Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
lala666
üzenetére
+1 A magyar - török meccset néztem, nem találtam problémát a mozgással (S90C: de-blur:10, telekom box 4k/50Hz). Más sportközvetítéseknél sem látok problémát (tenisz, kerékpár, stb.).
-Interpolációs mozgásjavításnál (24fps anyagoknál), az S90C ici-picit gyengébb az LG-nél (C1) (OLED-ek vonatkozásában a sorrend ugye legjobbtól lefelé: Sony>Panasonic, Philips>LG>Samsung>Hisense és egyéb gyártók).
A de-judder értéket időközben módosítottam 1-re, mert 2-nél már látok számomra zavaró 'artifact'-ot, de ez nagyon egyéni dolog.-PC-re kötve felhasználástól függően beállítható a QD-OLED is úgy, hogy rendben legyen (nekem is sikerül, semmi különbség grafika, betűk vonatkozásában a C1-hez viszonyítva). Lehetnek persze egyedi dolgok, programok, de azoknál utána kell nézni a fórumokban, hogy alkalmas-e arra a 'triangular' pixel-struktúra. Speciális esetekben WOLED-nél is előfordul olyan, hogy nehéz megoldani vagy nem is lehet, mert akkor zavaró az adott felhasználónak (pl. egyik fórumtársnál CAD-ban árnyék fehér vonal).
-DV: az általam eddig nézett (HDR/DV kombinált mkv-k) 2024-es filmek mindegyike HDR10+ dinamikus metaadattal rendelkezett.
-4 üzemóránkénti kompenzáció: Samsung-nál is figyelmeztet a végrehajtásra, illetve (talán 10 órát követően) visszaszámol, mint a Philips-nél (S90C-n mindig felülbírálható az eddigi felhasználásom alapján).
-Pixelfrissítés: Samsung-nál gyári aut. 2000 üzemóránként. Nagy fényerő használata és/vagy extrtém napi üzemóra esetén továbbra is az arányos időközönkénti kézi futtatást ajánlom.
(Az LG csökkentette 500-ra, de az algoritmus is változhatott, mert már nem 1 óráig tart)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor