Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Igen, ezt tudom, csak azért nem akartam neki ezt írni, mert ez a valóságban azon kívül, hogy fényes részleteket fényesebben tud kisterületen megmutatni, nem igazán jelent előnyt.
A teliképes kitartott fényerő kevesebb mint 10%-al nagyobb amit nem lehet érzékelni (rtings összehasonlító eszköz alapján a kitartott 10% patch HDR kép mód).
25%-on már még egy pár nittel sötétebb is - szóval a valóságban szerintem egy rakás plusz pénzért lehet nem kapna semmi előnyt. Ha megnézed a tartós tesztükön résztvevő készülékeket akkor nulla differencia van az SDR görbéken - egészen 6000 óra használatig bezárólag.Én ezt nézegettem: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest