- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tudja a tököm már hogy 2.5 éve éppen melyik filmet néztem akkor
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az a hatás már jó ideje elmúlt Hogy hunyorognom kelljen a HDR-től, Azóta meg láttam kb. 100 filmet már ,szóval biztos hogy nem a forrás a baj ,hanem a tv vesztett a fény erejéből. Megszokni ezt igazából meg szerintem nem lehet mert ha jön a tv pontján egy magas Fényerő akkor jön. Na majd a következő tv-m ha meglesz (4000nit maxot tud majd) akkor vissza térünk erre a HDR témára
szeretem az oled806-ot de ez a HDR 800-900 nit max, engem már nem tud lenyűgözni. Úgy ahogy az 55” is kicsi már . 42” után az elején még jó volt. Most ugrok ebben is egy hatalmasat. Új korában jobb volt de igazából akkor se volt olyan hűhó érzés, ahhoz kevés egyszerűen az oled HDR tudása .