dinamikus kontraszttal kísérletezgettem (azóta kikapcsoltam mert nem mindenhol jótékony), ilyen körülmények között ment le a srácoknak a Happy Feet című vidámság.
Aki nem látta még: 90 perc a vakító fehér északi sarkon a pingvinek között, ráadásul szélesvásznú. Aznap este az időnek előtte kikerült trónosharcos, fal mögött sok a szürke alapon szürke jelenet, egyértelműen látszottak a cinemascope also/felső fekete csíkjai(nak halvány lenyomata).
Este valószű nem futott a kompi ciklus (910-esen nincs manual screen refresh funkció) mert másnapra megmaradt, harmadnapra eltűnt teljesen.
Tanulság nagyon nincs azon kívül hogy ha pár percnél tovább meg is marad a ghosting, egy idő után eltűnik.
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére

-
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Köszi, de tudok angolul és nem is értem félre. Számomra ez is beégés és ott is írva vagyon, hogy van beégés és maradandó is lenne. Az, hogy különböző trükkökkel elkerülik a maradandóságát már más kérdés. Próbáld ki, hogy nem használsz ilyen beégés elkerülő megoldásokat....
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Itt a lényeg, nincs screen burn in, csak image retention. Azaz nem beég, csak ideiglenesen ott marad. Nekem még sose jelentkezett, se tv logóval, se játék alatt a hud, pedig volt hogy fel napot ugyanaz ment... Aki pc képet teszi ki és böngészik, ott jelentkezhet, de az sem állandó...
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Abszolúte igaz.😊 Valami lejátszót kell vennem majd. Esetleg tudtok ajánlani? Bár a fórumot vegigolvasva(az egészet az elejétől😊) tudom pl., hogy a popcorn nem csak kukorica lehet.😊 És rajottem, hogy lemaradtam a technikával egy kicsit. De itt az ideje pótolni.
-
majorbe
csendes tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Asszem megveszem. Megyek melózni, majd benn szépen, nyugodtan megrendelem.😊 Igen én is attol tartok, meg tapasztalat, hogy karácsony környékén mindent letolnak a torkán a népnek drágábban. A jelenlegi LB650V-t is 20k-val olcsóbban vettem, mint ami a legjobb karácsonyi ajánlat volt.
Bár asszony morgolodik, hogy ne kapkodjak. Majd megbékél, ha látja a képét a cuccnak.(legalábbis remélem 😊) -
krx21
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
A nyeremény átadásról szeretnénk fotót!

-
Angelo69
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
AABB
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"

Szerintem ezeket a betűket már régen törölték volna az abc-ből, ha nem emlegetné ennyiszer.
A másik rigmus a nézzünk 1.5 méterről 65-75" tévét.

Vhiktor