Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Quadgame94
üzenetére
Leírtam, miért utalással lett fizetve.
Az a másik, hogy láttam már kártyáról 2 percenként leugrani 50-100 EUR nagyságrendeket...Pedig stabil helyekre történt a vásárlások kifizetése... Megtérült, bank rendezte (kb 700 EUR nagyságrend), de szopás. Új kártya igénylés, több hét mire megjön az új kártya, és bár kapsz számokat hozzá korábban, de fizikailag nem tudod használni a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az a másik, hogy láttam már kártyáról 2 percenként leugrani 50-100 EUR nagyságrendeket...Pedig stabil helyekre történt a vásárlások kifizetése... Megtérült, bank rendezte (kb 700 EUR nagyságrend), de szopás. Új kártya igénylés, több hét mire megjön az új kártya, és bár kapsz számokat hozzá korábban, de fizikailag nem tudod használni a kártyát.
Vhiktor