- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Eddig ilyet nem irt ki, hogy transcoding, de mindenesetre a dekstop pc el kell, hogy bírjon vele, bár nem értem minek, teljesen sima beállítást akartam használni, amit a film lehetővé is tesz: magyar szinkron és magyar felirat, ami csak az angol részeknél jelenik meg. Transode ide vagy oda ez nem kéne szerintem, hogy ilyen tüneteket produkáljon, főleg nem minden filmnél, ami eddig tökéletesen ment.
Kérdésedre válaszolva egy másik filmet választva nem kezd transcodeolni, simán elkezdi játszani, de magyar beszédhang nincs, csak a hangeffektek (a magyar hang meg mintha jönne, de a sikátor végéből dobozhangon és elképesztően halkan).
Ráteszek egy új filmet és tesztelem hamarosan.Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor