Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ursache
üzenetére
Mindig, ezt 5x visszaléptettem a fényképezés miatt. Ez 2021-es film, vagyis kb. 3 éve szippantottam le. Azt még kipróbálom, hogy ugyan ezt megpróbálom megkeresni és újra letölteni, hogy akkor is ilyen vagy nem. Mivel meg akartam nézni, leszedtem egy másik (nagyobb) verzióban, az hibátlan. De nem ezen múlik, néha szedek le 720p-s filmeket, mind hibátlan, és ez is az, ha régebbi tv-n indítom el. Olyan is előfordul, hogy valami csak FHD-ban, 3-5GB méretben van fent, ami már nálam is a siralom kategória, de ha nincs más leszedem, és hibamentesek az ilyen fájlok is - ezt csak azért írom, mert majd jön 1-2 fórumtárs, hogy csak 100GB-os full minden fájlokat nézzek, mert ha nem akkor ördög és pokol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Gyúrósok ide!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- S22 Ultra 512/12
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor