Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
Lajmund
üzenetére
Én azt értem, de nem keresem ezeket a részleteket, nem analizálni akarom a Vajákot, hogy vajon a kardján éppen hány karc van, vagy a farkas medálján hány szőre van a farkasnak. Azt akarom látni, hogy a vér fröccsen jó vörösen, meg hogy vakítson Yennefer jégkék szeme.
Ha ezt igénytelenségnek hívod, akkor vállalom, bár továbbra is az a bajom, hogy valaki lenéz ezért és nem fogadja el, hogy én ezt így szeretem.
A hang ugyanez. Nekem tökéletesen elég ennek a tévének a hangzása. Ugysem hallom ki a különbséget a jobb hifikkel szemben, már azt is próbáltam többször.
Érted, én ha elmegyek egy koncerte, akkor üvölteni akarom egy sörrel a kezemben, hogy Az élet a legjobb méreg, nem érdekel, hogy a Fejes mennyire tud dobolni, vagy hogy mennyire másképp szólna az az Akváriumban, mint a szombathelyi Végállomás klubban. Én elvezem h hangos és jól érzem magam a koncert közben.
Nem mondom, hogy ez a jó megoldás, de hogy emiatt bárki degradál engem, azt nem fogom elfogadni soha.
(Jah, és valóban nem sportolok, ellenben minden időmet annak a nézésével töltöm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor