Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Hello!
En Q10 Prot hasznalok a B7-hez, de korabban itt megszoltak h vehetnek valami normalisabb lejatszot is ilyen tv-hez
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- Crimson Desert
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Vhiktor