Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz bzoley #82859 üzenetére

Semelyik tv gyártó nem ajánlja a manuális pixelfrissítést, csak akkor, ha képvisszamaradást lehet észlelni. Egyébként is másik tévénél (pl LG) gyakran kapcsoltam be a tv-t, miközben a kompenzáció futott, mert egyszerűen nem figyeltem erre, de így biztosan tudom, hogy addig nem kell csesztetni a Pana-t, míg visszavált pirosra.

Nekem pluszban az sem tetszik a Sony-ban, hogy alvó állapotban is áram alatt vannak az USB portok. A szoftveres baromságai meg egyenesen kiakasztóak számomra, egy lényegében high-end besorolású tévénél. Én már többször írtam, egyetlen terméket sem fogok bevédeni, mert az birtoklom, nem úgy mint a többi hardver tulaj ezen a fórumon, nemcsak a tévékre értem. Persze ilyenkor nagyban korrigál a jó oldalra, a DV képminőség, a DTS, a Bravia core blu ray minőségű tartalmak, amibe még mindig, legalább 10-ből 5-ször nem tudok belépni, csak ha kilövöm az applikációt.

És 1 hónapja nem volt semmilyen! frissítés, mármint egyetlen új film nem került fel Bravia Core-ra..
    Mostanában leginkább azt vettem észre, hogy a legjobb filmeket (sorozatokat), az Apple készíti.
    Nem a rengeteg zs kategóriás mennyiségre mennek mint a Netflix, hanem minőségi tartalmakat gyárt, amit aztán küld 40M körül, de csak a saját hardverén, tv applikáción észrevehetően ez nincs annyi..

Új hozzászólás Aktív témák