Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Hello!
En Q10 Prot hasznalok a B7-hez, de korabban itt megszoltak h vehetnek valami normalisabb lejatszot is ilyen tv-hez
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kepminoseg tekinteteben nyugodtan meg lehet Joshit kerdezni h az oppo 203 es ez kozott nem igazan van kulonbseg.... En nagyon szeretem amire en hasznalom azt tokeletesen tudja, nem tudtam olyan anyagot adni neki amit nem jatszott volna le vagy beszaggatott volna stb. Szepen visz mindenfele 4k-s cuccokat mindenfele frissitessel... Hdr sem okoz neki semi problemat.... Van kb 10 2160p-s Hdr videoanyag rajta es mindet szepen viszi...
Vhiktor