Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Az a gond hogy a valóság nem 25 meg 50 fps, de gondolom fogalmad sincs az egészről, ezért írsz újabbnál újabb okosságokat."
Ez az egyik.
A másik pedig az optika amivel felvették. Általában ugye ez sem standard hanem többféle...Ha valaki a valóságot akarja látni, akkor annak az a rossz hír, hogy el kell menni és megnézni élőben.
Ellenkező esetben csak azt látja amit a videós, kameraman, operatőr, vágó, rendező és egyéb szaki akart vele LÁTTATNI.
Ez még sajnos sportműsor esetében is így van.
-
hm15
senior tag
Egyik legelhanyagolhatóbb kérdés, egyedül én látom ugyanolyan rossznak?
Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya. -
Partizan182
senior tag
Nem tudom min megy a rugózás, akinek annyira hiányzik a stroboszkópba való bámulás az vegyen panát vagy sonyt, mindkettőben van BFI, lehet számolgatni a csíkokat a tesztábrán.
Vagy nyomjon rá egy lightos interpolációt. Vagy ha annyira a plazma vibrálása hiányzik : tartsa meg a plazmáját. Misem egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya.
Vhiktor