Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Az a gond hogy a valóság nem 25 meg 50 fps, de gondolom fogalmad sincs az egészről, ezért írsz újabbnál újabb okosságokat."
Ez az egyik.
A másik pedig az optika amivel felvették. Általában ugye ez sem standard hanem többféle...Ha valaki a valóságot akarja látni, akkor annak az a rossz hír, hogy el kell menni és megnézni élőben.
Ellenkező esetben csak azt látja amit a videós, kameraman, operatőr, vágó, rendező és egyéb szaki akart vele LÁTTATNI.
Ez még sajnos sportműsor esetében is így van.
-
hm15
senior tag
Egyik legelhanyagolhatóbb kérdés, egyedül én látom ugyanolyan rossznak?
Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya. -
Partizan182
senior tag
Nem tudom min megy a rugózás, akinek annyira hiányzik a stroboszkópba való bámulás az vegyen panát vagy sonyt, mindkettőben van BFI, lehet számolgatni a csíkokat a tesztábrán.
Vagy nyomjon rá egy lightos interpolációt. Vagy ha annyira a plazma vibrálása hiányzik : tartsa meg a plazmáját. Misem egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem a Pana G20 és ST 50 ugyanolyan pocsék volt 24-en, mint az OLED. A technológiai hiányosságon, amit a filmek mozgóképként tárnak elénk, semmit sem javít a plazma. Ugyanúgy darabos, ricegős és remegős mindegyik technológián. Nem abban az értelemben vibrál ahogy a linkelt ábra mutatja és a plazmák technikailag tudnak és ami egyben engem nem zavar, hanem a kevés képkockából kifolyólag. Szerintem mára a plazmának semmi előnye az OLED-del szemben, inkább csak számos és erős hátránya.
Vhiktor