- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Eddig ilyet nem irt ki, hogy transcoding, de mindenesetre a dekstop pc el kell, hogy bírjon vele, bár nem értem minek, teljesen sima beállítást akartam használni, amit a film lehetővé is tesz: magyar szinkron és magyar felirat, ami csak az angol részeknél jelenik meg. Transode ide vagy oda ez nem kéne szerintem, hogy ilyen tüneteket produkáljon, főleg nem minden filmnél, ami eddig tökéletesen ment.
Kérdésedre válaszolva egy másik filmet választva nem kezd transcodeolni, simán elkezdi játszani, de magyar beszédhang nincs, csak a hangeffektek (a magyar hang meg mintha jönne, de a sikátor végéből dobozhangon és elképesztően halkan).
Ráteszek egy új filmet és tesztelem hamarosan.Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor