- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ursache
üzenetére
Mindig, ezt 5x visszaléptettem a fényképezés miatt. Ez 2021-es film, vagyis kb. 3 éve szippantottam le. Azt még kipróbálom, hogy ugyan ezt megpróbálom megkeresni és újra letölteni, hogy akkor is ilyen vagy nem. Mivel meg akartam nézni, leszedtem egy másik (nagyobb) verzióban, az hibátlan. De nem ezen múlik, néha szedek le 720p-s filmeket, mind hibátlan, és ez is az, ha régebbi tv-n indítom el. Olyan is előfordul, hogy valami csak FHD-ban, 3-5GB méretben van fent, ami már nálam is a siralom kategória, de ha nincs más leszedem, és hibamentesek az ilyen fájlok is - ezt csak azért írom, mert majd jön 1-2 fórumtárs, hogy csak 100GB-os full minden fájlokat nézzek, mert ha nem akkor ördög és pokol...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor