Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
Én is olvastam erről a tükröződésről, és féltem is kicsit a Panasonic LG-panele miatt, de olvastam, hogy a Panasonic saját tükröződésgátló réteget használ, és tényleg, nem tükröződik élesen, ha kikapcsolva erős fény jut rá (ablak), akkor kékes-lilás fátylassan szórja a fényt (de ez csak kimondottan erős fény esetén látszik így).
Mi jelenleg eléggé viszavett fényerővel használjuk (fogyasztás/tartósság/"bejáratás" végett), úgy, hogy mögöttünk (TV-vel szemben) egy kb. 3x2m-es teraszablak van, ami nyugatra néz (délután onnan érkezik a fény erősebben).Az LG G3 (MLA) panelja már kicsit mattosabb hatású, kevésbé tükröződik. (lehet összehasonlító G2/G3 teszteket találni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Újszerű Philips 55 OLED718/12 Ambilight ( 2027.07.25-ig Garis )
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor